- 30 Ocak 2013
- 29.465
- 43.953
- 798
Süper yürümüşsün bantta mı yürüyorsun canım
Benim spor yapamama sebebim de ayrı bir komik. Saçlarımı koyu gri rengi boyamak için kızıldan dönmeye başladım. Doğal saç açma yöntemleri ile bi yere kadar getirdim turuncu oldu. Geçen gün palette yoğun renk açıcı vurdum. Tepeler tutmamış. Şuan saçım tepeden siyah başlıyor ortalara doğru kızıl ve aşağıya doğru inerken de önce turuncu sonra sarı.
4 renk saç var kafamda bu halde de spora gitmek istemiyorum saçlarımı toparladığımda gideceğim o yüzden.
saçını topuz yapıp kalın bir bant takabilirsin canım :) feci spor yapasım var ama 7 dikişim var
Oooo saçına neler cektiriyosun öyle: )))Benim spor yapamama sebebim de ayrı bir komik. Saçlarımı koyu gri rengi boyamak için kızıldan dönmeye başladım. Doğal saç açma yöntemleri ile bi yere kadar getirdim turuncu oldu. Geçen gün palette yoğun renk açıcı vurdum. Tepeler tutmamış. Şuan saçım tepeden siyah başlıyor ortalara doğru kızıl ve aşağıya doğru inerken de önce turuncu sonra sarı.
4 renk saç var kafamda bu halde de spora gitmek istemiyorum saçlarımı toparladığımda gideceğim o yüzden.
Ayyy nasıl olmuş öyleTriplimelek Megi yazarhanim35
Siyahlar kendi rengi. Kırmızı hizasından vurdum açıcıyı. Yıpranmadı saçlar ama böyle saçma sapan bir şey oldu kırmızının başlangıç yeri aynen kaldı tutmamış oraya garip bir şekilde açıcı. Şu an bu haldeyim yani yeni çekildi bu foto dün filan. Yeniden açıcı yapacağım biraz bekliyorum saçlar kopmasın diye. :/
Ayyy nasıl olmuş öylebence de bekle biraz canım yoksa elinde kalır saç.
otur evinde bence de
Bence de bence deotur evinde bence de
Noldu az önce bağla spora git diyodun bağlasan durmaz o saç hahaah
Bence de bence de
Allah seni
Bende de var azıcık manyaklik ameliyata gitmeden dipboya yaptırdımgeçen ilk ameliyatımda ful makyaj ayak tırnaklar kırmızı ojeli el tırnaklar şeffaf ojeli nazar boncuklu saçlar boyalı gitmiştim ertesi gün hastaneden çıkarken şaftım kaymıştı yoğun bakımda saç baş dağılmış makyaj kalmamış
Allah senine yapmışsın öyle
Toktorum çok yakışıklı dacezbedici bir yanım kalmadı adamın gözünde bacak macak hep gördü
Hahahahah faydası olmuş ne güzel işte :))Ahaha çapkınBen de 3 gün önce yürürken bizim burda Big Mamma's var şubesi. Orada oturan bir çocukla göz göze geldim. Çocuk dediğim 30'larında falandır yani bana çok genç değil. Neyse geçerken bir bakıştık sonra bir tur daha attım yine bakıştık. Öyle bi aklımda kaldı çocuk...
Sonra bu gece diyeti bozmuş ve bol bol yemiş olmama rağmen içimden bir şey tetikledi dedim gidiyim de yürüyüm belki görürüm. Saat de geçti he 10:30 falandı ben evden çıkarken. Normalde o çocuğu geçen gün akşam 9 gibi görmüştüm baya erkendi yani.
Neyse yürümeye başladım bu akşam yine. Gözüm tabi Big Mamma'sın ordan geçerken hep oturduğu yere bakıyordu. Birkaç tur attım önünden geçerek. Tam son turumu atmış eve dönerken bir baktım arkadaşlarıyla gelmiş aynı yerde aynı koltukta yine oturuyor. Ben ona baktım o bana. Allahım çok garipti.
Sonra bi tur daha attım bi tur daha yarım saatlik spor oldu 1:30 saat.Öyle işte liseli aşıklar gibi uzaktan baka baka geldim eve. Yarın akşam umarım yine görürüm onu.
Ay durduk yere spor için teşvik resmen adamı görücem diye yukarı aşağı volta attım bi ton.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?