- 30 Ocak 2013
- 29.465
- 43.953
- 798
kokusu vs çok güzel doğadan ın çaylarının cnm birde yeşil çayı var güllü oda çok güzel ve fayda sağlıyor.aaa evet öyle yapayım, kaç gündür yağı hep kısıyorum diyetteyim diyeee.
benim maalesef böyle bir sorunum hep var. özellikle dikkat etmem gerekiyor.kayısılı form çayların faydasını görüyordum ama tadından ötürü zorla içiyordum.
akşam bakayım doğadan markası nasıl çeşitler çıkarmış. tavsiyelerinizle alışveriş listemi çıkardım kızlar
ooo afiyet olsun . güzele benziyor . ne ile yaptınMaydanoz kürü yaptım 1 bardak yemekten sonra onu içtim
Şimdi 1 fincan sade Türk kahvesi içiyorum
10 sap maydonoz 1 limon suyu yarım su bardak su üçünü blendarda çektim canım. ödem atıcı maydanoz kürü bu normalde aç karnına içiliyor ama benm aç karnına mide koruyucu almam gerektiği için öğlen yapıp içtim :)ooo afiyet olsun . güzele benziyor . ne ile yaptın
kızlar kafam bir noktada fazlasıyla karıştı. nasılsa aile gibi oldk o yüzden size sormakta sakınca görmüyorum.
beğendiğim biri var konuşuyoruz. ilgili de. ancak dün öğrendim ki çocuk benden 2 yaş küçükmüş ama kesinlikle 26-27 duruyor. ama şu zamana kadar hayatıma giren erkekler hep benden büyüktü.olgun erkeklerden hoşlanıyorum dyebiliriz. ama bu çocuk konusunda kafam karıştı özellikle benden küçük olması. bir yandan beğeniyorum evet diğer yandan da uzak durayım diyorum.
ben 24 yaşındayım canım oda 22 yaşında.yazarhanim35 25 yaştan sonra; efendi duran, yetişkin davranan, biraz olgunlaşmış biriyse 2 yaş çok sorun değil canım.
ama hatırladığım kadarıyla sen 23 yaşındaydın. çocuk da 21 mi o zaman?
bende aynı düşüncedeyim canım. erkekler geç olgunlaşan varlıklar bu yüzden aklımda şüphe var acaba diyorum hiç birşey olmadan kestirip atmak mı mantıklı yoksa yaşayıp görmek mi. tam aksi de çıkabilir işteKüçük olunca sıkıntı olgun olamadıkları için bir süre sonra çoğu hareketi saçma sapan gelmeye başlayacak. Hatta sık sık kavgalarda şu lafı etmeye başlıcaksın ''Çocuk gibisin.''
Öyle aman aman bulunmaz hint kumaşı değilse hevesini almak için görüşebilirsin zaten bir müddet sonra sen de uzaklaşırsın düşünce farklılıklarından ötürü.
Ben kendi yaşıtlarımı bile çocuksu buluyorum erkekler çok geç olgunlaşıyor gerçekten.
bende aynı düşüncedeyim canım. erkekler geç olgunlaşan varlıklar bu yüzden aklımda şüphe var acaba diyorum hiç birşey olmadan kestirip atmak mı mantıklı yoksa yaşayıp görmek mi. tam aksi de çıkabilir işte
şuana kadar gayet olgun bir erkek var karşımda ama bir de başak burcu olması şüpheye düşüyor beni. başak erkekleri uyuz olmakta üzerlerine yokyazarhanim35 bi gözlemle canım neymiş ne değilmiş bi anla bence : )
Yapmadığın hiçbir şey için pişman olma muhtemelen kelek çıkacak ama ben olsam tanırdım. Bu yaz kendimden 3 yaş küçük birisiyle ilişkim oldu ben de 26 yaşındayım bu arada yaşlarımız yakın. Çocuktan maks 2 ay sonra sıkıldım zaten saçma salak konuşuyordu karşılıklı oturduğun zaman söyledikleri düşünceleri vs çok çocuksu gelmeye başlamıştı.
Her erkek aynı olmayabilir hayat erken olgunlaştırmış olabilir çok ufak bir ihtimal ama şansını dene gogogogogo
@Onclmelek haftasonu koşuşturmacadan çok yazamadım canım yaa
ben de bu haftanın sonuna doğru adet olacağım. şişkinlik, halsizlik, ağrı, kabızlık, bakalım nasıl başa çıkacağım
diyete başlamak için en iyi gün adetin bittiği günmüş. metabolizma çok hızlı bir başlangıç yapıyormuş.
hukuk öğrencisi mesela 3. sınıfa gidiyor. ben şuan çalışmasam da en azından bitti okulum mezun oldum. hani düşünüyorum olsa işe başlasam sevgilin ne iş yapıyor deseler dha öğrenci demek bile benm için komik kaçacak aslında. bunu da düşünüyorum birde başak erkeği ve karşımdakni kırmaktan da korkuyorum. beğenisin farkındayım çnkü.
derler ya erkek kadından küçük olursa kadın zengin olur diyeO zaman sende öğrenci demeyeceksin kendin dışında hiçkimseye bu konuda açıklama getirmek zorunda değilsin. Bir hukuk bürosunda çalışıyor deyip geçebilirsin. Adamın TC kimliğini bulacak halleri yok o cevap onlara yetecektir. Yani sakın millet ne der diye düşünerek vazgeçme kırarım kafanı. Bu hayat senin.
derler ya erkek kadından küçük olursa kadın zengin olur diyekomiğime gidiyor cidden hani benden 2 yaş küçük demek. aile dostlarımız var memlekette ailedeki her gelin erkeklerden büyük onlar geldi aklıma. asla elalem ne der diye düşünen biri değilim ama işte fazla detaylıca düşünüyorum canım
benden 8 ay küçük kuzenimin 1.5 yaşında oğlu var benden 4 yaş küçük kuzenim yaza evlenecekZaten durumu iyi değilse yani hem küçük hem de çulsuzsa hiç yanaşma bile ülkenin hali ortada evlenip de aç açıkta gezmek istemiyorsan ilişkilerini mantık çerçevesinde yürütmen lazım artık öyle deli divane aşklar dönemi bitti millet zengin koca peşinde.
Tamam çok zengin olmasına gerek yok ama rahat yaşayabileceğin birisiyle hayatını paylaşman önemli yoksa evlilikte maddi sorunlar ve buna bağlı kavgalar çok olur.
22 yaş ufak bir yaş değil senin yaşında pek çok kadının çocuğu var şuanda benim yaşımdakilerse utanmasalar torun beklicekler allahım
benden 8 ay küçük kuzenimin 1.5 yaşında oğlu var benden 4 yaş küçük kuzenim yaza evleneceksanırım ben evde kaldım :)) hukuk 3. sınıf öğrencisi
çok teşekkür ederim. bunu uygulamaya çalışacağımSelam canım bu mesajı şimdi gördüm. Ben de 2 gün et yesem 3. gün kabız olan bir insanım. Bu yüzden çözümü günlük lifli gıda tüketmekte, bol su içmekte, kabızlık başlayınca 1-2 gün sebze beslenmekte buldum.
Mesela 3 gün et yumurta yedim sağlam kilo attım ama peşine kabız oldum. Hemen ertesi günü 1. gün bakla 2. gün bamya beslendim ana öğün olerak. 3. gün topladı tekrar vücut.
Çok çok çok kötü olursan da Duphalac at bi ölçek şişiriyor bağırsaklarında dışkıyı çok daha rahat çıkıyorsun tuvalete.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?