Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Allahım sonunda kalori hesabı ile kilo vermeyi benimseyen diyet arkadaşlarım oldu şükürler olsun.
Topikte bir tek ben vardım süper oldu böyle.
Baklava neyse de tatlıyla aram yok, et ve pilava dayanamam

Yemekten sonra 1 fincan da sade Türk kahvesi içtim sonra Nescafe ile yeşil çayımı da içtim mı gün biter benim için

Bu kadar kahveyle nasıl uyuyorsun canımcım yaaa süpersin.

Akşam İçin ıspanaklı tavuk etiyle köfteli sebze çorbası.279 kalori İçinde kuru fasulyede var. Yani hem kalorisi düşük hem de protein ve vitamin bakımından çok zengin.
Yanında fırında kuşkonmaz. 60 kalori

Ben yarın hiç kaçamaksız bir 10 gün geçirdiğim için kendime 1 günlük izin vereceğim kalorisiz besleneceğim hesap kitapsız yani. Sonra tekrar 10 günlük bir maratona gireceğim kalori sayma konusunda. O yüzden yarın ki menümü yazmam can çektirmemek adına. Amaaa amaa Salı sabahına arkadaşla koşu dahi ayarladım koşuyu takiben yeniden kalori sayma günlerine devam.

İlk defa yaptım. Diyet sayfalarından buldum tarifini ve Türk damak zevkine göre baharatları falan biraz değiştirdim. Eşim bayıldı. Benim içinde Hayatımda yediğim en güzel çorbaydı. Kalorisi düşük olmasına rağmen o kadar doydum ki şiştim resmen. Tarif isterseniz seve seve yazarım.

Eklentiler

• IMG_0520.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 47
Bugün çok başarılı oldu benim için.
Keşke hergün böyle olsa.
Artık yarına Allah Kerim. Herkese iyi geceler sevgiler.

Eklentiler

• IMG_0521.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 50
Hayırlı Sabahlar kızlar;

Regl dan 2 gündür ağrı çekiyorum onca şişlik ve hazımsızlıktan anlamalıydım bu kadar ağrım olacağını bugün şükür daha iyiyim doğru dürüst yemek yemedim öğünlerim şaştı iki gündür bugün tekrr başlayayıp haftaya düzenlicem inşaallah şuan kahvaltı yapcak mide yok bende sadece su ve çay içicem çok acıkırsam öğle yemeğine kadar kepek ekmek ve peynir yesem ne olur ?

izole canım nerelerdesin yaaaa
okuyucuu haftasonu koşuşturmacadan çok yazamadım canım yaa

ben de bu haftanın sonuna doğru adet olacağım. şişkinlik, halsizlik, ağrı, kabızlık, bakalım nasıl başa çıkacağım

diyete başlamak için en iyi gün adetin bittiği günmüş. metabolizma çok hızlı bir başlangıç yapıyormuş.

o zaman 1 hafta sonra ben rahatlıcam yeni oldum çünkü hala şişlik var

benim de işte bu hafta olacağım için tartıda gördüğüm rakama takılmamaya çalışıcam. ardından o göremediğim kiloları topluca inmiş görürüm inşallah

bu arada kızlar haftasonu benim bağırsak faaliyetleri durdu. bitki çaylarını boşlayıp çaya kahveye fazla abandım sanırım. şuan kuru kayısı+su yapıyorum.

çok okuyamadım geçmişi.
bir sıkıntı yoktur inşallah
cumartesi psikolog bi arkadaşta toplandık. 3 kişi gittik . fakat çok güzel mamalar vardı. yedim yedim . anlatamam . ayı gibi yedim. doymadım. poğaça börek . pasta kek , tatlı . ne bulduysam yedim.
pazar günü de bi başka hocanın eşine gittik. çok marifetlidir. döktürmüş . aynı şekilde aşırı yedim .kurabiye pasta börek pogaça çeşit çeşit yapmış bunlardan. 8-9 çeşit mama vardı .kıtlıktan çıkmış gibi yedim.
pişmanlık da duymadım gariptir. hiç pişman olmadım yediklerimden.

o kadar dikkat eden ben . hafta sonu umurumda olmadı.
bu sabah 1 yumurta yedim sadece.
haşlanmıştı. yetişemedim. işe geldim kahve içtim. birazdan çay içerim .
öğlene 400 ml süt. yulaf. taze fındık. kuru üzüm . chia .1 elma ile yiyeceğim

bir de kırmızı pancar rendele ve salatana koy 3-4 yemek kaşığı . bağırsak hareketliliğini çok güzel yapıyor. ve çok da sağlıklı. dene arkadaşım onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…