Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hoşgeldin canım bende merak etmiştim unuttum oraya gideceginizi. Oh ne güzel gezmişsiniz değişiklik olmuştur size ve çocuklara da. Dikkat edememen normal canım sıkma canını devam edersin.
Sagol canım bu gezi benim için de değişiklik oldu cocuklara da tarihi eserleri görmek eski insanların nasıl yaşadığı hakkında fikir sahibi olmak onlar için iyi oldu

ben sütle sevmiyorum canım yoğurtla yiyorum
O zaman kalorisi daha düşük olur senin için. Ben malesef yoğurtla sevmiyorum.

Teşekkürler canım aynen öyle bunları bile kızım için yemeye çalıştım süt olsun diye. Yaa regl olmadım kafam ona takıldı ya olmazsam diye 10 gün geçti inşallah olurum.
Test yapmadan söktürücü deneme bence.
Bayılıyorum su befor&after resimlerine

Eki Görüntüle 1970845
Maşallahın var yaza fit gireceksin.

Bizde seni gördükçe bayiliyoruz

O zaman kalorisi daha düşük olur senin için. Ben malesef yoğurtla sevmiyorum.

Test yapmadan söktürücü deneme bence.

Maşallahın var yaza fit gireceksin.

Bende süt ile sevmiyorum :) yoğurt ile daha güzel geliyor bana :) yatin içine çeyrek de muz koyucm akşam yemeği olarak

Ayy evetet yaza süper olacak bikini alacağım birde kendime çünkü yazlıktaki bikinm büyük gelecek belli :) hesabımı yaptım ayda aşırı derecede kasmadan 3 kg versem hazirana kdr 9 kg buda 52 ye düşmek demek gerçi 5 i görürsem ben kesin 4 leri de görmek isteyeceğim :))

diyete başladığımda 3 gün yapar sıkılır bırakırım diyordum. açıkçası topiğe gelirken de tereddütlü idim. bırakırsam rezil olurum veremezsem diye düşünüyordum daima. ben bile bu kadr verebileceğimi düşünmüyordum açıkçası. ama bana o kadr motive kaynağı olduğunuz ki defalarca bırakmayı düşündüm. duraklama dönemlerinde yıldım bezdim ama buna rağmen bana destek oldunuz. ailem ablam, kardeşim oldunuz hepiniz iyi ki varsınız kızlar.

sersum
Seylanin Gunlugu
mesmeser
Triplimelek Megi
A aaadddaaa
Z zeze_35
ficans

ve bundan sonraki yolumda bana eşlik edecek yeni gelen arkadaşlarım da dahil

sizleri çok seviyorum kızlar

canimokul inanilmaz yogundu giremedim mesmeserin de net sorunu vardi noldu bilmiorum ficans filiztoprak sersum ozledim kizlar ins iyisinizdir

Canım ben de özledim o kadar yoğunluk var ki çok yorgun hissediyorum kendimi ,gelsem bile bakıyorum yazmaya fırsatım olmuyor, sen de hoşgeldin canım bi izmir havası aldın hügeldin ne güzel yaptın

Canım elifcim biz de seni çok seviyoruz , iyiki sen de varsın, rengimizsin, en azimlimizsin,hep beraber yola devam inşallah

Ayyy canım benim Bizlerde senin sayende çok motive oluyoruz sende iyiki varsın birbirimize yoldaş olmak çok iyi geldi hepimize inşallah hep böyle devam ederiz

Ayyy canım benim Bizlerde senin sayende çok motive oluyoruz sende iyiki varsın birbirimize yoldaş olmak çok iyi geldi hepimize inşallah hep böyle devam ederiz

inşallah kızlar durmak yok yola devam inşallah verip almayacağız ve yaza fit hatunlar olarak gireceğiz :)

Selam kızlar

sersum filiztoprak

Herşey yolundadır inşallah bi yaramazlık yoktur

Ben de dikkat etmeye çalışıyorum kızlar ama gece uykudan kalkıp yemelerim var gene

onlar da olmazsa kilo vermeye başlıyacağım inşallah

Cumartesiden beri yürüyüşe de başladım ama bugün çok ayazdı yarıda kesmek zorunda kaldım

Triplimelek Megi canım yarın öğrenir ve rahatlarsın inşallah zaman zaman olur öyle

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

mesmeser güzel gezmişsiniz yazın bizde mardine gidecektik ama olaylardan dolayı vazgeçtik daha yakın olan hasankeyfe gitmiştik

Bi göz attım geçmişe sıkıntı yoktur inşallah gözümden kaçan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…