Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ahaaa işte benim gibi kalori sayan bir çılgın kadın dahaa.

1 haftada çok güzel kilo verdim ben de o yöntemle. Sen kaç kaloride sınır koydun canım?
Valla canım ben daha yeni başladım dün Seylanin Gunlugu arkadaşımız da öyle besleniyor hemde uzun süredir cokda başarılı.
Ben kendi cabalarimla verdim bugüne kadar 4 ayda 14 kilo verdim. Dedim birde kalori hesabı deneyeyim hoşuma gitti bu sistem yapabilirsem böyle devam etmeyi düşünüyorum. Önerilerin var mi?

Canım içinde az yağlı peynir bir dal kıvırcık marul 2 dilim domates çavdar ekmeği 2 dilim arasına koydum yedim:)

600 700 kalori çok az değil mi

Geçmiş olsun canım

Birde diyorlar ya midesine kelepçe takıldı zayıfladı iradesiyle diye ben orada irade falan görmüyorum ki bildiğin cerrahi müdahale. midesine kelepçe takılan herkes zayıflar sıkıysa diyet yaparak zayıflasaydı. ha gitmiş estetik olup yağ aldırmış ha gitmiş midesine kelepçe taktırıp zayıflamış.

Kalori hesabıyla zayıflama bence de çok mantıklı kalorilerine bakınca bazı şeyleri yiyesin de gelmiyor abur çubukları öyle yapıyorum arkasını kesin okurum 400 500 kalori olduğunu görünce mesela bir gofretin ya yarısını yerim ya da vazgeçerim :)

600 700 kalori çok az değil mi

Az canım ben hızlı kilo vermek için yaptım onu şimdi gram gram arttırıyorum. Dün 650'ye geçtim bugün 700 kalori alacağım böyle böyle 1000 civarına çıkacağım.^^

Ben sabah aç karnına 2 bardak su + 0.5 lt yeşil çay ile güne başlıyorum. Markete gitmiş gibi düşünüyorum kendimi ama 100 TL ile değil de 20 TL ile gitmiş gibi. Ona göre hesaplıyorum bugün ne yesem diye. Diyetkolik diye bir siteden ölçüyorum gramlarına göre kalorilerimi not ediyorum. Akşam en geç 8de de son yemeği yiyip hemen akşam sporuna gidiyorum. :) Böyle kilo verdim balım.

Aynen öyle ben son günlerde nestle nesfit 90 kalorilik barı tüketiyorum abur cubur krizimi de önlüyor. Atıyorum 700 kaloriden da 90 kalori çıkarıyorum geri kalan 610 kalorimle de sağlıklı yiyorum yoğurt ev yemeği sebze et yumurta gibi şeylerle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…