- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Öyle yapıcam canım inşallah benimde negatiftirBende de oldu bi ara değilimdir diyorum ama yine de kafamdan atamayınca aldım baktım negatif içim rahatladı :)
Sabah gidip alicam canım yapayım bakalım.Triplimelek Megi test al bir bak canım negatif ise söktürücü kür denersin
Üst tarafın nasil da incelmiş canım. O genişlik ne güzel gitmiş.
Sabah gidip alicam canım yapayım bakalım.
Üst tarafın nasil da incelmiş canım. O genişlik ne güzel gitmiş.
Sagol canım bu gezi benim için de değişiklik oldu cocuklara da tarihi eserleri görmek eski insanların nasıl yaşadığı hakkında fikir sahibi olmak onlar için iyi olduHoşgeldin canım bende merak etmiştim unuttum oraya gideceginizi. Oh ne güzel gezmişsiniz değişiklik olmuştur size ve çocuklara da. Dikkat edememen normal canım sıkma canını devam edersin.
Yarın almayı unutma sorucam bakkk :)Öyle yapıcam canım inşallah benimde negatiftir
Bizde seni gördükçe bayiliyoruz
Unuturmuyum hiç sonucu yazarım mutlaka.Yarın almayı unutma sorucam bakkk :)
O zaman kalorisi daha düşük olur senin için. Ben malesef yoğurtla sevmiyorum.ben sütle sevmiyorum canım yoğurtla yiyorum
Test yapmadan söktürücü deneme bence.Teşekkürler canım aynen öyle bunları bile kızım için yemeye çalıştım süt olsun diye. Yaa regl olmadım kafam ona takıldı ya olmazsam diye10 gün geçti inşallah olurum.
Maşallahın var yaza fit gireceksin.
Bizde seni gördükçe bayiliyoruz
O zaman kalorisi daha düşük olur senin için. Ben malesef yoğurtla sevmiyorum.
Test yapmadan söktürücü deneme bence.
Maşallahın var yaza fit gireceksin.
canimokul inanilmaz yogundu giremedim mesmeserin de net sorunu vardi noldu bilmiorumficans filiztoprak sersum ozledim kizlar ins iyisinizdir
diyete başladığımda 3 gün yapar sıkılır bırakırım diyordum. açıkçası topiğe gelirken de tereddütlü idim. bırakırsam rezil olurum veremezsem diye düşünüyordum daima. ben bile bu kadr verebileceğimi düşünmüyordum açıkçası. ama bana o kadr motive kaynağı olduğunuz ki defalarca bırakmayı düşündüm. duraklama dönemlerinde yıldım bezdim ama buna rağmen bana destek oldunuz. ailem ablam, kardeşim oldunuz hepiniz iyi ki varsınız kızlar.
sersum
Seylanin Gunlugu
mesmeser
Triplimelek Megi
A aaadddaaa
Z zeze_35
ficans
ve bundan sonraki yolumda bana eşlik edecek yeni gelen arkadaşlarım da dahil
sizleri çok seviyorum kızlar
Ayyy canım benimdiyete başladığımda 3 gün yapar sıkılır bırakırım diyordum. açıkçası topiğe gelirken de tereddütlü idim. bırakırsam rezil olurum veremezsem diye düşünüyordum daima. ben bile bu kadr verebileceğimi düşünmüyordum açıkçası. ama bana o kadr motive kaynağı olduğunuz ki defalarca bırakmayı düşündüm. duraklama dönemlerinde yıldım bezdim ama buna rağmen bana destek oldunuz. ailem ablam, kardeşim oldunuz hepiniz iyi ki varsınız kızlar.
sersum
Seylanin Gunlugu
mesmeser
Triplimelek Megi
A aaadddaaa
Z zeze_35
ficans
ve bundan sonraki yolumda bana eşlik edecek yeni gelen arkadaşlarım da dahil
sizleri çok seviyorum kızlar
Canım ben de özledim o kadar yoğunluk var ki çok yorgun hissediyorum kendimi ,gelsem bile bakıyorum yazmaya fırsatım olmuyor, sen de hoşgeldin canım bi izmir havası aldın hügeldin ne güzel yaptın
Canım elifcim biz de seni çok seviyoruz , iyiki sen de varsın, rengimizsin, en azimlimizsin,hep beraber yola devam inşallah
Ayyy canım benimBizlerde senin sayende çok motive oluyoruz sende iyiki varsın birbirimize yoldaş olmak çok iyi geldi hepimize inşallah hep böyle devam ederiz
Tam 1.30 saat yürüdüm bol bol bol kalori yaktımm ve mutlu bir şekilde evdeyim. Umarım herkes hedeflediği sporunu yapabilmiştir bugün en azından yürüyüş bile olsa. :)
teşekkür ederim cnm dikişler dışında iyiym şuanyazarhanim35 canım ameliyatın için çok geçmiş olsun bidaha gerek kalmaz daha iyisindir inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?