Annenle yakın oturuyorsun ne güzel bakıyor sana herhalde sabah sabah geldiğine göreOğlan erken uyandı iki saattir oyun oynuyoruz çayı demledim annem hamurişi yapıyor o bişeyler getirmeden kahvaltımı yapmalıyım
Evet canım 5aydır yakınındayım hatta yan yanayız anahtarlar üzerinde girip çıkıyoruz benim kız genelde anannesiyle takılır öyle işte :)Annenle yakın oturuyorsun ne güzel bakıyor sana herhalde sabah sabah geldiğine göre
Canım artık gece uykudan uyanıp yeme işini bırakmalısın neden uyanıyorsun ki yat uyu ah beni bıraksalar da günlerce uyusam çocuklardan bölük pörçük uyuyorum uyanıyorsan da kendini kandır su iç bitki çayı iç ama bişey yeme kendine dur demelisin
iki tabak mi canım afiyet şifa olsun da biraz fazla değil mi
yarına ne kaldı. ben de inşallah tutmayı istiyorum yarın.Insallah adetim yarin bitecek gibi gorunuyor persembe gunu Regaip kandili ve oruc tutmak istiryorum. Hatta belkide Cuma gunude tutarim oylesi daha makbulmus
1500 çok6 km yürüyüş yaptım geldim
Şimdiye kadar hiç kalori hesabı yapmadım kızlar dünEceZ in bahsettiği siteye girdim diyetkoliğe
Almam gereken kalori 1500 çıktı
Dün yediklerimi hesapladım ilk kez 1350 kalori almışım
gece kalkıp tatlı mı yedin . neden vucuduna bunu yapıyorsun yazık değil mi kuzum .Günaydın kızlar
Dün sabah arkadaşa gidicem demiştim kahvaltıya
Kahvaltıda 2 patatesli sigara böreği ,2 kaşık yoğurtlu çok ama çok acı biber kızartması , yarım dilim ekmek,peynir, zeytin , salata, kuru meyve ve ceviz
Akşam 2 tabak yoğurtlu fellah köfte
Gece uykudan uyanınca 1 dilim sütlü tatlı
Birazdan yürüyüşe çıkıcam çocukları okula yollayınca
doğum günü kutlu olsun kızının canım . mutlu yaşlar .Sabah 2 bardak aç karnına su.
500 bacak hareketi.
1 yumurta, 3 tane minik domates, süzme peynir ve yarım dilim tahıllı ekmek.
Dün kızımın 4. Yaş günüydü 2 gündür onunla uğraştım bununla birlikte azıcık kaçırdım. Herkese mutlu günler..
1500 çok
bin- bin ikiyüz gayet yeterli.
iyi yürüdün şekericim. maşallah
sabah kaldirikli 2 yumurtalı omlet yedim.
çocuklara waffle yaptım. ucundan ısırdım. bayıldım . ama yemedim fazlasını.
işe geldim . işlerim çoktu. ancak bitti. şimdi hibiskus yaptım. yanında 10 adet çekirdekli siyah üzüm
öğlene beyaz lahana salatası getirdim. nar eksili taze soğanlı.
ama yiyebilir miyim bilmiyorum saat 11 gibi hastaneye bi hocamızı ziyarete gitcez. ameliyat oldu. dönüşümüz vs kaç olur bilmiyorum
dün akşam eve gidince yoğurtlu çorba içtim . bol bol acılı ezmeli.
arkasından bi kaç etiform. bi kaç çubuk kraker. 1 bardak şekersiz türk kahve. 2 adet yer fıstığı . nestlee coco cops attım ağzıma 10 tane falan. ne karşıma çıktıysa attım ağzıma.
böyle . başka bi şey yemedim galiba.
bol bol da egzersiz yaptım. plates , dans spuat karışık bi şeyler yaptım 40 dk . toplasan 40 dk . yoksa 2 saat sürdü jimnastik ama çocuklarla ara vermek zorunda kaldım. kızın altı değişti. oğlanlar bi şeyler istedi. karınları acıktı vs . sık sık jimnastik bölündü.
kaldirik bu arkadaşlar. yabani olarak dağ eteklerinde ve dağlarda yetişiyor. köylü kadınlar topluyor sağ olsun satıyor.
çok sağlıklı olduğu söyleniyor ama buralarda çok sevilir.
pişmiş hali de bu.
ben soğan kavurdum . 3 diş sarımsak koydum. kaldikleri koydum kavurdum . 2 yumurta kırdım.
düzce ye mahsus bi bitki.
gece kalkıp tatlı mı yedin . neden vucuduna bunu yapıyorsun yazık değil mi kuzum .
yemesen nolurdu ki?
Bahar geldi ya çıkar artık bu otlar çok sağlıklı oluyor bizim buralarda da sirim derler dağ soğanı yemek olarak değilde pilavı ve gozlemesi acayip güzel oluyor bide naneye benzeyen bir ot daha var akansularin kenarında olur narpuz adında onun kullanım alanı daha geniş salatası çok güzel oluyor gozlemesi yogurtlu çorbalar A çok yakışıyor. Ha bide isgin var kanserli hücrelere çok faydaliymis geçen sene bir üniversite inceledi kullanmayı düşünüyorlarmış.
kaldirik bu arkadaşlar. yabani olarak dağ eteklerinde ve dağlarda yetişiyor. köylü kadınlar topluyor sağ olsun satıyor.
çok sağlıklı olduğu söyleniyor ama buralarda çok sevilir.
pişmiş hali de bu.
ben soğan kavurdum . 3 diş sarımsak koydum. kaldikleri koydum kavurdum . 2 yumurta kırdım.
düzce ye mahsus bi bitki.
Sabah 2 bardak aç karnına su.
500 bacak hareketi.
1 yumurta, 3 tane minik domates, süzme peynir ve yarım dilim tahıllı ekmek.
Dün kızımın 4. Yaş günüydü 2 gündür onunla uğraştım bununla birlikte azıcık kaçırdım. Herkese mutlu günler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?