Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kolay gelsin canım . evden çalışınca geç yatabiliyorsun tabi

Aynen öyle. Şimdi kahve yapacağım. Bugün kahve soda böyle geçiştiririm. Bir de geçen gece çok acıktım dayanamadım diyeti de bozmamak için gittim su kaynattım. Üstüne türk kahvesi döktüm birkaç kaşık. Üstüne de çok az süt ekledim. Yani kahveyi pişirmeden sıcak su ile süt ile tükettim. Ertesi sabah kalktığımda ishal olmuştum. Acaba bundan olmuş olabilir mi ne dersin. Eğer olduysa valla her gece yaparım çünkü kabızlık benim çok sık yaşadığım bir sıkıntı.

canım sanmıyorum çünkü ben de sütü genellikle ısıtır bardağa alırım üstüne türk kahve koyarım.
bana bi şey yapmaz. bazen su ile karışık yaparım . ama hiç yani.
bi daha dene bi kaç gün sonra . bakalım yine aynı etkiyi gösterir mi. bünyeden bünyeye fark eder .

Ben de kuru kahve ishali keser diye biliyorum limon ve şeker ile ama. Pişmeden içtim diye mi bilemedim. Yine deneyeceğim bir iki gün sonra dediğin gibi bakalım.

hiç o kadar kilolu durmuyosun biliyo musun
60 kiloyum canım artık kilolu sayılmam

Evden çalıştığım için yatmıyorum canım zaten. Normal ofis işim olsa kilo sıkıntım da muhtemelen olmazdı.

bir ara editörlük yapıyordum geçen sene bu zamanlar. haliyle en sessiz zaman akşam ve gece oluyordu. gece uzun oturunca insan acıkıyor ister istemez yiyor.

ay ben ucunu kaçırdım, ben 1 sayfa okuyana kadar 2 sayfa ekleniyor

hahah aynen 2.5 saat kayboldum 4-5 sayfa atmış

aynen bndrde oyle oluo zamaninda 3 gun acliktan olurdum snraki gun kesin sabahtan aksama kadar yerdim benimkide bi nevi koruma yontemiydi suanda bazen bikac gunluk sok diyet yapim diorum ama snra da vucudum yine yemek ister kesin diorum en iyisi saglikli vermek

insanlarin en cok diyeti bozdugu zaman dilimi ikindi ve aksam sanirim cnku kendime ve arkadaslarima bakiorum da hep ikindide bozmustuk

bosver takma sen onlari sonucta nasip isi bunlar allah hayirlisini versin

aaa yokuş özelliği çok iyiymiş
dikkat edin yokus ozelligune kizlar bacaklardaki kaslari inanikmaz yipratabilio

canım afiyet olsun. kaç kalori aldın dün
797 kusur kalori almistim ve 250 sini sporla yakmistim dun bana uyari geldi cok dusuk diye
Masallah gercekten super yakmissin. ben 10 km yurudugum gun o kadarda kostum yinede bu kadar yakamadim.
yumurta kalori: 75 kalori
peynir kalori: 30 kalori
3 zeytin kalori: 24
2 çeri domates kalori: 10 kalori
salatalık kalori: 14 kalori

toplam : 153 kalori+ hurma 42 kalori
= 195 kalori
Canim kalori alimin cok asiri dusuk haberin olsun ustelik artik yurumeye falanda basladin Allah korusun hasta falan olma dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…