Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kelly'S Fitness Club Meyveli Çıtır Müsli nin kaşık olarak kalorisini hesaplamaya çalışıyorum . bulamadım nette 100 gram ı 365 kalori diyor. 100 gram kaç yemek kaşığına denk geliyor işte.

Kırmızı pancar çok sağlıklı bir şey aynı zamanda kan yapar sık sık yemek lazım ben en çok salatasını seviyorum.
kan mı yapıyor süperrr. salatasını nasıl yapıyorsun?

Hurmam bitmiş eşime söyledim unutmazsa alacak kuru kayısı yedim 3 tane canım. Bugün moralim bozuk o yüzden böyle oldu iştahım yok pek.
özlem ne oldu?

afiyet olsun canım :)
teşekkürlerrr

Kelly'S Fitness Club Meyveli Çıtır Müsli nin kaşık olarak kalorisini hesaplamaya çalışıyorum . bulamadım nette 100 gram ı 365 kalori diyor. 100 gram kaç yemek kaşığına denk geliyor işte.
2 çay bardağı 110 kalori sütle beraber yaklaşık 210 kalori.
Bir çorba kasesi dolusu olarak hesaplanıyor. Yağsız süt ekleniyor.

Masaallah kizlar ne konusmussunuz oyle :) 2 yas kucuk konustugu olan arkadasim bennn uzatma derimmm erkekler net bir sekilde gec olgunlasiyorrrr sana suan mukemmel gelebilir ama sonrasinda sikinti yasarsin evliler daha iyi bilir tabi :)

Aksam yemegim

Cay
Kepek ekmegi
Peynir
Zeytin
Domates

Midem regl dan kotu hala yemek yiyemiyorum boyle seylerle gecistiriyorum

Birazda yatarken bacaklarimi calistirdim simdi yatiyorum

Canim ins onemli bi problem yoktur bugun az almissin ama insann da cani skkinken yiyemio
Teşekkürler canım aynen öyle bunları bile kızım için yemeye çalıştım süt olsun diye. Yaa regl olmadım kafam ona takıldı ya olmazsam diye 10 gün geçti inşallah olurum.

Hoşgeldin canım bende merak etmiştim unuttum oraya gideceginizi. Oh ne güzel gezmişsiniz değişiklik olmuştur size ve çocuklara da. Dikkat edememen normal canım sıkma canını devam edersin.

ilahi canım yaa . stres yapmamaya çalış lütfen. stres yaptıkça daha da gecikiyo biliyosun.
Biliyorum ama çok taktım kafama anlamadim bende başkasi olsa bir sürü akıl veririm. Çevremde şu 15 günde 6 tane hamilelik haberi duydum onlarda etkiledi galiba. Korunduklari halde oldu diyenler var kafam allak bullak.
Allahım verirse başım üstüne ama durumlar 1 yaşında kızım var ayyy neyse olacam ya kesin. Şu andan itibaren attım gitti dusunmeyecegim

Kızlar hepiniz harikasınız ben bugünü free geçmiştim 10 günlük kaçamaksız süreçten sonra bugün bol bol abur cubur tükettim. Zaten kilom ideal koruma dönemindeyim biliyorsunuz. Bitiremedim bile artık gözüm nasıl acıkmışsa fazla almışım. Kalanları evde tutmayacağım çıkıp çöpün kenarına koyacağım hatta hiç açmadığım kapalı bir kurabiye kutusu var onu da sokakta bir evsiz bulursam ona vereceğim sevaptır yesin soğuk havalar.

O yüzden şimdi hem onun bahanesi hem de yediğim kalorileri biraz olsun yakmak için yürüyüşe çıkıyorum 1 saat kadar. :)

Ama tabii kii yarın sabah itibariyle bol proteinli bir güne açılış yapacağım sabah yumurtalı bir kahvaltı ile başlamak üzere. ^^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…