İnsanlar densiz densiz konuşur kafana takma bana da amcamın eşi yengem demişti yazık oldu okutacağınıza o kadar para boşuna gitti keşke o paraya bi dükkan açsaydınız dedi okul bitikten 2.5 yıl sonra atandım şimdi devlette yöneticiyim :) o konuşanlar gıptayla bakıyor şimdi azıcık daha sabret olurgeçen hafta iş görüşmesine gittiğim yerde kardeşimin arkadaşının annesi çalışıyordu. biz bildireceğiz x hanıma olumlu yada olumsuz o size dönecek dedi. olumsuz olarak da dönmedi kadın. cuma aradım sordum bir kişi daha gelecek görüşmeye ona göre haber verecekler denildi ama yok ses seda bende şans olsa zatenbir türlü bulamadım iş ya. off bunaldım artık depresyona gireceğim az kaldı. millet de hep soruyor neden çalışmıyorsun da evde yatıyorsun diye. keyfimden çalışmıyorum sanki.
sağol canım. 2 sene oldu mezun olalı ben. 2015 ağustos da mezun oldumyazarhanim35 afiyet olsun
geçmiş olsun
millet de ne diyeceğini şaşırmış yaa. sanki zevkine evde oturuypr bu kız.
hiç moralini bozma canım. herkes kaç sene uğraşıp da ancak iş bulabiliyor. sen daha yeni mezunsun.
Güzel cevap olmuş ohhh sefan olsunİnsanlar densiz densiz konuşur kafana takma bana da amcamın eşi yengem demişti yazık oldu okutacağınıza o kadar para boşuna gitti keşke o paraya bi dükkan açsaydınız dedi okul bitikten 2.5 yıl sonra atandım şimdi devlette yöneticiyim :) o konuşanlar gıptayla bakıyor şimdi azıcık daha sabret olur
Afiyet olsun canım
Herzamanki gibi çevrenin tek yaptığı konuşmak ne kadar da her konuda fikir sahibiler maşallah...
Canım takma ya evet de geç valla ya sinir oluyorum böyle insanlara.
Inşallah bulursun iyi bir iş canım napacaksin mecbur beklemekten başka yerlere basvurmaktan başka çare yok. Umarım herşey dilediğin gibi olur
İnsanlar densiz densiz konuşur kafana takma bana da amcamın eşi yengem demişti yazık oldu okutacağınıza o kadar para boşuna gitti keşke o paraya bi dükkan açsaydınız dedi okul bitikten 2.5 yıl sonra atandım şimdi devlette yöneticiyim :) o konuşanlar gıptayla bakıyor şimdi azıcık daha sabret olur
Bende bakayım hemen keşke baştan beri kalori hesabı yeseymişim. 10 gün oldu başlayalı normal de de dikkat ediyordum ama sanki daha iyi besleniyormusum gibi oluyo.
afiyet olsun. çok güzel bir kahvaltı. kahvaltı için çok ideal bir kalori değeri.Selam kızlar
Kahvaltım
Patatesli omlet 450 kalori az yedim ama ben yine de tam kalorisini yazdım.
Çay az şekerli 2 bardak 16 kalori
Çavdar ekmeği 1 dilim 45 kalori
Toplam : 511 kalori
Öğlen
Form çay 0 kalori
öyle oluyor canım en azından sağlıklı görünenlerin kalorisi yüksekmiş onu öğreniyoruz işte.Bende bakayım hemen keşke baştan beri kalori hesabı yeseymişim. 10 gün oldu başlayalı normal de de dikkat ediyordum ama sanki daha iyi besleniyormusum gibi oluyo.
594 kalori alarak haftada 2 verirsin en az. Ben 600 ile 5 kilo verdim. Ne yediğin de çok önemli bitanem. Protein yaparsan daha çok verirsin. Direk makine gibi hesap etme kalori olayını o yüzden.
öyle oluyor canım en azından sağlıklı görünenlerin kalorisi yüksekmiş onu öğreniyoruz işte.
2 veremem canım da 1 e de razıyım ayda 2 versem yaza haziran ortasında 54 üm o bana yeter işte.
600 ile çooook çoook rahat gider hiç sıkma canını.Ben de dün misafirlikteydim yazamadım yine bozdum diyeti. Bugün oruç devam yarın normal 800 kalori devam. Böyle in çık devam ediyoruz işte.
babamın dayısı ile eşi geçmiş olsuna gelmişler. pehh 15 gün olmuş ben ameliyat olalı yeni akıllarına gelmiş sanırım. neyse pop kek ile meyve suyu getirmişler. ayy nasıl çekti canım o keklerden ama yemeyeceğim :/ yersem olmaz.
havalar ısınmaya başladı başlayalı bizim evde zeytinyağlı yemekler pişmeye başladı :) dün kabak bugün taze fasülye
tiroitim var cnm benim o yüzden çok yavaş metom. normalde benim yediklerim ile millet haftada 2 kg verir ben 1 i zor veriyorum.
Ben senin mezuniyet 2016 yazı sanıyodum canım. gene çok fark yok. bir buçuk sene olmuş daha, 5 sene iş arayan var. en yakın zamanda hayırlı bir iş inşallah canımsağol canım. 2 sene oldu mezun olalı ben. 2015 ağustos da mezun oldum
herkese en güzel cevap olmuşİnsanlar densiz densiz konuşur kafana takma bana da amcamın eşi yengem demişti yazık oldu okutacağınıza o kadar para boşuna gitti keşke o paraya bi dükkan açsaydınız dedi okul bitikten 2.5 yıl sonra atandım şimdi devlette yöneticiyim :) o konuşanlar gıptayla bakıyor şimdi azıcık daha sabret olur
Oh maşallah tam diyetlik yemekler işte ne güzel.
Anladım bitanem geçmiş olsun çok lanet bir hastalık ömür boyu öyle mi kalacak peki iyileşemiyor musun asla
öyle cnm 5 sene arayan da var 2 ay da bulan da şans işte inşallah bulurumBen senin mezuniyet 2016 yazı sanıyodum canım. gene çok fark yok. bir buçuk sene olmuş daha, 5 sene iş arayan var. en yakın zamanda hayırlı bir iş inşallah canım
594 kalori alarak haftada 2 verirsin en az. Ben 600 ile 5 kilo verdim. Ne yediğin de çok önemli bitanem. Protein yaparsan daha çok verirsin. Direk makine gibi hesap etme kalori olayını o yüzden.
ne kadar enerji harcadığın da önemliii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?