çok okuyamadım geçmişi.
bir sıkıntı yoktur inşallah
cumartesi psikolog bi arkadaşta toplandık. 3 kişi gittik . fakat çok güzel mamalar vardı. yedim yedim . anlatamam . ayı gibi yedim. doymadım. poğaça börek . pasta kek , tatlı . ne bulduysam yedim.
pazar günü de bi başka hocanın eşine gittik. çok marifetlidir. döktürmüş . aynı şekilde aşırı yedim .kurabiye pasta börek pogaça çeşit çeşit yapmış bunlardan. 8-9 çeşit mama vardı .kıtlıktan çıkmış gibi yedim.
pişmanlık da duymadım gariptir. hiç pişman olmadım yediklerimden.
o kadar dikkat eden ben . hafta sonu umurumda olmadı.
bu sabah 1 yumurta yedim sadece.
haşlanmıştı. yetişemedim. işe geldim kahve içtim. birazdan çay içerim .
öğlene 400 ml süt. yulaf. taze fındık. kuru üzüm . chia .1 elma ile yiyeceğim
Regl dan 2 gündür ağrı çekiyorum onca şişlik ve hazımsızlıktan anlamalıydım bu kadar ağrım olacağını bugün şükür daha iyiyim doğru dürüst yemek yemedim öğünlerim şaştı iki gündür bugün tekrr başlayayıp haftaya düzenlicem inşaallah şuan kahvaltı yapcak mide yok bende sadece su ve çay içicem çok acıkırsam öğle yemeğine kadar kepek ekmek ve peynir yesem ne olur ?
izole
salata ye cnm ama zeytinyağ ekleyip ye bağırsağa iyi geliyor birde doğadan ın form çayları var . kayısı eriklisi- limonlusu vs onlarda çok güzel fayda sağlıyor lavaboya çıkmaya. birde ayva
izole
salata ye cnm ama zeytinyağ ekleyip ye bağırsağa iyi geliyor birde doğadan ın form çayları var . kayısı eriklisi- limonlusu vs onlarda çok güzel fayda sağlıyor lavaboya çıkmaya. birde ayva
aaa evet öyle yapayım, kaç gündür yağı hep kısıyorum diyetteyim diyeee.
benim maalesef böyle bir sorunum hep var. özellikle dikkat etmem gerekiyor. kayısılı form çayların faydasını görüyordum ama tadından ötürü zorla içiyordum.
akşam bakayım doğadan markası nasıl çeşitler çıkarmış. tavsiyelerinizle alışveriş listemi çıkardım kızlar