Evet canım oruç diyorum ben 24 saat açlık durumu yani. İntermittent Fasting yöntemi. Çok tüketim yaptığım günün ertesi günü pas geçiyorum. Daha önce linkini atmıştım bu tarz diyetler var Amerika'da haftada 1-2 gün boş geçiyorlar. Kalan günler besleniyorlar. Kilo koruma yöntemi olarak kullanıyorlar.Oruç derken gerçekten oruç mu tutuyorsun
Şimdi kaç kilosun aldın mı
Ne güzel valla canlandı topigimiz
dayanabiliyorsan iyi canım . ben dayanamam .Evet canım oruç diyorum ben 24 saat açlık durumu yani. İntermittent Fasting yöntemi. Çok tüketim yaptığım günün ertesi günü pas geçiyorum. Daha önce linkini atmıştım bu tarz diyetler var Amerika'da haftada 1-2 gün boş geçiyorlar. Kalan günler besleniyorlar. Kilo koruma yöntemi olarak kullanıyorlar.
Tartılmak istemiyoruuuum
dayanabiliyorsan iyi canım . ben dayanamam .
perşembe kandil . o gün oruç tutacağım . o da 24 saat değil tabi. ancak ona dayanabilirim. 24 saat dayanamam
Canım sen yakında sadece suyla beslenirken herhalde bence kalori miktarını çok aşağıda tutma önemli olan yavaş ve sağlıklı vermek değil mi
Bende oku oku bitmedi ayol
aşırı yiyip bezdiriyorsun mideni demek ki.Gece geç saatte yiyince ertesi güne zaten dolu dolu ve bulanan bir mide ile uyanıyorum. Şu an öyle hissediyorum yani çok iğrenç bir duygu. Hani kilo problemi olmayan zayıf bir insan bile olsa yerimde o da yemezdi şu mideye herhangi bir şey.
aşırı yiyip bezdiriyorsun mideni demek ki.
benim bi tanıdığım vardı. sadece öğlen yemeği yerdi ama 4-5 kişilir yerdi.
kadın ince bi dal kadardı. kırılcak kadar ince
aşırı yiyip bezdiriyorsun mideni demek ki.
benim bi tanıdığım vardı. sadece öğlen yemeği yerdi ama 4-5 kişilir yerdi.
kadın ince bi dal kadardı. kırılcak kadar ince
zaten en büyük sorun akşam yememiz çünkü hemen öğütemiyoruz
hiç o kadar kilolu durmuyosun biliyo musunöyle oluyor canım en azından sağlıklı görünenlerin kalorisi yüksekmiş onu öğreniyoruz işte.
2 veremem canım da 1 e de razıyım ayda 2 versem yaza haziran ortasında 54 üm o bana yeter işte.
gece 4-5 miEn büyük sorunum gece 4-5e kadar oturup yemek yemem. Bu yüzden alıyorum zaten hep kiloları. :/
gece 4-5 mi
ben sabah 6.30 da kalkıyorum ya da 6.15 de . sen çalışıyordun . nasıl yatmıyorsun o saate kadar
Ara:
11:45
2 tane eti form çubuk kraker , 2 tane gün kurusu
Öğlen
13:40
zeytinyağlı kereviz ve yoğurt ( ekmek yok )
oo canım napıyosun sen öyleee :)
ne iş yapıyorsun ki.Evden çalıştığım için yatmıyorum canım zaten. Normal ofis işim olsa kilo sıkıntım da muhtemelen olmazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?