Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Oruç derken gerçekten oruç mu tutuyorsun
Evet canım oruç diyorum ben 24 saat açlık durumu yani. İntermittent Fasting yöntemi. Çok tüketim yaptığım günün ertesi günü pas geçiyorum. Daha önce linkini atmıştım bu tarz diyetler var Amerika'da haftada 1-2 gün boş geçiyorlar. Kalan günler besleniyorlar. Kilo koruma yöntemi olarak kullanıyorlar.
Şimdi kaç kilosun aldın mı

Tartılmak istemiyoruuuum

dayanabiliyorsan iyi canım . ben dayanamam .
perşembe kandil . o gün oruç tutacağım . o da 24 saat değil tabi. ancak ona dayanabilirim. 24 saat dayanamam

dayanabiliyorsan iyi canım . ben dayanamam .
perşembe kandil . o gün oruç tutacağım . o da 24 saat değil tabi. ancak ona dayanabilirim. 24 saat dayanamam

Gece geç saatte yiyince ertesi güne zaten dolu dolu ve bulanan bir mide ile uyanıyorum. Şu an öyle hissediyorum yani çok iğrenç bir duygu. Hani kilo problemi olmayan zayıf bir insan bile olsa yerimde o da yemezdi şu mideye herhangi bir şey.

aşırı yiyip bezdiriyorsun mideni demek ki.
benim bi tanıdığım vardı. sadece öğlen yemeği yerdi ama 4-5 kişilir yerdi.
kadın ince bi dal kadardı. kırılcak kadar ince

aşırı yiyip bezdiriyorsun mideni demek ki.
benim bi tanıdığım vardı. sadece öğlen yemeği yerdi ama 4-5 kişilir yerdi.
kadın ince bi dal kadardı. kırılcak kadar ince

Tek öğün beslenip de kilo almayan çok kişi tanıyorum. Ben de öyle yapıyorum şu anda. Ama o tek öğünü bozduğum günlerde de ertesi günü boş geçip bir sonraki güne eski kiloya geri geliyorum. Böylece kaçamaklarımın da tadını çıkarıyorum ama kilomu koruyorum.

Tabi bu kilo almamak için kilo korumak için. Kilo vermede çok işe yaramaz yüksek kalori alınca vücut onu geri atsa bile yine 100 200 fazla çıkıyorsun tartıda eskiye göre. Yerinde sayıyorsun yani bu yöntemle in çık şeklinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…