En iyisini yapıyorsun canım aklın kalacağına tadımlık ye o kadar da olur benceSen zaten masallah cok iradelisin. ben bide kendim yaptigim icin midir nedir illa biraz yiyorum herseyden canim cekiyor.
Benim irademde pek yerinde sayılmaz :) muzlu kek nasıl burnumda tütüyor yiyesm varSen zaten masallah cok iradelisin. ben bide kendim yaptigim icin midir nedir illa biraz yiyorum herseyden canim cekiyor.
EceZ canm sen surekli 5 te 5 yaoarak mi 1.5 ayda o kadar kilo verdin
Ikindiden önce bir buçuk dilim baklava yedimikindiden sonra bir fincan kahve üstüne soda ictim iki defa hamur götürdüm belki on defa alt kara inip çıktım.
Aksama gözleme yaptım ev halkına sadece iki lokma tadina baktım üç bardak şekersiz limonlu cay ictim şimdiden acıktım aslında
Bu sefer kesin regl olucam her yerim ağrıyor birkaç güne bekliyorum kendilerini :)
Yani 55 kilo olana kadar ayni diyet dogru anladim yani:):)Herkesin menüler süper arada ufak kaçamaklar hariç. Bugünü de atlattık bugün de ölmedik kızlar.
Ben boş geçtim bugünü bakalım 50.5'in altına düşene kadar sıkıcam kendimi Cuma zaten doğum günü kutlaması o gün uğramam bile buraya muhtemelen utancımdan.
Şimdiiii akşam yürüyüşü zamanıı 1 saat dolanayım kolay gelsin güzellerim benim.
Ben mantı yemeyeli 3 yıldan fazla oldu herhalde şimdi nasıl canım çektiAksama manti yapmaya karar verdim kendi tabagima mantisindan az yogurdundan cok koyarim ama illaki yerim yani. en az 300-400 kaloridir Allah bilir
bende sizi özledim canım gelicem inşallahFilizcim hoşgeldin nasilsin g orusmeyeli düzenli olarak gelsem özledik seni
geçmiş olsun canımdoktorum da yürüyebilirsin dedi canım :) morluklarım dışında sorunum kalmadı bile
hoşbulduk canım tam olmasada hallettik sayılır bende mutluyum özlemişim sizleriaslinda acikma hissi degil canim sadece yeme hissi gelio bana sacma sapan seyler yeme istegi yoksa ac degilim
hosgeldin cnm nasilsin umarim hallolmuatur sorunlar seni gordugume cok sevindim
hoş geldin canım. nasılsın. bekliyoruz her gün gel lütfen. nesfitt verdiriyor mu ki kilo
gelicem canım dikkat edersem verdiriyo porsiyon kontroli sağlıyo en azından
GÜNAYDIN KIZLAR
geldim canım geldim inşallah burdayım
Hadi bakalım inşallah: ))Bu sefer kesin regl olucam her yerim ağrıyor birkaç güne bekliyorum kendilerini :)
Canım nasıl oldun en son halin müsait olduğunda foto atar mısın sakıncası yoksaEvet oyle galiba bide surekli diyetteyiz insan skilio bide ben artik kendimo daha da zayif gormek istiorum sabrim azaldi bu aralar
İnşallah canım dört gözle bekliyorum:)Hadi bakalım inşallah: ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?