Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

30 dk kadar eve yürüyeceğim çıkışta.. eve gidince de squat, mekik hareketleri ile v plank duruşu yapacağım biraz.. Elimden geldiğince bu şekilde spor yapabiliyorum.hiç yoktan iyidir heralde dimi...

30 dk kadar eve yürüyeceğim çıkışta.. eve gidince de squat, mekik hareketleri ile v plank duruşu yapacağım biraz.. Elimden geldiğince bu şekilde spor yapabiliyorum.hiç yoktan iyidir heralde dimi...
kesinlikle. ben öyle yarım saat yürüye yürüye spor yapıyorum

afiyet olsum diyetdaşım.

ben kahveleri bırakmak için bitki çayına sardım
sade olarak içebilirsin canım aslında normalde zaten süt tozu olan kahveler sağlıklı değil. raf ömrü geçen sütlerin ilaçlanması ile yapılıyor bu kahveler.

ben daima sade içiyorum :) ilk alışma evresinde yanında hurma, kuru kayısı, kuru üzüm fındık vs yiyordum ki ben 1 yemek kaşığı şeker ile yapıyordum nerdeyse kahveyi

Gunaudin canlarim.bugun ins orucluyum sahurla 2 dilim.ekmek peynir ve 3 tane zeytin yedim.2 tane de kuru kayisi
allah kabul etsin canim ben regl olmak uzereyim diye bugun tutmadim. bu hafta tutamiycam malesef :-(

Ben tahmin ettim banlandigini. o kadar cok banlaniyosunki alistik artik
Neyse gecmis olsun hos geldin. ben haftasonu hic diyet yapmadim bu cuma naneyi yemem insallah.

hahah dimi hopp gidiyorum ben bende haftasonu sizler olmayınca kaçırdım açıkçası birde rahatsızlandım falan derken dikkat edemedm bugünden itibaren dikkat edeceğim bakalm :)

Allah yardımcın olsun canım..zor anneyle uzak olmak..

sana da Allah yardım etsin..maşallah güçlü bir yapın var belli..Amin
hadi gözüm aydın gelmiş regl..geçer o şişlik nasılsa takam

başınız saolsun canım ya yeni gördüm
Sağol canım Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…