- 30 Ocak 2013
- 29.465
- 43.953
- 798
teşekkürler canım :)Oh miiiis afiyet olsun fıstığım. :*
Belkide havadandir bir sıcak bir soğuk dengemiz bozulduinşallah canım. bir kaç güne gelir seninde . bazen gecikebiliyor havalardan vs
Valla canım ben daha yeni başladım dünAhaaa işte benim gibi kalori sayan bir çılgın kadın dahaa.
1 haftada çok güzel kilo verdim ben de o yöntemle. Sen kaç kaloride sınır koydun canım?
Canım içinde az yağlı peynir bir dal kıvırcık marul 2 dilim domates çavdar ekmeği 2 dilim arasına koydum yedim:)Triplimelek Megi teşekkür ederim. iyi oldum çok şükür.
sandviçin ne kadar düşük kaloriliymiş. neler koydun içine?
EceZ ne güzel kilo vermişsin hangi kalori sayacını kullandın? önerir misin?
Olması için birşeyler olması gerekiyor ama tabii korunupta olan da var aman aman sus sus:))) havadandir havadanÖzlemcim regl olmadığına göre yoksaaa
Afiyet olsun canım
maalesef öyle cnm benm bile 3 gün önce geldi allahtan ameliyat gnü gelmedi belirtileri vardı çok korktum ama şükür 1 gün sonra geldiBelkide havadandir bir sıcak bir soğuk dengemiz bozuldu
Afiyet olsun canım
600 700 kalori çok az değil miCanlarım ben bir tane mutfak tartısı edindim. Hobi gibi yediğim her şeyi ölçüp biçiyorum. Zaten bir yerden sonra göz kararı porsiyonları da oluşturabiliyorsun ölçmeden de. Pro oluyorsun yani doğru miktarı belirleme konusunda.
Kaloriyi de diyetkolik sitesinden baz alıyorum yiyeceğim şeyin gram değerine bakıyorum ona göre tabağıma koyuyorum. Ben düşük kalori ile kilo verdim 600 ile başladım 1 haftada verdim 5 kilo. Şuanda korumaya döndüm 2 gün önce 630 kaloriye geçtim dün 650 aldım bugün de 700'e doğru yanaşacağım. Hedef günlük 1000 kalori.
Geçmiş olsun canımHayirli sabahlarr kizlar kahvaltimi yaptim ama normal yaptimve sonunda sabah regl oldum sabah erken tartildim hatta 59.8 kg olmusum sisim iniyor nasil mutlu oldum suan ama agridan ölüyorum yataktan kalkamiyorum midemde bulaniyor aksama yemegi anca yerim ogleyi atlicam ama sicak biseyler icerim oglen icin
çok sağlıklıymış teşekkürler. tekrar afiyet olsun.Canım içinde az yağlı peynir bir dal kıvırcık marul 2 dilim domates çavdar ekmeği 2 dilim arasına koydum yedim:)
:) :)Olması için birşeyler olması gerekiyor ama tabii korunupta olan da var aman aman sus sus:))) havadandir havadan
600 700 kalori çok az değil mi
Valla canım ben daha yeni başladım dünSeylanin Gunlugu arkadaşımız da öyle besleniyor hemde uzun süredir cokda başarılı.
Ben kendi cabalarimla verdim bugüne kadar 4 ayda 14 kilo verdim. Dedim birde kalori hesabı deneyeyim hoşuma gitti bu sistem yapabilirsem böyle devam etmeyi düşünüyorum. Önerilerin var mi?
Kalori hesabıyla zayıflama bence de çok mantıklı kalorilerine bakınca bazı şeyleri yiyesin de gelmiyor abur çubukları öyle yapıyorum arkasını kesin okurum 400 500 kalori olduğunu görünce mesela bir gofretin ya yarısını yerim ya da vazgeçerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?