Evet cnm bugun yedim bugun benim.icin kacamakli bie gun oldu inanki hic ama hic doymadim bi eksi bi tatli su regl oncesi donemden nefret ediorumSen ekmek ve tereyağ yer miydin iyi yapmışsın canım afiyet olsun
yemeee yersen de azıcık ye tadımlık
hic moralini bozma cnm odemdir bak wc ye de cikamiosun ondandir moralin bozlursa kilo vermemezsin strest olirsun sakin strest olmaSabah 400 kalorilik bi kahvaltı yaptım sabah fazla çıktım regl olamadım bi de wc ye çok çıkamıyorum ondan mı ne moralim bozuldu akşam eşime karışık kızartma yaptım cacıkla ben bir kase cacık içtim şimdi de çay içicem
Canım şu listeyi görünce yarınki patates diyetini bozsam mı ne yapsam, midem bulandı zaten bugün
Canım çok iyi gidiyorsun eylemlerin ve sen süpersin"diyeti bozmadan" haftalardır yemediğim şeylerle hem değişiklik hem de keyif yapmaya devam
dün akşam, 17:00'de dediğim gibi, o saatten sonra başka bişey yemedim.
bugün
10:00'da:
3 yumurta sahanda, bol kırmızı biberli
tam buğday unu çörek (1 dilim ekmek kadar)
2,5 lifli wasa
domates
15:00'de:
bir bardak kefir
bir kase yoğurtta 3 kaşık şekersiz sade mısır gevreği
5 kuru kayısı
aralarda çay, bitki çayı, sade türk kahvesi
Sagol canm benım
Bamya şuan mevsiminde değil diye biliyorum ben dondurulmuş aldım oda pahalıya geliyor. Alternatif olarak bak bu sebzelerden yapabilrisin. Brokoli, lahana, pırasa, semizotu, kereviz, bakla hep düşük kalorili sebzeler canım benim. Taze fasulye de olabilir ama o da pahalı kilosu 8 lira bizim burada. 100 gramında 25 30 kalori civarı var.
canm bnde tam tersi ne zaman sabah biseyler yesem gun boyu acikiorum ya ama aksama ciktiysam asla bozmuorum bu kadar saat dayandin diorum :)Kızlar aksama kadar dayanıyorım ama bu saatlerde yıyesım gelıyor az once 400 kalorik abır cubur yedim iyi mi . ben yarın sabah artık yemıcem
çooook teşekkür ederim canımmmCanım çok iyi gidiyorsun eylemlerin ve sen süpersin
canım abur cubur almasana eveKızlar aksama kadar dayanıyorım ama bu saatlerde yıyesım gelıyor az once 400 kalorik abır cubur yedim iyi mi . ben yarın sabah artık yemıcem
Yine gofret mi yedinnKızlar aksama kadar dayanıyorım ama bu saatlerde yıyesım gelıyor az once 400 kalorik abır cubur yedim iyi mi . ben yarın sabah artık yemıcem
canm bnde tam tersi ne zaman sabah biseyler yesem gun boyu acikiorum ya ama aksama ciktiysam asla bozmuorum bu kadar saat dayandin diorum :)
Yok canım hahahYine gofret mi yedinn
canım abur cubur almasana eve
Ne demek canım her zaman birlikteyiz inşallahçooook teşekkür ederim canımmm
güzel sözlerinle motive oldum
burada olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum.
Canım benim kızım da 3 yaşında evdekileri sayayım sana karışık kuruyemiş gün kurusu leblebi hurma incir en abur çuburumuz çekirdek abur cuburu çok isterse alıyorum o da bitecek kadar 1 paket o da biz de sağlıklı besleniyoruz dışarı çıkınca iki saat hazırlık yapıyorum onlara poşete muz havuç salatalık hurma kayısı gibi şeyler alırım acıktıkça ellerine veriyorum geçen kadınlar gayretle beni izledi öyle ama kendime de alırım elma falan yetimKızım var 3 yaşında bazen istiyor
Ben sana yemeee dedim demii veya ucundan ye dedim bak bana cacıkla duruyorumYok canım hahah
Kek yedım paket keklerden 2 tane. Bide mısır varya gonggong ondan
Sizin yüzünüzden beni durdurmadınız. Aksama kadar sizi bekledim
Canım benim kızım da 3 yaşında evdekileri sayayım sana karışık kuruyemiş gün kurusu leblebi hurma incir en abur çuburumuz çekirdek abur cuburu çok isterse alıyorum o da bitecek kadar 1 paket o da biz de sağlıklı besleniyoruz dışarı çıkınca iki saat hazırlık yapıyorum onlara poşete muz havuç salatalık hurma kayısı gibi şeyler alırım acıktıkça ellerine veriyorum geçen kadınlar gayretle beni izledi öyle ama kendime de alırım elma falan yetim
Ben sana yemeee dedim demii veya ucundan ye dedim bak bana cacıkla duruyorum
Canım ben 59 la başladım Cuma 56.4 idim 55 54 iyi benim için kalori sayıyorum evet evlendiğimde 48 kiloydum normalde 52 falan kızıma 54 le hamile kaldım 9 aylık da oğlum var ona da 58 le hamile kaldım hamilelikte de 10 11 kilo alır veririm birkaç kilo daha verirsem hedefim korumak olacakYarın devam edecegm artk yedim gitti
Bu arada sen kac kg vereceksin canım kalori hesabımı yapıyorsun
Canım ben 59 la başladım Cuma 56.4 idim 55 54 iyi benim için kalori sayıyorum evet evlendiğimde 48 kiloydum normalde 52 falan kızıma 54 le hamile kaldım 9 aylık da oğlum var ona da 58 le hamile kaldım hamilelikte de 10 11 kilo alır veririm birkaç kilo daha verirsem hedefim korumak olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?