Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bir şeyden fedakarlık etmeden bir başka şey kazanılmıyor.

sağlıklı ve dilediğimiz gibi bir vücut için devam

ay 2 adet yer fıstığı diyo. 10 tane cocopops diyo.

irade konusunda hayranınım @demirleke
irademi tutamadığım zamanlar da olmuştu. kavanozu yanıma alıp fıstıkları doyasıya yemiştim.
kaç kez hemde . ama bana kilodan başka bi şey yapmadı. az yiyorum. gündüz olsa daha çok yerdim de akşama olunca işte . yememek için öyle yapıyorum.

@EceZ senin nesfit barlar bimde 1.75 imiş canım :)
bana da arkadaş bugün verdi. yarısını aldım daha doğrusu . o açmıştı.
ve aşırı şekerli bi şey .
yarısı bana yetti.
bu kadar şekerli olup da 90 kalori olması şaşırtıcı gerçekten. normal şeker değil demek ki içindeki.

malatya da üniversite hastanesinde akrabamız var . beyin cerrahı. 4-5 yıldır oradalara. sağ olsun kayısı , kayısı çekirdeği ve kayısı ile ilgili çok şey yollarlar . tatlı sucuklardan vs . fıstıklı mıstıklı . güzel şeyleri var oraların

Sabah kahvaltım 1 adet petibör bisküvi üzerine 1 çorba kaşığı kaymak çay kaşığının ucuyla bal

Oğlum yiyordu bana da hazırladı ben de kırmadım onu
1 petibör ve 1 çorba kaşığı kaymak .canım benim . çocukların da seviyor demek ki . benim çocuklar kaymak yemiyor malesef.eşim yer bi tek .

Selam kızlar

Kahvaltım
Sebzeli omlet 110 kalori
2 bardak çay az şekerli 16 kalori
1 salatalık 12 kalori
Toplam : 138 kalori

afiyet olsun canım :)

ben geçen alayım diye düşündüm dayanamam yerim hepsini diye almadım pek sağlıklı gelmedi bana.

lahana salatası yiyorum. beyaz lahana
1 tane haşlanmış yumurta da koymuşum çantama . iyi olmuş .
1 paket de çubuk kraker açtım

sizin ünide yemek çıkmıyor mu canım. bizim üni de yemekhane vardı tüm çalışanlar vs. oradan yiyordu.afiyet olsun bu arada :)

Teşekkür ederim canım

Kayisi çikolatalı yedin mi o da çok güzel bişey şimdi kayisidan pek çok çeşit yapıyorlar eşim hamileyken çok alıyordu şimdi ben pek istemiyorum ama çocuklar için iyi oluyor[/QUOTE]

var yemek . ama ne yağı var ne salçası . beni açmıyor . yemek getirmediğimde yiyorum . ama mecburiyetten

Ben oglene ne yesem bilemedim hazırda bişey yok sabahtandir hali sildim ev işi falan salata mi yapsam kendime içine de biraz bulgur ıslatıp koyayim bol acılı ekşili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…