- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
bir şeyden fedakarlık etmeden bir başka şey kazanılmıyor.Evet canım sorma çıtır çıtırdı offf Cuma'yı iple çekiyorum tartıdan çok umutluyum ve kaç zaman sonra verdiğim için çok mutluyum kendimi çözdüm nerde hata yaptığımı da anladım yediklerimi küçümsüyormuşum kalori olarak bakınca öyle olmadığını anladım
Hava çok güzeldi iyi yürüdüm gün içinde de yürüyüşlerim olacak ulaşım amaçlı 10 km yi bulurum bugün
1200 de kalsam çok iyi olur kilo da gider
Egzersiz iyi olmuş
Afiyet olsun soğanlı herşey süper oluyor
Maalesef canım yemek istemiyorum zaten ama oluyor işte
uzun senelerdir var bu alışkanlık şimdi sizle paylaşıyorum ki bırakayım inşallah
irademi tutamadığım zamanlar da olmuştu. kavanozu yanıma alıp fıstıkları doyasıya yemiştim.
bana da arkadaş bugün verdi. yarısını aldım daha doğrusu . o açmıştı.@EceZ senin nesfit barlar bimde 1.75 imiş canım :)
malatya da üniversite hastanesinde akrabamız var . beyin cerrahı. 4-5 yıldır oradalara. sağ olsun kayısı , kayısı çekirdeği ve kayısı ile ilgili çok şey yollarlar . tatlı sucuklardan vs . fıstıklı mıstıklı . güzel şeyleri var oralarınMalatya canim
1 petibör ve 1 çorba kaşığı kaymak .canım benim . çocukların da seviyor demek ki . benim çocuklar kaymak yemiyor malesef.eşim yer bi tek .Sabah kahvaltım 1 adet petibör bisküvi üzerine 1 çorba kaşığı kaymak çay kaşığının ucuyla bal
Oğlum yiyordu bana da hazırladı ben de kırmadım onu
kaçta yaptın kahvaltını .açıkmış olabilirsinŞimdi bir elma yiyorum acıktım sanki
Selam kızlar
Kahvaltım
Sebzeli omlet 110 kalori
2 bardak çay az şekerli 16 kalori
1 salatalık 12 kalori
Toplam : 138 kalori
bana da arkadaş bugün verdi. yarısını aldım daha doğrusu . o açmıştı.
ve aşırı şekerli bi şey .
yarısı bana yetti.
bu kadar şekerli olup da 90 kalori olması şaşırtıcı gerçekten. normal şeker değil demek ki içindeki.
lahana salatası yiyorum. beyaz lahana
1 tane haşlanmış yumurta da koymuşum çantama . iyi olmuş .
1 paket de çubuk kraker açtım
Teşekkür ederim canımafiyet olsun canım :)
ben geçen alayım diye düşündüm dayanamam yerim hepsini diye almadım pek sağlıklı gelmedi bana.
sizin ünide yemek çıkmıyor mu canım. bizim üni de yemekhane vardı tüm çalışanlar vs. oradan yiyordu.afiyet olsun bu arada :)
malatya da üniversite hastanesinde akrabamız var . beyin cerrahı. 4-5 yıldır oradalara. sağ olsun kayısı , kayısı çekirdeği ve kayısı ile ilgili çok şey yollarlar . tatlı sucuklardan vs . fıstıklı mıstıklı . güzel şeyleri var oraların[
var yemek . ama ne yağı var ne salçası . beni açmıyor . yemek getirmediğimde yiyorum . ama mecburiyettenafiyet olsun canım :)
ben geçen alayım diye düşündüm dayanamam yerim hepsini diye almadım pek sağlıklı gelmedi bana.
sizin ünide yemek çıkmıyor mu canım. bizim üni de yemekhane vardı tüm çalışanlar vs. oradan yiyordu.afiyet olsun bu arada :)
[/QUOTE]Kayisi çikolatalı yedin mi o da çok güzel bişey şimdi kayisidan pek çok çeşit yapıyorlar eşim hamileyken çok alıyordu şimdi ben pek istemiyorum ama çocuklar için iyi oluyor
harika olur. çok güzelmiş bak.Ben oglene ne yesem bilemedim hazırda bişey yok sabahtandir hali sildim ev işi falan salata mi yapsam kendime içine de biraz bulgur ıslatıp koyayim bol acılı ekşili
var yemek . ama ne yağı var ne salçası . beni açmıyor . yemek getirmediğimde yiyorum . ama mecburiyetten
Süper bir ogun canım afiyet olsun canım istemiyor yoksa bende yapardımöğle yemeğim
2 yumurta 150 kalori
2 yemek kaşığı lor 18 kalori
1 ufak domates 14 kalori
1 salatalık 14 kalori
3 siyah zeytin 24 kalori
2 turşu biber 1 kalori
toplam: 221 kalori
sağol canım bana kalsa bir kaşık alıp lor tabağına girişeceğimSüper bir ogun canım afiyet olsun canım istemiyor yoksa bende yapardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?