hosgelmissin canım geçmiş sayfalara bak cumadan beri on sayfa bile gitmemistir pek kimse yok.kaç kilo olsun cuma bildirim yapamadin kaç verdinbanlıydım canım azıcık sesim çıkınca direk ban yiyorum
Yok argo sayılmaz :)helal olsun sana kız
(aynen böyle diyesim geldi. argo kaçmadığını umuyorum)
regl idim cnm 60 çıktım tartıda ama nedense inceldiğimi hissediyorum tartıda fark etmesede.hosgelmissin canım geçmiş sayfalara bak cumadan beri on sayfa bile gitmemistir pek kimse yok.kaç kilo olsun cuma bildirim yapamadin kaç verdin
regl bitince anlarsın tam kilonu.regl idim cnm 60 çıktım tartıda ama nedense inceldiğimi hissediyorum tartıda fark etmesede.
14 yaşında iken giydiğim pantolonu şort yaptım onu giyiyorum o bile bol geliyor
iç bakalım faydalarını bize yaz olur mu. ne yönde memnin kaldığın gibiSu önemli..! Şu olayına dikkat edin.. kızlar bu arada ben 2 gündür aspir yağı içiyorum. Instagramdan takip ettiğim Ece hanım içerdi her sabah. Bende merak edip net ten araştırdım biraz. Herzaman söylerim; şifa doğa da diye.. vücuttaki yağların parçalanıp atilmasina yardımcı bir yağ... tamamiyle doğal bir yağ.. soğuk sıkm aktardan aldım.. inşallah sıkılmadan devam ederim..
regl bitince anlarsın tam kilonu.
şişkinlik oluyordur. sort yapmışsın . ve bol bile gelmiş . maşallah.
kime ne yazdın kı. burdan gitme sen yine bi yere
inşallah memnun kalırım da söylerim tabiki de..iç bakalım faydalarını bize yaz olur mu. ne yönde memnin kaldığın gibi
duymuştum aspir yağını hatta eczanelerde bir kaç yerde denk geldim aspir yağı gelmiştir aspir yağı tableti bulunur diyeSu önemli..! Şu olayına dikkat edin.. kızlar bu arada ben 2 gündür aspir yağı içiyorum. Instagramdan takip ettiğim Ece hanım içerdi her sabah. Bende merak edip net ten araştırdım biraz. Herzaman söylerim; şifa doğa da diye.. vücuttaki yağların parçalanıp atilmasina yardımcı bir yağ... tamamiyle doğal bir yağ.. soğuk sıkm aktardan aldım.. inşallah sıkılmadan devam ederim..
Afiyet olsun.. benimde akşama aklımda dereotlu cacık var...yaz akşamları en güzel yemek..ara öğün
1 adet yeşil elma.
ben yeşil elma sevmezdim ama ekşi ekşi çok güzel geldi.
akşama melemen yapacağım yanına çorbam var cacık mı yapsam salata mı yesem bilmiyorum yarına da barbunya yapıyorum zeytinyağlı. pişmeyen barbunya yapmışlar
Tablet değilde yağını öneriyorlar okuduğum yazılarda.. Zeytinyağ kadar sağlıklı olduğu yazıyor.. yemeklerde salatalarda kullanılabiliyor ayrıca..ben yemeklerden 30 dk önce 1 tatlı kaşığı içiyorum.. bakalım göreceğiz faydası olacak mı?duymuştum aspir yağını hatta eczanelerde bir kaç yerde denk geldim aspir yağı gelmiştir aspir yağı tableti bulunur diye
Afiyet olsun.. benimde akşama aklımda dereotlu cacık var...yaz akşamları en güzel yemek..
Tablet değilde yağını öneriyorlar okuduğum yazılarda.. Zeytinyağ kadar sağlıklı olduğu yazıyor.. yemeklerde salatalarda kullanılabiliyor ayrıca..ben yemeklerden 30 dk önce 1 tatlı kaşığı içiyorum.. bakalım göreceğiz faydası olacak mı?
canım ben seni cuma günü etiketlemek istedim, etiketleyemedim. ilgisi var mı acaba?banlıydım canım azıcık sesim çıkınca direk ban yiyorum
evet aynen. haftasonu normalde de kimsenin sesi çıkmadığı için farkedilmemesini normal karşılıyorum.hosgelmissin canım geçmiş sayfalara bak cumadan beri on sayfa bile gitmemistir pek kimse yok.kaç kilo olsun cuma bildirim yapamadin kaç verdin
akşamları ben de sadece cacık yesem diye bir düşüncem var aklımda...Afiyet olsun.. benimde akşama aklımda dereotlu cacık var...yaz akşamları en güzel yemek..
cacık veya semizotu yoğurtlu... yaz akşamlarının en güzel, en ideal yemeği...akşamları ben de sadece cacık yesem diye bir düşüncem var aklımda...
evet cnm cok haklisin normalde yumurtasiz yaoamam ama usendimAllah kabul etsin adaaa cım.
geçmişteki kalan günlerini tutuyorsun sanıyorum. az yemişsin ama . tüm gün oruçlu olacaksın. yumurta tok tutardı.
ondan olabilir cnm banlıyım diyedircanım ben seni cuma günü etiketlemek istedim, etiketleyemedim. ilgisi var mı acaba?
evet aynen. haftasonu normalde de kimsenin sesi çıkmadığı için farkedilmemesini normal karşılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?