Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Benim gunluk kalori butcem 1400 ben bunun ucte ikisini gecmemeye calisiyorum. yaklasik 900 kalori yapiyor. bunun altinda olmasi zararli olmasin?

Benim esim benden 5 yas genc ama herkes beni ondan genc saniyor

Kiz kardesimin esi 3 yas kucuk ve cok zengin oldular. bizimde durumumuz fena degil
Acikcasi benden yasli biriyle yapamazdim ben zaten.

Hmmmm enteresan bir bakis acisi. bu her evli cift icin standart bir yasam tarzi degil canimcim milleti korkutma bence. ben de evliyim 3 cocugum var hayati onlarsiz dusunemiyorum bile. bazan zorluklari olsada artilari cok fazla. hergun rabbime sukrediyorum. arada bir esimle tek basimiza geziyoruz ilk bir kac saat keyif aliyorum sonra keske cocuklarimda olsaydi diyorum.
gecen yil tek basima tatile gittim esim dogum gunu hediyesi bana istanbul bileti almisti. ilk 2 gun lay lay lom gezdim 3. gun hepsini nasil ozledim anlatamam. hic biseyden zevk alamadim. yalnizligi zaten hic sevmem.

Ofiste olduğum zaman bilgisayar başında fazla hareket edemiyorum sabahtan beri sadece 38 kalori yakmışım.

Eklentiler

• IMG_1191.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 33
Akşam yemeğim
Kavrulmuş ıspanak 122 kalori
Ayran ev yapimi 36 kalori
Toplam 158 kalori
Bugün aldığım toplam kalori ise 459 çok az biliyorum ama bugün çok istahsizim canım pek bişey istemedi.
Belki sonra form çay içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…