Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Size de afiyet olsunn:))
Kilomuzda eksi görürüz inşallah Cuma günü

kaçamak yaptığınızı düşünüyorsanız bol su ve sıvı tüketmeye çalışın gün boyu...Çorba felan için öğünlerde...çok işe yarıyor..

Evet aynı odada uyuyoruz.herkesin görüşü farklıdır ama ben gece onı goremeyınce uyuyamıyorum bide dger bebegımı emziriyorum saat başı mecbur 1 .2 sene daha boyleyız
Canım bir iki sene sonra 4 5 yaşında olur kızın bebeğin bir buçuk yaşında ise saat başı kalkmaz ki çok kalkıyorsa yatmadan muhallebi falan yedir doyur karnını fazla kalkmasın herkesin görüşü farklı evet saygı duyuyorum ben ikisini de aynı odaya alıp odalarını ayırmayı düşünüyorum

Olması gereken o zaten ama ben endişeleniyorum ya nedense.küçük bebeğim aksam yedkten sonra fazla bisey yemiyor gece yanında olmazsam uyumuyor bende anlamadm

Olması gereken o zaten ama ben endişeleniyorum ya nedense.küçük bebeğim aksam yedkten sonra fazla bisey yemiyor gece yanında olmazsam uyumuyor bende anlamadm
Canım öyle alıştırdığınız için seni arıyor yanına sevdiği bir oyuncağı bebeği falan ver belki onunla uyur

günaydın diyetdaşım. ben de bugün yarın falan olucam. birlikte atarız ödemleri, cumaya ödemleri atamazsak da moral bozmayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…