ne iş yapıyorsun ki.
Pazarlama canım
ay ben ucunu kaçırdım, ben 1 sayfa okuyana kadar 2 sayfa ekleniyorben dışarı çıkacağım birazdan fazla kaynatmayın ha sonra oku oku bitmiyor
kolay gelsin canım . evden çalışınca geç yatabiliyorsun tabi
canım sanmıyorum çünkü ben de sütü genellikle ısıtır bardağa alırım üstüne türk kahve koyarım.Aynen öyle. Şimdi kahve yapacağım. Bugün kahve soda böyle geçiştiririm. Bir de geçen gece çok acıktım dayanamadım diyeti de bozmamak için gittim su kaynattım. Üstüne türk kahvesi döktüm birkaç kaşık. Üstüne de çok az süt ekledim. Yani kahveyi pişirmeden sıcak su ile süt ile tükettim. Ertesi sabah kalktığımda ishal olmuştum. Acaba bundan olmuş olabilir mi ne dersin. Eğer olduysa valla her gece yaparım çünkü kabızlık benim çok sık yaşadığım bir sıkıntı.
canım sanmıyorum çünkü ben de sütü genellikle ısıtır bardağa alırım üstüne türk kahve koyarım.
bana bi şey yapmaz. bazen su ile karışık yaparım . ama hiç yani.
bi daha dene bi kaç gün sonra . bakalım yine aynı etkiyi gösterir mi. bünyeden bünyeye fark eder .
Hiç sorma deli gibi çalışan bir metabolizmam var ama gece yemekleri beni bitiriyor. Alışkanlık huy gibi düşün. Onu yapmasam zaten kilo alan bir insan değilim. Herkesin kilo alma nedeni başka işte canım.
60 kiloyum canım artık kilolu sayılmamhiç o kadar kilolu durmuyosun biliyo musun
Evden çalıştığım için yatmıyorum canım zaten. Normal ofis işim olsa kilo sıkıntım da muhtemelen olmazdı.
ay ben ucunu kaçırdım, ben 1 sayfa okuyana kadar 2 sayfa ekleniyor
aynen bndrde oyle oluo zamaninda 3 gun acliktan olurdum snraki gun kesin sabahtan aksama kadar yerdim benimkide bi nevi koruma yontemiydi suanda bazen bikac gunluk sok diyet yapim diorum ama snra da vucudum yine yemek ister kesin diorum en iyisi saglikli vermekyaz canım sen. ama sakız çok insanı acıktırır.
bugün az kalori alacaksın sen de anladığım kadarıyla.
ben 1 gün çok az kalori alırsam. yani 600-700 civarı alırsam. ertesi gün acısını cıkartıyor vucudum. aşıırı yeme isteği ve doymama gibi bi sıkıntı yaratıyor. o nedenle dikkatli gitmeye ve ara öğün yapmaya çalışıyorum. yani az kalori alsam da ara öğün yapacağım canım. sen de dikkat et. her gün gel bildir . biz seviyoruz bu bildirimleri
insanlarin en cok diyeti bozdugu zaman dilimi ikindi ve aksam sanirim cnku kendime ve arkadaslarima bakiorum da hep ikindide bozmustukbende öyleyim işte gün içinde tamam ama akşam elim ayağım titrediğinden saldırıyorum resmen :) o yüzden gün içinde ara öğünde önemli onları yapınca akşama elin titremiyor bir tek yoğurt yiyince doyuyorsun bile bu seferde yağlı yemeklerden uzak kalmış oluyorsun :)
bosver takma sen onlari sonucta nasip isi bunlar allah hayirlisini versingeçen hafta iş görüşmesine gittiğim yerde kardeşimin arkadaşının annesi çalışıyordu. biz bildireceğiz x hanıma olumlu yada olumsuz o size dönecek dedi. olumsuz olarak da dönmedi kadın. cuma aradım sordum bir kişi daha gelecek görüşmeye ona göre haber verecekler denildi ama yok ses seda bende şans olsa zatenbir türlü bulamadım iş ya. off bunaldım artık depresyona gireceğim az kaldı. millet de hep soruyor neden çalışmıyorsun da evde yatıyorsun diye. keyfimden çalışmıyorum sanki.
dikkat edin yokus ozelligune kizlar bacaklardaki kaslari inanikmaz yipratabilioaaa yokuş özelliği çok iyiymiş
Oglen tabiki tavuk salata ayran ikindide yarim oaet diyet biskuvi ve sutlu kahve aksama da yine firinda tavuk salata ve ayran var:)
797 kusur kalori almistim ve 250 sini sporla yakmistim dun bana uyari geldi cok dusuk diyecanım afiyet olsun. kaç kalori aldın dün
Masallah gercekten super yakmissin. ben 10 km yurudugum gun o kadarda kostum yinede bu kadar yakamadim.Günaydın dün akşam yediklerimi paylaşamadım.
saat: 15:00
ara öğün : tam tahıllı çilekli bar şekersiz çay
akşam:
19:00
1 saat tempolu yürüyüş 690 kalori yaktım ( koşu bandında öyle gözüküyordu :) )
60 mekik 30 squat 20 lunch yaptım
eve gelince sadece 1 elma ve 1 tane maden suyu
Sabah:
06:10 aç karna 1 tane şekersiz türk kahvesi
kahvaltı: peynir , salatalık, domates, zeytin , maydanoz ve şekersiz yeşil çay
bu arada bugün regl oldum bir kaç gün spor yapamayacağım biraz ağrılı geçiyor çünkü diyetede fazla yüklenmeyeceğim kan şekerim düşüşüyor şimdilik benden bukadar :)
Canim kalori alimin cok asiri dusuk haberin olsun ustelik artik yurumeye falanda basladin Allah korusun hasta falan olma dikkat et.yumurta kalori: 75 kalori
peynir kalori: 30 kalori
3 zeytin kalori: 24
2 çeri domates kalori: 10 kalori
salatalık kalori: 14 kalori
toplam : 153 kalori+ hurma 42 kalori
= 195 kalori
60 kiloyum canım artık kilolu sayılmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?