Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sabah 1 adet hurma ve az şekerli Türk kahvesi 45 kalori
Brunch
Az sucuklu yumurta 111 kalori
2 dilim kaymaklı ve reçelli ekmek 250 kalori
2 ballı çay 60 kalori
Dün gece sinemada 2 berbat filmden sonra sabah 2:30 da eve gelebildik o yüzden sabah namazdan sonra yattım ve geç kalktım. Sabah öğlen birleşti artık öğlen yemeği yemem.
Şimdi yürümeye çıkıyorum inşallah yediklerimin bir kısmını eritmem lazım.
Mesajlarınızı da artık gelince okurum herkese güzel pazarlar.

Kızlar herkesin menüleri harika ben de hemen yazayım bugünü.

3 bar > 180 kalori
400 gram bamya > 190 kalori
300 gram yoğurt > 186 kalori
2 ceviz > 66 kalori

Toplam: 622 kalori. 700e yanaşamadım çünkü 400 gram bamya cidden koca bir tabak oluyor ağır yedim bir de resmen şişirdi.

Sabah kahvaltısı yok bende öğlen başlıyorum yemeye öğlende ilk tahıllı bar + yeşil çay yaptım akşamda yoğurt bamya. Gün içinde 2 saat yürüdüm alışverişte. Şimdi ekstradan günlük spor yürüyüşüme çıkıyorum. :*

Akşam yemeğim
Kızarmış 1 tane but
Kızarmış 1 tane kanat toplam 431 kalori
1 bardak ayran ev yapımı 36 kalori
Bugünkü yediğim 1036 kalori
Yürüyüş 40 dk 359 kalori yaktım
Bana hedef olarak 1600 kalori gösterdi yürüyüş yaptıktan sonra kalan 929 kalori. Ne kadar çok hareket o kadar iyi yani

Canım o 600 kalorilik diyetler uzun zaman yapılanıyormuş ne yemişsin ki bamya yoğurt çok az yoğurt hariç protein yok kaslarından gider nacizanee

Canım o 600 kalorilik diyetler uzun zaman yapılanıyormuş ne yemişsin ki bamya yoğurt çok az yoğurt hariç protein yok kaslarından gider nacizanee

Çooooooook haklısın bitanem o yüzden azar azar arttıracağım mutlaka yarın kesin 700ü geçeceğim. :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…