Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Su önemli..! Şu olayına dikkat edin.. kızlar bu arada ben 2 gündür aspir yağı içiyorum. Instagramdan takip ettiğim Ece hanım içerdi her sabah. Bende merak edip net ten araştırdım biraz. Herzaman söylerim; şifa doğa da diye.. vücuttaki yağların parçalanıp atilmasina yardımcı bir yağ... tamamiyle doğal bir yağ.. soğuk sıkm aktardan aldım.. inşallah sıkılmadan devam ederim..

hosgelmissin canım geçmiş sayfalara bak cumadan beri on sayfa bile gitmemistir pek kimse yok.kaç kilo olsun cuma bildirim yapamadin kaç verdin
regl idim cnm 60 çıktım tartıda ama nedense inceldiğimi hissediyorum tartıda fark etmesede.

14 yaşında iken giydiğim pantolonu şort yaptım onu giyiyorum o bile bol geliyor

regl idim cnm 60 çıktım tartıda ama nedense inceldiğimi hissediyorum tartıda fark etmesede.

14 yaşında iken giydiğim pantolonu şort yaptım onu giyiyorum o bile bol geliyor
regl bitince anlarsın tam kilonu.
şişkinlik oluyordur. sort yapmışsın . ve bol bile gelmiş . maşallah.

kime ne yazdın kı. burdan gitme sen yine bi yere

iç bakalım faydalarını bize yaz olur mu. ne yönde memnin kaldığın gibi

regl bitince anlarsın tam kilonu.
şişkinlik oluyordur. sort yapmışsın . ve bol bile gelmiş . maşallah.

kime ne yazdın kı. burdan gitme sen yine bi yere

en ufak ters bir cümlede banlanıyorum canım kibliyorlar hatırlamıyorm şimdi kime ne yazdğmı. belden düşüp duruyor çekiyorum pens attıracagm halama bir ara :)

duymuştum aspir yağını hatta eczanelerde bir kaç yerde denk geldim aspir yağı gelmiştir aspir yağı tableti bulunur diye

Afiyet olsun.. benimde akşama aklımda dereotlu cacık var...yaz akşamları en güzel yemek..

duymuştum aspir yağını hatta eczanelerde bir kaç yerde denk geldim aspir yağı gelmiştir aspir yağı tableti bulunur diye
Tablet değilde yağını öneriyorlar okuduğum yazılarda.. Zeytinyağ kadar sağlıklı olduğu yazıyor.. yemeklerde salatalarda kullanılabiliyor ayrıca..ben yemeklerden 30 dk önce 1 tatlı kaşığı içiyorum.. bakalım göreceğiz faydası olacak mı?

Afiyet olsun.. benimde akşama aklımda dereotlu cacık var...yaz akşamları en güzel yemek..

teşekkür ederim :)

faydası olursa denemek lazım canım

Gunaydin kizlar dun anneler gunu diye cok yogun gecirdim. elime tabletimi alamadim bile. Esim sabah 6:00 da kalkmis taze ekmek falan yapip bana kahvalti hazirlamis cok guzel bir sofraydi. diyet falan yok bugun dedi bende diyete hic uymadim kalori falanda saymadim butun gun. sonra esimin annesinin evine gittik ordada barbaku falan vardi dolayisiyla butun gun yedik. sadece 30 dk spor yapabildim. yapcak bisey yok artik bugun sil bastan basliyorum.
sabah kahvaltim
1 dilim ekmek 2 yk lor 1 bardak balli cay 180 kalori.
oglen icin hindi fumeli kucuk bir sandvic getirdim 1 ince dilimde muzlu kek var ev yapimi yagsiz ondan yerim. aksama sehriye corbasi ve yogurtlama planladim. daha kesin degil. en az 1 saat spor yaparim insallah.
su an ofisteyim baya yogun ara ara girer mesajlarinizi okurum.
hepinizin anneler gunu kutlu olsun insallah cok guzel gecmistir. annesini kaybedenlerinde annelerine Allahtan rahmet diliyorum mejkanlari cennet olsun insallah.

banlıydım canım azıcık sesim çıkınca direk ban yiyorum
canım ben seni cuma günü etiketlemek istedim, etiketleyemedim. ilgisi var mı acaba?
hosgelmissin canım geçmiş sayfalara bak cumadan beri on sayfa bile gitmemistir pek kimse yok.kaç kilo olsun cuma bildirim yapamadin kaç verdin
evet aynen. haftasonu normalde de kimsenin sesi çıkmadığı için farkedilmemesini normal karşılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…