Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selaaam bir pazar günü daha zorlanarak bitti
Pazar günleri gelen giden çok oluyor ve kaçamak yapmak kolaylaşıyor
İrade de bir yere kadar işliyor maalesef
Kahvaltı 10: 2 tane küçük fırında pişrn lorlu sigara böreği, 1kk ezine peyniri, 2 zeytin
Akşam üstü 15.30: 2 köfte, ızgara et, 3 kaşık patşucan salatası, domates salatalık, 2 bardak ayran
Akşam: 6-7 tane kavrulmuş fındık, 2 badem
1.5 lt su daha içerim
Yürüyüş: 12 bin adım oldu
bugün kendimden hiç hoşnut kalmadığım gibi kimse de kilo verdiğimi farketmiyor zaten farkedilmiyor bedenim 46 idi hala da 46
Accık minilseydimiyiydi
Biraz depresif oldum daha çok yolum vaaaar
Neyse yarın yeni bir gün

Sen ekmek ve tereyağ yer miydin iyi yapmışsın canım afiyet olsun

yemeee yersen de azıcık ye tadımlık
Evet cnm bugun yedim bugun benim.icin kacamakli bie gun oldu inanki hic ama hic doymadim bi eksi bi tatli su regl oncesi donemden nefret ediorum
hic moralini bozma cnm odemdir bak wc ye de cikamiosun ondandir moralin bozlursa kilo vermemezsin strest olirsun sakin strest olma

Canım şu listeyi görünce yarınki patates diyetini bozsam mı ne yapsam, midem bulandı zaten bugün

Bence aç kaldığına değmez ben o diyeti de yaptım kalorini kısıtla istediğini ye gerçekten aynı kiloyu vereceksin. Bugün yaptın bozma saat 10 oluyor çünkü zaten gün bitti. 1 günlük kür olmuş olsun. Yarın protein ve sebze ağırlıklı devam et canım Un tuz şeker tüketme. :)

Bu arada o resimde gördüğün 600 kalorilik yemek oluyor sebze yemekleri ile. Et ürünlerinin kalorisi daha yüksek diye ben genelde sebze gidiyorum. Yumurta çok iyi diyette. Kahvaltı ediyorsan haşlanmış yada tavada pişmiş yumurta ile başlayabilirsin mesela.

Canım çok iyi gidiyorsun eylemlerin ve sen süpersin

Sagol canm benım

Kızlar aksama kadar dayanıyorım ama bu saatlerde yıyesım gelıyor az once 400 kalorik abır cubur yedim iyi mi . ben yarın sabah artık yemıcem
canm bnde tam tersi ne zaman sabah biseyler yesem gun boyu acikiorum ya ama aksama ciktiysam asla bozmuorum bu kadar saat dayandin diorum :)

canm bnde tam tersi ne zaman sabah biseyler yesem gun boyu acikiorum ya ama aksama ciktiysam asla bozmuorum bu kadar saat dayandin diorum :)

Bende oyle olsam keşke. Ne güzel aksama kadar idare ediyorum doyuyorum da saglıklı besleniyorum gittim iki buyuk dilşm kek yedım ondan sonra ıstahım açıldı mısır yedım

çooook teşekkür ederim canımmm

güzel sözlerinle motive oldum

burada olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum.
Ne demek canım her zaman birlikteyiz inşallah
Bu aralar pek giremiyorum ama okumaya çalışıyorum sürekli.
Bir duzenimi kurarsam hergün düzenli olarak gelicem inşallah

Kızım var 3 yaşında bazen istiyor
Canım benim kızım da 3 yaşında evdekileri sayayım sana karışık kuruyemiş gün kurusu leblebi hurma incir en abur çuburumuz çekirdek abur cuburu çok isterse alıyorum o da bitecek kadar 1 paket o da biz de sağlıklı besleniyoruz dışarı çıkınca iki saat hazırlık yapıyorum onlara poşete muz havuç salatalık hurma kayısı gibi şeyler alırım acıktıkça ellerine veriyorum geçen kadınlar gayretle beni izledi öyle ama kendime de alırım elma falan yetim

Bizdede var onlardan cok şükür dısarı cıkarken salatalık havuc elme cılek koyuyorum bende :)
Arabasında yıyorlar.
Kızım bazen cips diye tuttruyor bide dolapta kek varmıs oyle yedım olmasa yemezdım.

Yarın devam edecegm artk yedim gitti

Bu arada sen kac kg vereceksin canım kalori hesabımı yapıyorsun
Canım ben 59 la başladım Cuma 56.4 idim 55 54 iyi benim için kalori sayıyorum evet evlendiğimde 48 kiloydum normalde 52 falan kızıma 54 le hamile kaldım 9 aylık da oğlum var ona da 58 le hamile kaldım hamilelikte de 10 11 kilo alır veririm birkaç kilo daha verirsem hedefim korumak olacak

Maşallah sennde iki tane bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…