- 30 Ocak 2013
- 29.476
- 43.956
- 798
kan mı yapıyor süperrrKırmızı pancar çok sağlıklı bir şey aynı zamanda kan yapar sık sık yemek lazım ben en çok salatasını seviyorum.
özlem ne oldu?Hurmam bitmiş eşime söyledim unutmazsa alacak kuru kayısı yedim 3 tane canım. Bugün moralim bozuk o yüzden böyle oldu iştahım yok pek.
teşekkürlerrrafiyet olsun canım :)
Olsun canım yine verirsin biz hep yiyoruz burda sen yazdan yaza yiyorsun olsun o kadarKizlar bu 8 aylik hamileykenki resmim ne kadar zayifmisim. offf yedim kebaplari tatlilari ictim kolalari Turkiyede kilo aldim simdi ugrasip duruyorum
2 çay bardağı 110 kalori sütle beraber yaklaşık 210 kalori.Kelly'S Fitness Club Meyveli Çıtır Müsli nin kaşık olarak kalorisini hesaplamaya çalışıyorum . bulamadım nette 100 gram ı 365 kalori diyor. 100 gram kaç yemek kaşığına denk geliyor işte.
ben sütle sevmiyorum canım yoğurtla yiyorum2 çay bardağı 110 kalori sütle beraber yaklaşık 210 kalori.
Bir çorba kasesi dolusu olarak hesaplanıyor. Yağsız süt ekleniyor.
Teşekkürler canım aynen öyle bunları bile kızım için yemeye çalıştım süt olsun diye. Yaa regl olmadım kafam ona takıldı ya olmazsam diyeCanim ins onemli bi problem yoktur bugun az almissin ama insann da cani skkinken yiyemio
Yok canım yaa aynı sorun hasta olmamamHayırdır Özlemcim kötü bişey yoktur umarım
Hoşgeldin canım bende merak etmiştim unuttum oraya gideceginizi. Oh ne güzel gezmişsiniz değişiklik olmuştur size ve çocuklara da. Dikkat edememen normal canım sıkma canını devam edersin.Selam kızlar gelebildim çok şükür hafta sonu sanliurfanin bir ilçesinde gorumcem oturuyor ebelik yapıyor orda ziyaretine gittik. Gitmişken mardin e gittik dün dönüşte urfaya götürdük cocuklari balikligole akşam çok geç döndük sabah kirli çamaşırlar ev temizliği oglende başka işlerim vardı. Cuma gününden beridir hiç dikkat etmedim gezmeden dolayı duzensizlesti akşam geç gelince yedim hep o arada diyet yapacak fırsatım olmadı sürekli gezdik ama diyet ve spor gibi olmuyor. Su da pek icemedim yarin tam gaz devam insallah.
Inşallah canım teşekkürler. Yok spor yapmadım halim yok zaten.Olsun arada bir oluyor boyle. insallah gecici bir problemdir Rabbim yardimciniz olsun. zaten spor yapmadiysan sorun olmaz.
masallah cok tatli bi oglus buuu.
ilahi canım yaaYok canım yaa aynı sorun hasta olmamam
Biliyorum ama çok taktım kafama anlamadim bende başkasi olsa bir sürü akıl veririm. Çevremde şu 15 günde 6 tane hamilelik haberi duydum onlarda etkiledi galiba. Korunduklari halde oldu diyenler var kafam allak bullak.ilahi canım yaa. stres yapmamaya çalış lütfen. stres yaptıkça daha da gecikiyo biliyosun.
Olursun inşallah canım çok kafana takılıyorsa bi test al derim boşuna sıkıntı yapmaTeşekkürler canım aynen öyle bunları bile kızım için yemeye çalıştım süt olsun diye. Yaa regl olmadım kafam ona takıldı ya olmazsam diye10 gün geçti inşallah olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?