Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

akşam yemeğim

salata 90 kalori
2 kepçe çorba 62 kalori

toplam:152 kalori

sabah:42 kalori
öğlen: 153 kalori
ara öğün:101 kalori
akşam:152 kalori

toplam: 448 kalori
ohh miss afiyet olsun. bekar olmanin faydalari. ben evdekiler icin yemek yapinca onlardanda azda olsa illaki yiyorum.

lise sonda dukan diyeti yapmıştım bir ara o zaman bende gıdaklayacaktım neredeyse kahve diyince ben gidip kendime 1 fincan kahve yapayım 1 de kaldım bugün :)
bnde dukan yaotm bi ara bikac gun etkili olmustu ama sonra yeniden baslayamadim cok sekersiz kaliodum sende etkili oldu mu

Kahvenin fazlası selülit ondan korkuyorum çok içemiyorum. Yoksa bıraksan sadece kahve ile yaşarım.
ben ems die bi alte griorum cnm vucuda elektrik akimi veren 7 seans oldu selulit kalmadi resmen cok ise yaradi:)

aynen onu düşünmekten içemedim.
ayy bnde okulda durmadan lavoboya griorum ya

Akşama çupra yapacaktım annem yahni yapmış ondan yedim annemlerde herkes grip kırılıyor bende içeyim de hem bağışıklığa hem de gribe iyi gelir dedim 1.5 kase içtim yanında da salata bir kasesi 160 kaloriymiş en fazla 300 kalori almışımdır bugün 900 kalori aldım kalorileri yuvarlıyorum fazla fazla yazıyorum bugün öğlen yemek yemedim arada 1 bardak süt ve elma yedim o kadar çocuklardan vaktim olmadı

aynen onu düşünmekten içemedim.

1 hafta mı ne denemiştim hatırlamıyorum cnm üzerinden 5 sene falan geçti :) o kdr çok diyete girip ertesi gün vazgeçtim ki bu 5 sene de

gecmis olsun cnm

Iyi akşamlar canlar

Akşam yemeğim
Fırında karışık sebze 48 kalori
Pirinç pilavı 1 kaşık 167 kalori
1 bardak ayran 36 kalori
Toplam : 251 kalori

Gün içinde 3 tane kuru kayısı yedim 41 kalori

Günün toplam aldığım kalori : 833

Yürüyüş yaptım hızlı tempoda 25 dk 223 kalori

Ikindiden önce bir buçuk dilim baklava yedim ikindiden sonra bir fincan kahve üstüne soda ictim iki defa hamur götürdüm belki on defa alt kara inip çıktım.
Aksama gözleme yaptım ev halkına sadece iki lokma tadina baktım üç bardak şekersiz limonlu cay ictim şimdiden acıktım aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…