Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Boy kaç canım

Bizdede var onlardan cok şükür dısarı cıkarken salatalık havuc elme cılek koyuyorum bende :)
Arabasında yıyorlar.
Kızım bazen cips diye tuttruyor bide dolapta kek varmıs oyle yedım olmasa yemezdım.
Sizde de vardır tabi neden olmasın bizde abur cubur yok bizim atıştırmalılar bunlar diye dedim yanlış anlama benim kız cipsi bilmez yemedi evde fırında yap bari keki yedin artık yapacak bir şey yok üzülme afiyet olsun:) ama keşke 1 paketi yiyipbıraksaydın ben paketin kalorisine bakınca ya yarısını yiyorum ya da hiç yemiyorum bizim dolapta da ağlayan kek var bir borcamdı misafirlerimle kalanını da eşim yedi akşam kızartmanın üstüne 1 dilim götürdü :) ben yemedim :))

Yok canm yanlış anlamadm cevap verdım sadece

İyi dayanıyorsun iraden süper

O pastaya nasl dayandın

Kızım var 3 yaşında bazen istiyor

be your self canım kızına da almamaya çalışsanaaa . damak tadı olarak alışmazsa ilerde çok faydasını görür

annem beni şekere ve abur cubura alıştırmamış. şekerli şeyleri sevmem, tatlı krizim yoktur, abur cubur isteğim yoktur çok şükür.

bak tuzlu severim. cips olsa yerim ama olmasa keşke olsa diye aramam yani.

Z zeze_35 'ye katılıyorum. bizim yiğeni de öyle yetiştirdik. bisküvi çikolata falan yemez. meyve, kuruyemiş ister.

sen akşam abur cubur yediğinde, ben taa burdan senin gündüz verdiğin emeklerine üzülüyorum valla.

Ne demek canım her zaman birlikteyiz inşallah
Bu aralar pek giremiyorum ama okumaya çalışıyorum sürekli.
Bir duzenimi kurarsam hergün düzenli olarak gelicem inşallah
ben de aynı şekildeyim bu günlerde. çok kolaylıklar diliyorum canım

Canım sabah aç karnına tartıl gün içine tartılma su falan fazla çıkarır moralin bozulur gerek yok
Canim sabah tartildim 65.6 cıkmıstım, az önce tartildim 66.5 di kilom her halukarda kilo vermişim benim aslında amacım çok kilo vermek değil bir kaç kilo verip , biraz sıkılaşmak, biraz basenlerim ve göbeğim var bir de baş belası selülit yoksa fena değil kilom ama söyle 63 falan olmak istiyorum. Bu arada ben çok fazla yemeden kısmadım az bişey kısdım daha çok yürüyüşle verdim mutlaka spor yapın mutlaka

Selülit geçer üzülme beterin beteri varr

günaydın arkadaşlar
çok sporlu bi hafta sonu geçirdim.
çünkü kaçamak dolu bi hafta sonu yaşadım.
dibine vurdum çikolatanın gofretin bisküvinin.

bu sabah 56.7 çıktım.
maşallah kilo almışım hafta sonu . 1 kilo almışım .
yuh diyorum kendime.

yediklerimden pişman olup kardiyo denilecek kadar yoğun egzersizler yaptım.

bu s abah pantolonu giydim işe gelirken .
pantolon baya baya bollaşmış

ama buna rağmen 1 kilo almışım.

sıkılaştım sanıyorum egzersiz ile.

resim de atayım. dün dışarıda piknik yaptık. yağmur da yağdı arada ama yine de gittik çocuklar için . böcek . kertenkele tutkuları var. ateş yakma merakları da çok. onu gidermek için gittik.

Eklentiler

• Adsız.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 41
Yine gofret mi yedinn
Ben de biraz fındık filan yedim dün ama çok pişman oldum akşam. Ama başladığımdan beri
tatlı yemiyorum, benim için başarı...tatlıyı çok severim
Soğan suyunu içtim regl olabilmek içinyarında içicem bakalım artık iki makine ütü var off şimdi ütü yapıyorum
Bööö ütüüüüüü

Benimki 13 aylık, şimdiye kadar hamurişi ve tatlı yedirmedim. Kilo almaya meyilli tabi annesi gibi. Meyve hariç tatlı bilmiyor ama. Haklısın kesinlikle.

o aldım sandığın 4 kilo kilo değildir.. azıcık dikkatle çabucak gider o...sıkıntı yapma canım..

Günaydın kızlar....
Bende
acayip yemeli içmeli bi hafta sonu geçirdim.. çok aşırı yemedim gerçi ama 2 gün de güzel dolu dolu kahvaltıyla güne başladım.. ama gün boyu yürüdüm gezdim.. ama börek felan yedim çok utanıyorum..
ama hiç oturmadım... yürüdüm yürüdüm ve açık hava ve doğanın keyfini çıkardım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…