- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Kolay gelsin canım. Mesmeserin paketi yenilenmişti belki misafir falan vardır.canimokul inanilmaz yogundu giremedim mesmeserin de net sorunu vardi noldu bilmiorum @ficans @filiztopraksersum ozledim kizlar ins iyisinizdir
sabah
2 fındık 14 kalori
2 badem 24 kalori
1 fincan sade türk kahvesi 0 kalori
+
yumurta 77 kalori
3 dilim kaşar 50 kalori
çeyrek salatalık 10 kalori
2 siyah zeytin 16 kalori
3 yeşil zeytin 18 kalori
yarımdan biraz fazla domates 15 kalori
maydanoz 4 kalori
1çay kaşığı çemen 3 kalori
+
kızlar kafam bir noktada fazlasıyla karıştı. nasılsa aile gibi oldk o yüzden size sormakta sakınca görmüyorum.
beğendiğim biri var konuşuyoruz. ilgili de. ancak dün öğrendim ki çocuk benden 2 yaş küçükmüş ama kesinlikle 26-27 duruyor. ama şu zamana kadar hayatıma giren erkekler hep benden büyüktü.olgun erkeklerden hoşlanıyorum dyebiliriz. ama bu çocuk konusunda kafam karıştı özellikle benden küçük olması. bir yandan beğeniyorum evet diğer yandan da uzak durayım diyorum.
derler ya erkek kadından küçük olursa kadın zengin olur diyekomiğime gidiyor cidden hani benden 2 yaş küçük demek. aile dostlarımız var memlekette ailedeki her gelin erkeklerden büyük onlar geldi aklıma. asla elalem ne der diye düşünen biri değilim ama işte fazla detaylıca düşünüyorum canım
Benden 2 yaş küçük kuzen geçen sene evlendi şuan çocuk bekliyor. Öteki kuzen nişanlı bu yaz evleniyor. O da 3 yaş küçük.
Amaan kaldıysak da kaldık ben sorun etmiyorum anne evi temiz. Evlendiğini düşün sabah öğle akşam bulaşık yemek temizlik köle gibi çalış çalış çalış. Erkeği memnun et edemezsen kavga kavga kavga kavga. Sonra çocuk ister doğurursun çocuk da geceleri ağla ağla ağla. Bir de dışarda ilişki lay lay lay aynı eve girince ayy daralıyor bir yerden sonra insan.
yalnizligi zaten hic sevmem.
canimcim ben zaten diyetisyene gdiorum o verio:)Tam bir diyet menüsü olmuş gerçekten harika. Yani diyetisyen liste verse bu kadar profesyonel olabilirdi.
insallah cnmKolay gelsin canım. Mesmeserin paketi yenilenmişti belki misafir falan vardır.sersum da tatile gidecekti eşiyle inşallah iyilerdir.
Aynen yaaa zaten baskada sekerli bisey yedigim ictigim yok mevye suyu falan icmiyorum cikolata bile yemiyorum bu kadarcik olsun.Bol bol şekerli bir kahvaltı olmuş.Ama olsun hiç sıkıntı yok nasılsa kalorisini sayıyorsun. Afiyet olsun yarasııııın.
Super bir menu olmus yine afiyet olsun.terbiyeli şehriye çorbası 182
salata 45 kalori
mantar 12 kalori
3 acı biber 1 kalori
Toplam + 243 kalori
Eki Görüntüle 1970693
Teşekkürler canımSuper bir menu olmus yine afiyet olsun.
afiyet olsun cnmAkşam yemeği 1 kase mercimek çorbası
2 kaşık taze fasülye
Yarım kase yoğurt ve az salata
Yemeklere hatta yoğurda bile bol pul biber atıyorum bu aralar
Teşekkürler canım sana da afiyet olsun:)afiyet olsun cnm
61 kaloriymis yanlis yazmisim.kahve yaptim kendime Amerikan kahvesi yanida 2 hurma kahveyle birlikte 90 kalori
oglene daha 1 saat var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?