- 30 Ocak 2013
- 29.488
- 43.974
- 798
öyle oluyor kuzum habire ya birşey yiyeceğim illa ki yada birşey içeceğim ben mutlaka o ağzım dolu olmalıEvet oyle galiba bide surekli diyetteyiz insan skilio bide ben artik kendimo daha da zayif gormek istiorum sabrim azaldi bu aralar
öyle oluyor kuzum habire ya birşey yiyeceğim illa ki yada birşey içeceğim ben mutlaka o ağzım dolu olmalıEvet oyle galiba bide surekli diyetteyiz insan skilio bide ben artik kendimo daha da zayif gormek istiorum sabrim azaldi bu aralar
atarim canim suanda ustum musait degil yarin ins aticamCanım nasıl oldun en son halin müsait olduğunda foto atar mısın sakıncası yoksa
Tamam canımne zaman müsait olursanatarim canim suanda ustum musait degil yarin ins aticam
Ben senin iradene hayranım evine misafir de gelse dışarı yemeğe de gitsen hiç bozmuyorsun ben şimdi bir lokantaya gitsem var yaEvet oyle galiba bide surekli diyetteyiz insan skilio bide ben artik kendimo daha da zayif gormek istiorum sabrim azaldi bu aralar
allah kabul etsin canımBen senin iradene hayranım evine misafir de gelse dışarı yemeğe de gitsen hiç bozmuyorsun ben şimdi bir lokantaya gitsem var yazaten açım biraz önce form çayı demledim ictim oğlumun yatmasını bekliyorum.
Kandil günü için evde kuran okunacak ikramlik biseyler hazirlayacam yarin ev temizliği de yapmak lazımyoğun bir gün olacak.
Cuma günü de doktora giderim herhalde
cok tesekkur ederim canim benim eskiden bnde her disari ciktigimdw falan bozardim baktim surekli disarda yiyoruz o zaman bozmamayi ogrendim ama iste artik sabrim kalmio bu aralar sirf insanin cani istio yani bu arada gecmis olsun cnmBen senin iradene hayranım evine misafir de gelse dışarı yemeğe de gitsen hiç bozmuyorsun ben şimdi bir lokantaya gitsem var yazaten açım biraz önce form çayı demledim ictim oğlumun yatmasını bekliyorum.
Kandil günü için evde kuran okunacak ikramlik biseyler hazirlayacam yarin ev temizliği de yapmak lazımyoğun bir gün olacak.
Cuma günü de doktora giderim herhalde
ayy ne guzl olur sicak sicak boyoz gercekten neyse uyuman en iyisi olmus canmÇok acıktım ama yemicem bişey inşallah uyuyabilirim sevdiğim şeylerin kalorisine bakınca canım sıkıldı zaten ıspanaklı börek boyoz mantı poğaça hepsi çokkk kalorili halbuki poğaça ne kadar da masum duruyor kalıbının poğaçası değilmişş
Hiç sorma deli gibi çalışan bir metabolizmam var ama gece yemekleri beni bitiriyor. Alışkanlık huy gibi düşün. Onu yapmasam zaten kilo alan bir insan değilim. Herkesin kilo alma nedeni başka işte canım.
Herkese gunaydin kizlar ins son yogun gunum olcak bugun sabah 1 yumurta yesillik 1 wasa
Buraya en yakın restorant 20 km uzaktacok tesekkur ederim canim benim eskiden bnde her disari ciktigimdw falan bozardim baktim surekli disarda yiyoruz o zaman bozmamayi ogrendim ama iste artik sabrim kalmio bu aralar sirf insanin cani istio yani bu arada gecmis olsun cnm
ayy ne guzl olur sicak sicak boyoz gercekten neyse uyuman en iyisi olmus canm
Canım artık gece uykudan uyanıp yeme işini bırakmalısın neden uyanıyorsun ki yat uyu ah beni bıraksalar da günlerce uyusam çocuklardan bölük pörçük uyuyorum uyanıyorsan da kendini kandır su iç bitki çayı iç ama bişey yeme kendine dur demelisinGünaydın kızlar
Dün sabah arkadaşa gidicem demiştim kahvaltıya
Kahvaltıda 2 patatesli sigara böreği ,2 kaşık yoğurtlu çok ama çok acı biber kızartması , yarım dilim ekmek,peynir, zeytin , salata, kuru meyve ve ceviz
Akşam 2 tabak yoğurtlu fellah köfte
Gece uykudan uyanınca 1 dilim sütlü tatlı
Birazdan yürüyüşe çıkıcam çocukları okula yollayınca
Günaydın kızlar
Dün sabah arkadaşa gidicem demiştim kahvaltıya
Kahvaltıda 2 patatesli sigara böreği ,2 kaşık yoğurtlu çok ama çok acı biber kızartması , yarım dilim ekmek,peynir, zeytin , salata, kuru meyve ve ceviz
Akşam 2 tabak yoğurtlu fellah köfte
Gece uykudan uyanınca 1 dilim sütlü tatlı
Birazdan yürüyüşe çıkıcam çocukları okula yollayınca
Bende gece çok acikmistim sabah namaza kalkınca bir tane elma yedim bir bardak su icip tekrar yattım açlık geçmiş ben öyle gece yesem 100 kilo olurum kesinCanım artık gece uykudan uyanıp yeme işini bırakmalısın neden uyanıyorsun ki yat uyu ah beni bıraksalar da günlerce uyusam çocuklardan bölük pörçük uyuyorum uyanıyorsan da kendini kandır su iç bitki çayı iç ama bişey yeme kendine dur demelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?