Bende yapamıyorum :) zaten geç kalkiyorum eh o zaman da öğlene yaklaşmış oluyor
Maksat sağlıklı beslenmek evet cnm :)Ayneeen öyle.Yarın mesela yine 11 gibi kalkacağım. Amaaan çok önemli değil ya sağlıklı beslendikten sonra balım benim. :*
Topikte bir tek ben vardım süper oldu böyle.Allahım sonunda kalori hesabı ile kilo vermeyi benimseyen diyet arkadaşlarım oldu şükürler olsun.
Baklava neyse de tatlıyla aram yok, et ve pilava dayanamamAra öğün
Doğadan sade form Çay
1 tatlı kaşığı ceviz
2 adet eti form bisküvi
Eki Görüntüle 1969967
Ayy bugün amcamın kırkı idi mevlüt pilavı getirmiş halam baklava ve et de var yanındanasıl içim gidiyor off
Yemekten sonra 1 fincan da sade Türk kahvesi içtim sonra Nescafe ile yeşil çayımı da içtim mı gün biter benim için
Regl olamama ve fena sislikten dolayı pek bir beklentim yok yine off regl olsam o kadar rahatlicam ki anlatamamBen 57 yi görmeyi umut ediyorum Cuma günü ve görsem :) :)
Acıktım 2 fındık 2 badem yedim
2.5 bardak suyum kaldı onu da içer uyurum artık
Akşam İçin ıspanaklı tavuk etiyle köfteli sebze çorbası.279 kalori İçinde kuru fasulyede var. Yani hem kalorisi düşük hem de protein ve vitamin bakımından çok zengin.
Yanında fırında kuşkonmaz. 60 kalori
Regl olamama ve fena sislikten dolayı pek bir beklentim yok yine off regl olsam o kadar rahatlicam ki anlatamam
Bu kadar kahveyle nasıl uyuyorsun canımcım yaaa süpersin.
izole canım nerelerdesin yaaaa
okuyucuu haftasonu koşuşturmacadan çok yazamadım canım yaa
ben de bu haftanın sonuna doğru adet olacağım. şişkinlik, halsizlik, ağrı, kabızlık, bakalım nasıl başa çıkacağım
diyete başlamak için en iyi gün adetin bittiği günmüş. metabolizma çok hızlı bir başlangıç yapıyormuş.
bir de kırmızı pancar rendele ve salatana koy 3-4 yemek kaşığı . bağırsak hareketliliğini çok güzel yapıyor. ve çok da sağlıklı. dene arkadaşım onubenim de işte bu hafta olacağım için tartıda gördüğüm rakama takılmamaya çalışıcam. ardından o göremediğim kiloları topluca inmiş görürüm inşallah
bu arada kızlar haftasonu benim bağırsak faaliyetleri durdu. bitki çaylarını boşlayıp çaya kahveye fazla abandım sanırım. şuan kuru kayısı+su yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?