Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

oh oh afiyet olsun. gönlünce yemeyi haketmiştin bence

bir de kırmızı pancar rendele ve salatana koy 3-4 yemek kaşığı . bağırsak hareketliliğini çok güzel yapıyor. ve çok da sağlıklı. dene arkadaşım onu
ay sağol canımmm. akşam bulursam alayım ben bundan. pancar dimi, turp değil?

Peynir ekmek dışında başka alternatifin varsa daha güzel olur canım yumurtalı birşeyler gibi.:)

Günaydın kızlar
Çocuklarla uğraşmaktan öğlen olmuş bile...

Kahvaltım
Peynirli maydanozlu omlet 205 kalori
Çay kucuk bardak 6 kalori
Toplam 211 kalori

Bugünde regl olmazsam tam 10 gün geçmiş olacak Inşallah bugün olurum yoksa kafayı yememe az kaldı

izole salata ye cnm ama zeytinyağ ekleyip ye bağırsağa iyi geliyor birde doğadan ın form çayları var . kayısı eriklisi- limonlusu vs onlarda çok güzel fayda sağlıyor lavaboya çıkmaya. birde ayva

sabah

2 fındık 14 kalori
2 badem 24 kalori
1 fincan sade türk kahvesi 0 kalori

+

toplam: 38

öğlen

patates 92 kalori
yumurta 77 kalori
3 dilim kaşar 50 kalori
çeyrek salatalık 10 kalori
2 siyah zeytin 16 kalori
3 yeşil zeytin 18 kalori
yarımdan biraz fazla domates 15 kalori
maydanoz 4 kalori
1çay kaşığı çemen 3 kalori

+

toplam: 285 kalori

toplam: 323 kalori

hesabıma göre salata- çorba ara öğünde 2 adet eti form 1 hurma ile günü 626 kalori ile kapatmış olacağım.

aaa evet öyle yapayım, kaç gündür yağı hep kısıyorum diyetteyim diyeee.

benim maalesef böyle bir sorunum hep var. özellikle dikkat etmem gerekiyor. kayısılı form çayların faydasını görüyordum ama tadından ötürü zorla içiyordum.

akşam bakayım doğadan markası nasıl çeşitler çıkarmış. tavsiyelerinizle alışveriş listemi çıkardım kızlar

sabah
azcık peynir
bir dilim kepek ekmek
1 çay içtim arada su içtim

öğle yemeği

mercimek çorbası
2 çatal makarna 2 dilim haşlanmış patates
limonlu marul

yemekte bunlar vardı azıcık yedim millet hiç almasaydın dedi hatta nefsim kalmasın dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…