Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

İnsanlar densiz densiz konuşur kafana takma bana da amcamın eşi yengem demişti yazık oldu okutacağınıza o kadar para boşuna gitti keşke o paraya bi dükkan açsaydınız dedi okul bitikten 2.5 yıl sonra atandım şimdi devlette yöneticiyim :) o konuşanlar gıptayla bakıyor şimdi azıcık daha sabret olur

Güzel cevap olmuş ohhh sefan olsun

Afiyet olsun canım

sağol canım.

maalesef öyle canım konuşmaları çok ama halden anlamaları yok millette. başvuruyorum bakalım her yere.

okuyan zaten kötü yola düşmüş gibi görünüyor bizim milletimizde nedense anlayamadım bir türlü. inşallah olur canım sabrediyorum bakalım

haftada 1 kg vermek için almam gereken kalori miktarı 598.24 imiş.

Eki Görüntüle 1974187

594 kalori alarak haftada 2 verirsin en az. Ben 600 ile 5 kilo verdim. Ne yediğin de çok önemli bitanem. Protein yaparsan daha çok verirsin. Direk makine gibi hesap etme kalori olayını o yüzden.

Selam kızlar

Kahvaltım
Patatesli omlet 450 kalori az yedim ama ben yine de tam kalorisini yazdım.
Çay az şekerli 2 bardak 16 kalori
Çavdar ekmeği 1 dilim 45 kalori
Toplam : 511 kalori

Öğlen
Form çay 0 kalori
afiyet olsun. çok güzel bir kahvaltı. kahvaltı için çok ideal bir kalori değeri.

Bende bakayım hemen keşke baştan beri kalori hesabı yeseymişim. 10 gün oldu başlayalı normal de de dikkat ediyordum ama sanki daha iyi besleniyormusum gibi oluyo.
öyle oluyor canım en azından sağlıklı görünenlerin kalorisi yüksekmiş onu öğreniyoruz işte.

594 kalori alarak haftada 2 verirsin en az. Ben 600 ile 5 kilo verdim. Ne yediğin de çok önemli bitanem. Protein yaparsan daha çok verirsin. Direk makine gibi hesap etme kalori olayını o yüzden.

2 veremem canım da 1 e de razıyım ayda 2 versem yaza haziran ortasında 54 üm o bana yeter işte.

öyle oluyor canım en azından sağlıklı görünenlerin kalorisi yüksekmiş onu öğreniyoruz işte.

2 veremem canım da 1 e de razıyım ayda 2 versem yaza haziran ortasında 54 üm o bana yeter işte.

600 ile çooook çoook rahat gider hiç sıkma canını. Ben de dün misafirlikteydim yazamadım yine bozdum diyeti. Bugün oruç devam yarın normal 800 kalori devam. Böyle in çık devam ediyoruz işte.

babamın dayısı ile eşi geçmiş olsuna gelmişler. pehh 15 gün olmuş ben ameliyat olalı yeni akıllarına gelmiş sanırım. neyse pop kek ile meyve suyu getirmişler. ayy nasıl çekti canım o keklerden ama yemeyeceğim :/ yersem olmaz.

havalar ısınmaya başladı başlayalı bizim evde zeytinyağlı yemekler pişmeye başladı :) dün kabak bugün taze fasülye

600 ile çooook çoook rahat gider hiç sıkma canını. Ben de dün misafirlikteydim yazamadım yine bozdum diyeti. Bugün oruç devam yarın normal 800 kalori devam. Böyle in çık devam ediyoruz işte.

tiroitim var cnm benim o yüzden çok yavaş metom. normalde benim yediklerim ile millet haftada 2 kg verir ben 1 i zor veriyorum.

Oh maşallah tam diyetlik yemekler işte ne güzel.

herkese en güzel cevap olmuş

Oh maşallah tam diyetlik yemekler işte ne güzel.

haha öyle canım sık limonu ye ikisi de :) ama ben çorba salata yapacağım bugün. kesin yarına kalır taze fasülyeden ondan yerim yarın. birde enginar da var 3 zeytin yağlı dolapta buyur gel tam bizlik mamalar.

Anladım bitanem geçmiş olsun çok lanet bir hastalık ömür boyu öyle mi kalacak peki iyileşemiyor musun asla

maalesef iyileşme imkanı yok cnm 6 ayda bir kan verip kontrol ettiriyrum. yıkıma geçmediği için ilaç da vermiyorlar. tam ortadayım işte

ne kadar enerji harcadığın da önemliii

Aynen öyle. Ah ah yedikçe pişman oluyorum. Aç oturmak çok daha motive edici birşeymiş onu anladım. Şu an resmen midem dolu hep aynı şey keşke yemeseydimler. Yeni kalktım şimdi toparlıcam kendimi sporuma devam edicem orucuma da. Gerekirse 2 gün oruç yapıcam ama geri 50.4'e düşücem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…