- 30 Ocak 2013
- 29.488
- 43.974
- 798
ayyynen onu diyorum canım. hiç de 60 durmuyosun. 52-53 gibi duruyosun.
Ben de senin gibi ise falan dalip su icmeyi unutuyorum. telefonuma bir uygulama indirdim yarim saatte bir hatirlatiyor bardaga dokulen su sesi cikariyor cok super oldu artik hic unutmuyorum.Saat kaç oldu daha sıfır su sıfır yeşil çay. Acilen bol su ve çay olayına başlamam lazım. Şu kahveyi bitiriyim de girişiyim.
Bilmiyorum geçen gün kileri düzenlerken ağır kaldırdım biraz evde insan durmuyor her dakka bir yerle uğraşıyorum insallah geçer aklıma hiç gelmedi kas gevşetici jellerim var ondan sureyim
İyiymişhoşuma gittiBen de senin gibi ise falan dalip su icmeyi unutuyorum. telefonuma bir uygulama indirdim yarim saatte bir hatirlatiyor bardaga dokulen su sesi cikariyor cok super oldu artik hic unutmuyorum.
bu uygulamanın bi adı var mı. güzelmiş.Ben de senin gibi ise falan dalip su icmeyi unutuyorum. telefonuma bir uygulama indirdim yarim saatte bir hatirlatiyor bardaga dokulen su sesi cikariyor cok super oldu artik hic unutmuyorum.
Ben de senin gibi ise falan dalip su icmeyi unutuyorum. telefonuma bir uygulama indirdim yarim saatte bir hatirlatiyor bardaga dokulen su sesi cikariyor cok super oldu artik hic unutmuyorum.
hic sorma diorum ya bi ara sabah bile yiyodum:)kız gıdaklıcan yakında tavuk tavuk :)
benim gibu kahveci biri ama ben inanilmaz su da icerim 3 kesin 4 e cikar bazenSaat kaç oldu daha sıfır su sıfır yeşil çay. Acilen bol su ve çay olayına başlamam lazım. Şu kahveyi bitiriyim de girişiyim.
lise sonda dukan diyeti yapmıştım bir ara o zaman bende gıdaklayacaktım neredeysehic sorma diorum ya bi ara sabah bile yiyodum:)
benim gibu kahveci biri ama ben inanilmaz su da icerim 3 kesin 4 e cikar bazen
hic sorma diorum ya bi ara sabah bile yiyodum:)
benim gibu kahveci biri ama ben inanilmaz su da icerim 3 kesin 4 e cikar bazen
tavuk döner 50 kalori
3 adet eti form 51 kalori
101 kalorilik ara öğün yapmış oldum :)
Afiyet olsun canım benim yarasın
sağol canım yürürken tuvaletin gelir ama :)yazarhanim35 afiyet olsun. minicik yemişsin, tebrikler.
ben de dakika sayıyorum. işten çıkıp yürüyebilmek için. o zaman kadar bikaç bardak daha su içeyim
Aynen yaa adami dinlemiyorum aslinda bugunlerde adet oldugum icin istahimda yerinde ;-)bu uygulamanın bi adı var mı. güzelmiş.
az kalori almışsın. kocan demişti sana 1000 ve 1200 arası alman lazım diye. dinlemiyorsun ama adamı.
Adi "Drink Water" baska uygulamalarda var ama ben en cok bunu begendim.Adı nedir canım android işletim sisteminde varsa indireyim bende gerçekten ihtiyacım var çünkü resmen sıfır su şuana kadar tüketimim
Resim cok seker yalnizara öğün
3 adet eti form
54 kalori
hibiskus çayı 0 kalori
seviyorum resim çekmeyi :)Aynen yaa adami dinlemiyorum aslinda bugunlerde adet oldugum icin istahimda yerinde ;-)
Adi "Drink Water" baska uygulamalarda var ama ben en cok bunu begendim.
Adi "Drink Water" baska uygulamalarda var ama ben en cok bunu begendim.
Resim cok seker yalniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?