Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın kızlar. Mutlu pazarlar :)

Cuma tartildigmda 63 İdim şu an 61.100 ayy regl iken çalışan metobolizmam harika oluyor bakalım cumaya 60 i görebilecek miyim en sonunda. 5 lere son -2.100 kg bu cuma olmasa da bir sonraki hafta cuma o 5 ler görülecek

Birazdan mide koruyucu ilacımi içerim ardından üzerine 1 fincan sade kahve ile 2 hurma mı yerim

Günaydın canım geçmiş olsun nasılsın şimdi?
Gez tabi ne güzel tadını çıkar pazarının: )

Günaydın canım sana da mutlu pazarlar zaten tartida eksileri görünce ne güzel mutlu olmuşsun devamı gelir inşallah. Darısı basima hâlâ regl olmadım sinir oldum iyice sinir oldukça da sistim

Günaydın kızlar

Kahvaltım
7:30 da peynirli sandviç 195 kalori
2 bardak çay az şekerli 16 kalori toplam 227 kalori
Bu kalori hesabı beslenme baya hoşuma gitti ah bide regl olabilsem

Günaydın canım sana da mutlu pazarlar zaten tartida eksileri görünce ne güzel mutlu olmuşsun devamı gelir inşallah. Darısı basima hâlâ regl olmadım sinir oldum iyice sinir oldukça da sistim
inşallah canım. bir kaç güne gelir seninde . bazen gecikebiliyor havalardan vs

Günaydın kızlar

Kahvaltım
7:30 da peynirli sandviç 195 kalori
2 bardak çay az şekerli 16 kalori toplam 227 kalori
Bu kalori hesabı beslenme baya hoşuma gitti ah bide regl olabilsem

Ahaaa işte benim gibi kalori sayan bir çılgın kadın dahaa.

1 haftada çok güzel kilo verdim ben de o yöntemle. Sen kaç kaloride sınır koydun canım?

Günaydın canım geçmiş olsun nasılsın şimdi?
Gez tabi ne güzel tadını çıkar pazarının: )

Triplimelek Megi teşekkür ederim. iyi oldum çok şükür.

sandviçin ne kadar düşük kaloriliymiş. neler koydun içine?

EceZ ne güzel kilo vermişsin hangi kalori sayacını kullandın? önerir misin?

Kaç kilo verdin

Canlarım ben bir tane mutfak tartısı edindim. Hobi gibi yediğim her şeyi ölçüp biçiyorum. Zaten bir yerden sonra göz kararı porsiyonları da oluşturabiliyorsun ölçmeden de. Pro oluyorsun yani doğru miktarı belirleme konusunda.

Kaloriyi de diyetkolik sitesinden baz alıyorum yiyeceğim şeyin gram değerine bakıyorum ona göre tabağıma koyuyorum. Ben düşük kalori ile kilo verdim 600 ile başladım 1 haftada verdim 5 kilo. Şuanda korumaya döndüm 2 gün önce 630 kaloriye geçtim dün 650 aldım bugün de 700'e doğru yanaşacağım. Hedef günlük 1000 kalori.

Bazı kişiler yok kalori saymadan yiyin falan diyorlar ben böyle düşünmüyorum herkesin kendi fikri kimse kimseyi yargılayamaz tabi ki. Bir gerçek var ki vücudun günlük yaktığı kalori belli sen kalori saymıcam diye gidip günde 2000 3000 kalori yersen kilo alırsın bu 1+1=2 kadar net bir bilgi. O yüzden benim kadar ince detaycı olmasa da kalori değerlerine önem vermek lazım derim.

Hayirli sabahlarr kizlar kahvaltimi yaptim ama normal yaptim ve sonunda sabah regl oldum sabah erken tartildim hatta 59.8 kg olmusum sisim iniyor nasil mutlu oldum suan ama agridan ölüyorum yataktan kalkamiyorum midemde bulaniyor aksama yemegi anca yerim ogleyi atlicam ama sicak biseyler icerim oglen icin

Çok kötü olursan at bi buscopan canım keser yarım saate ağrısını. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…