çok teşekkür ederim. bunu uygulamaya çalışacağım
bende diyorum bir erkeği ömür boyu çekeceğim nasılsa ne kadr geç o kadar iyi :))Benden 2 yaş küçük kuzen geçen sene evlendi şuan çocuk bekliyor. Öteki kuzen nişanlı bu yaz evleniyor. O da 3 yaş küçük.
Amaan kaldıysak da kaldık ben sorun etmiyorum anne evi temiz. Evlendiğini düşün sabah öğle akşam bulaşık yemek temizlik köle gibi çalış çalış çalış. Erkeği memnun et edemezsen kavga kavga kavga kavga. Sonra çocuk ister doğurursun çocuk da geceleri ağla ağla ağla. Bir de dışarda ilişki lay lay lay aynı eve girince ayy daralıyor bir yerden sonra insan.
bende diyorum bir erkeği ömür boyu çekeceğim nasılsa ne kadr geç o kadar iyi :))
aaa resmen aklımı okudun biliyor musun? sinameki mi kullansam acaba diye kafamda dolanıp duruyordu kaç gündür.Rica ederim balım sinameki olaylarına girme bağırsak tembelliği yapıyor her yerde bas bas bağırıyor uzmanlar çok içmeyin diye. Hiç bulaşmamak en iyisi.
Dup dediğim şurup bitkisel bir şey bende burdan yorumlarda görüp almıştım bebeklere veriliyor yani o derece bitkisel. 6 aydır duruyor kutusu evde böyle çok tıkandıkça içiyorum çözmek için. Aynı zamanda sırf sebze meyve tüketimine dönüyorum eti yumurtayı kesip. En fazla 3 güne açar tıkanıklığını. Zor da olsa yaparsın zaten sonra düzelir.
aaa resmen aklımı okudun biliyor musun? sinameki mi kullansam acaba diye kafamda dolanıp duruyordu kaç gündür.
evet maalesef normalde de şu anda da çok tüketiyorum. aralarda full sebze günü falan yapmam lazım.Yok yok sakın bir süre sonra onu içmeden tuvalete çıkamaz hale geliyorsun mahvolursun sonra düzeltmesi çok güç oluyor. Hiç girişme bizim evde vardı attık söylenen onca şeyden sonra. Dediğim gibi et yumurta çok tüketiyorsun muhtemelen sebze gibi yulaf kepeği gibi şeylerle beslen 2-3 gün mutlaka çıkartır tuvalete. En kötü de o dediğim şurubu denersin eczaneden.
evet maalesef normalde de şu anda da çok tüketiyorum. aralarda full sebze günü falan yapmam lazım.
çok teşekkürlerEceZ
kendimiz için yaşamalıyız zaten cnm ve keşke demeyi sevmem ben .30'undan önce evlenmek gibi bir hata yapma. Mikemmel bir adam değilse çoğunlukla pişman olursun. Kendin için bol bol yaşa. Sonra zaten başkası için yaşamaya başlarsın.
Pardon evli olup çocuk olması falan vs. Kölelik mi anlamadımBenden 2 yaş küçük kuzen geçen sene evlendi şuan çocuk bekliyor. Öteki kuzen nişanlı bu yaz evleniyor. O da 3 yaş küçük.
Amaan kaldıysak da kaldık ben sorun etmiyorum anne evi temiz. Evlendiğini düşün sabah öğle akşam bulaşık yemek temizlik köle gibi çalış çalış çalış. Erkeği memnun et edemezsen kavga kavga kavga kavga. Sonra çocuk ister doğurursun çocuk da geceleri ağla ağla ağla. Bir de dışarda ilişki lay lay lay aynı eve girince ayy daralıyor bir yerden sonra insan.
canimokul inanilmaz yogundu giremedim mesmeserin de net sorunu vardi noldu bilmiorum
Pardon evli olup çocuk olması falan vs. Kölelik mi anlamadımburda çoğumuz evli çocuklu ev işi yemek herşeyi yapıyoruz bazilarinin iş hayatida var o zaman baya baya köleyiz.....neyse....
Günaydın canım sana: ) afiyet olsunGunaydin kizlar ofisteyim.
Sabah kahvaltim
2 dilim ev yapimi kaymakli ve tahinli pekmezli ekmek
Balli cay toplam 324 kalori
oglen dunden kalan corbayi ve salatayi yicem insallah sadece 250 kalori
Ogleden sonra yuruyus ve spor.
Gunaydin kizlar ofisteyim.
Sabah kahvaltim
2 dilim ev yapimi kaymakli ve tahinli pekmezli ekmek
Balli cay toplam 324 kalori
oglen dunden kalan corbayi ve salatayi yicem insallah sadece 250 kalori
Ogleden sonra yuruyus ve spor.
Canakkale programi yaptik cocuklara oldum bittim geberdim ayaklarim koptu sabah
2 yumurta
4 zeytin
Bir dilim ekmek
Peynir
Yesillik
Oglen tavuk salata ayran
Ikindi bir elma kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?