Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Evet oyle galiba bide surekli diyetteyiz insan skilio bide ben artik kendimo daha da zayif gormek istiorum sabrim azaldi bu aralar
öyle oluyor kuzum habire ya birşey yiyeceğim illa ki yada birşey içeceğim ben mutlaka o ağzım dolu olmalı şimdi bile gidip nescafe yapıcam kendime

Evet oyle galiba bide surekli diyetteyiz insan skilio bide ben artik kendimo daha da zayif gormek istiorum sabrim azaldi bu aralar
öyle oluyor kuzum habire ya birşey yiyeceğim illa ki yada birşey içeceğim ben mutlaka o ağzım dolu olmalı şimdi bile gidip nescafe yapıcam kendime

Ben senin iradene hayranım evine misafir de gelse dışarı yemeğe de gitsen hiç bozmuyorsun ben şimdi bir lokantaya gitsem var ya zaten açım biraz önce form çayı demledim ictim oğlumun yatmasını bekliyorum.
Kandil günü için evde kuran okunacak ikramlik biseyler hazirlayacam yarin ev temizliği de yapmak lazım yoğun bir gün olacak.
Cuma günü de doktora giderim herhalde

allah kabul etsin canım

Çok acıktım ama yemicem bişey inşallah uyuyabilirim sevdiğim şeylerin kalorisine bakınca canım sıkıldı zaten ıspanaklı börek boyoz mantı poğaça hepsi çokkk kalorili halbuki poğaça ne kadar da masum duruyor kalıbının poğaçası değilmişş

İyi geceler kızlar. Kusura bakmayın hepinize mantı diye diye işkence ettim. 1 tabak 479 kaloriymiş. Burda cami için imece usulü yapıp satmışlardı 10 paket alıp buzluğa koymuştum. Kaç gündür diyet yemeklerinden evdekilere gına geldi artık onlar istediler çok seviyorlar bende seviyorum yanına ıspanaklı börek de yaptım ama onun tadına bile bakmadım. napiim bugünde böyle oldu ama hemen çıktım 80 dk yürüdüm spor yaptım. Okuldaki toplantı 20 dk sürünce kendimi sokağa attım. Eşime çok yorgunum demiştim. O bile şaştı ama 479 kalori yiyince yürümek şart olmuştu. Birde saat 5 te yedim akşam yemeğimi. baya erken oldu yatana kadar yakarım Allah'ın izniyle. Herkese Allah rahatlık versin yarınımız bugünden güzel olsun inşallah

cok tesekkur ederim canim benim eskiden bnde her disari ciktigimdw falan bozardim baktim surekli disarda yiyoruz o zaman bozmamayi ogrendim ama iste artik sabrim kalmio bu aralar sirf insanin cani istio yani bu arada gecmis olsun cnm

ayy ne guzl olur sicak sicak boyoz gercekten neyse uyuman en iyisi olmus canm

Günaydın kızlar

ficans canım nasılsın daha sık gelin filiztoprak da sen de özletiyorsunuz kendinizi :)

Sağol zezecim sen nasılsın gelmeye çalışıyorum canım daha da düzenli gelicem inşallah

Hiç sorma deli gibi çalışan bir metabolizmam var ama gece yemekleri beni bitiriyor. Alışkanlık huy gibi düşün. Onu yapmasam zaten kilo alan bir insan değilim. Herkesin kilo alma nedeni başka işte canım.

Canım ben de gece uykudan uyanıp yiyorum çok kötü bir alışkanlık gün içinde dikkat etsemde gece uyku arası ne bulursam

Son düzenleme:
Günaydın kızlar

Dün sabah arkadaşa gidicem demiştim kahvaltıya

Kahvaltıda 2 patatesli sigara böreği ,2 kaşık yoğurtlu çok ama çok acı biber kızartması , yarım dilim ekmek,peynir, zeytin , salata, kuru meyve ve ceviz

Akşam 2 tabak yoğurtlu fellah köfte

Gece uykudan uyanınca 1 dilim sütlü tatlı

Birazdan yürüyüşe çıkıcam çocukları okula yollayınca

Buraya en yakın restorant 20 km uzakta

Canım artık gece uykudan uyanıp yeme işini bırakmalısın neden uyanıyorsun ki yat uyu ah beni bıraksalar da günlerce uyusam çocuklardan bölük pörçük uyuyorum uyanıyorsan da kendini kandır su iç bitki çayı iç ama bişey yeme kendine dur demelisin

iki tabak mi canım afiyet şifa olsun da biraz fazla değil mi

Bende gece çok acikmistim sabah namaza kalkınca bir tane elma yedim bir bardak su icip tekrar yattım açlık geçmiş ben öyle gece yesem 100 kilo olurum kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…