Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Saat kaç oldu daha sıfır su sıfır yeşil çay. Acilen bol su ve çay olayına başlamam lazım. Şu kahveyi bitiriyim de girişiyim.
Ben de senin gibi ise falan dalip su icmeyi unutuyorum. telefonuma bir uygulama indirdim yarim saatte bir hatirlatiyor bardaga dokulen su sesi cikariyor cok super oldu artik hic unutmuyorum.

Ben de senin gibi ise falan dalip su icmeyi unutuyorum. telefonuma bir uygulama indirdim yarim saatte bir hatirlatiyor bardaga dokulen su sesi cikariyor cok super oldu artik hic unutmuyorum.
bu uygulamanın bi adı var mı. güzelmiş.

az kalori almışsın. kocan demişti sana 1000 ve 1200 arası alman lazım diye. dinlemiyorsun ama adamı.

Adı nedir canım android işletim sisteminde varsa indireyim bende gerçekten ihtiyacım var çünkü resmen sıfır su şuana kadar tüketimim

hic sorma diorum ya bi ara sabah bile yiyodum:)

benim gibu kahveci biri ama ben inanilmaz su da icerim 3 kesin 4 e cikar bazen
lise sonda dukan diyeti yapmıştım bir ara o zaman bende gıdaklayacaktım neredeyse kahve diyince ben gidip kendime 1 fincan kahve yapayım 1 de kaldım bugün :)

çeyrek tavuk döner dürüm yedim :) kardeşime ver hepsini dedim vermedi 2-3 kere ısırdım ancak lavaşı inceydi zaten. eh aldığım kalori de az olunca sorun olmuyor.benim yediğim kadarı 50 kalori imiş.

1 saat sonra akşam yemeğimi yer günü bitiririm ondan sonra ancak yeşil çayım kalır içmek için.

bu uygulamanın bi adı var mı. güzelmiş.

az kalori almışsın. kocan demişti sana 1000 ve 1200 arası alman lazım diye. dinlemiyorsun ama adamı.
Aynen yaa adami dinlemiyorum aslinda bugunlerde adet oldugum icin istahimda yerinde ;-)
Adi "Drink Water" baska uygulamalarda var ama ben en cok bunu begendim.
Adı nedir canım android işletim sisteminde varsa indireyim bende gerçekten ihtiyacım var çünkü resmen sıfır su şuana kadar tüketimim
Adi "Drink Water" baska uygulamalarda var ama ben en cok bunu begendim.
ara öğün

3 adet eti form

54 kalori
hibiskus çayı 0 kalori

Resim cok seker yalniz

seviyorum resim çekmeyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…