Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hanımlar moral bozmak yok. bu sabah kaldığımız yerden devammmm.

bu cuma herkes kilo vermiş olacak
inşallah . hadi bakalım

Dün bildirim yapamadım
Hepinize Günaydınnn:)
Kahvaltım
7 zeytin
1,5 dilim peynir
1 dilim ekmek
Şekersiz çay
Bir iki şey daha tattım ama yazma gereği duymadım onları
afiyet olsun canım

benim kahvaltım.
1 bardak yağlı süt . 1 kaşık kafeinsiz kahve attım içine. şekersiz içtim.
başka bi şey yok.

öğlen için 1 haşlanmış yumurta
1 közlenmiş patlıcan.
1 közlenmiş kabak.

Günaydın kızlarr kızın odasını ayırmaya çalışıyorum iki gündür geç bile kaldık da hazır değildi hiç istemedi bizimle aynı odadaydı aşama kaydettik aslında önceleri elimi okşayarak uyurdu çalışan annelerin çocukları yaparmış sorunsuz geçiyor ama gece bi oğlana kalkıyorum arada kız sesleniyor o korkmasın diye ona gidiyorum yat kalk kalk saf oluyorum

Ayrı odada yatınca ben dayanamam

Canım inanır mısın normalde istemez ama birinin elinde görünce istiyor bende her ihtimale karşı dolapta bı kaç tane bulunduruyorum. Çikolata yemez o konuda skıntı yok
Nasıl bitiyor diyordum
Ya aslında hepsını ben yiyormuşum onu fark ettim

Bende oyle olsam keşke. Ne güzel aksama kadar idare ediyorum doyuyorum da saglıklı besleniyorum gittim iki buyuk dilşm kek yedım ondan sonra ıstahım açıldı mısır yedım
evet cnku karbonhidrat aldikca cikio insan o yuzden bnde eger gun icinde karbonhidrat yediysem.bittim aksama kadar yiyorum

cok hossun cnm masallah sen yine 1 kiloyla kurtariosun ben cok rahat 2 kilo aliorum kacamaklarda yaaaa

cnm ya bas agrisi da olur uyku duzensizliginden o cok zor bisey biliorum

günaydın kızlar maşaallah ne konuşmussunuz öyle :)

cumartesii regl oldum aşırı ağrılı iki gün geçirdim bugün daha iyiyim şükür tabii diyet dikkat etmek falan alt üst oldu bende son 1 haftadır canım hiç birşey yapmak istemiyordu bugün bismillah diyip başlayayım tekrar regl bitine kadar şişliğim devam edecek ama daha iyi hissediyorum kendimi

kahvaltım;

kepek ekmeği arasına
domates
salata
sivri biber
peynir
1 bardak çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…