Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hakikaten çok düşük kalori almışsın hurma falan yok mu evde 1-2 tane atıştırsan

Hakikaten çok düşük kalori almışsın hurma falan yok mu evde 1-2 tane atıştırsan
Hurmam bitmiş eşime söyledim unutmazsa alacak kuru kayısı yedim 3 tane canım. Bugün moralim bozuk o yüzden böyle oldu iştahım yok pek.

Selam kızlar gelebildim çok şükür hafta sonu sanliurfanin bir ilçesinde gorumcem oturuyor ebelik yapıyor orda ziyaretine gittik. Gitmişken mardin e gittik dün dönüşte urfaya götürdük cocuklari balikligole akşam çok geç döndük sabah kirli çamaşırlar ev temizliği oglende başka işlerim vardı. Cuma gününden beridir hiç dikkat etmedim gezmeden dolayı duzensizlesti akşam geç gelince yedim hep o arada diyet yapacak fırsatım olmadı sürekli gezdik ama diyet ve spor gibi olmuyor. Su da pek icemedim yarin tam gaz devam insallah.

Fotoğraf çok çekmiştik ama yüklemek zor oluyor

Oğlumun çaydanlık merakından bahsetmistim daha önce cay bahçesinde sekerliklerin hepsini topladı iyiki çayın yapıldığı ocağı görmedi yoksa eve gelemezdik

Oglen dunden kalan corbayi ve salatayi yedim sadece 250 kalori.
Aksama firinda pismis sebzeyle spagetti yapicam. 1 porsiyonu 307 kalori.
gunun toplami 989 kalori olacak ama bir kismini sporla yakarim insallah.

Hurmam bitmiş eşime söyledim unutmazsa alacak kuru kayısı yedim 3 tane canım. Bugün moralim bozuk o yüzden böyle oldu iştahım yok pek.

Olsun arada bir oluyor boyle. insallah gecici bir problemdir Rabbim yardimciniz olsun. zaten spor yapmadiysan sorun olmaz.

masallah cok tatli bi oglus buuu.

gezmedeyken bicok duzen bozuluo canim kim ne derse desin oyle oluo cok guzel yerlere gitmissiniz hep gormek istedgim yerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…