kesinlikle. ben öyle yarım saat yürüye yürüye spor yapıyorum30 dk kadar eve yürüyeceğim çıkışta.. eve gidince de squat, mekik hareketleri ile v plank duruşu yapacağım biraz.. Elimden geldiğince bu şekilde spor yapabiliyorum.hiç yoktan iyidir heralde dimi...
afiyet olsum diyetdaşım.ara öğün 2si 1 arada
sade olarak içebilirsin canım aslında normalde zaten süt tozu olan kahveler sağlıklı değil. raf ömrü geçen sütlerin ilaçlanması ile yapılıyor bu kahveler.afiyet olsum diyetdaşım.
ben kahveleri bırakmak için bitki çayına sardım
allah kabul etsin canim ben regl olmak uzereyim diye bugun tutmadim. bu hafta tutamiycam malesef :-(Gunaudin canlarim.bugun ins orucluyum sahurla 2 dilim.ekmek peynir ve 3 tane zeytin yedim.2 tane de kuru kayisi
merhaba kızlar banlanmıştım gerçi yokluğum hissedilmemiş ancak buraya bildirim yapmaya gireceğim artık nasılsa varlığım ile yokluğum fark edilmese de ben motive oluyorum burada.
sabah 9.30 gibi
1 adet kepekli simit
1 adet üçgen peynir
ayran
şimdi
1 sade türk kahvesi
allah kabul etsin canim ben regl olmak uzereyim diye bugun tutmadim. bu hafta tutamiycam malesef :-(
Ben tahmin ettim banlandigini. o kadar cok banlaniyosunki alistik artik
Neyse gecmis olsun hos geldin. ben haftasonu hic diyet yapmadim bu cuma naneyi yemem insallah.
Burdada oglen zamani 15 dk var agzima sakiz attim bisey yemiim diye cakkir cukkur sakiz cigniyorum. Allahtan ofisimde yalnizim.yeşilliği bol içine 3 adet mantarı soteledim de koydum :) 1.5 yemek kaşığı falan çıktı mantar suyunu çekince
afiyet olsun canım :)Burdada oglen zamani 15 dk var agzima sakiz attim bisey yemiim diye cakkir cukkur sakiz cigniyorum. Allahtan ofisimde yalnizim.
afiyet olsun canımCeyrekten biraz fazla sandvic yedim. yanindada ince bir dilim muzlu kek. yaklasik 300 kalori imis.
Allah yardımcın olsun canım..zor anneyle uzak olmak..acıya alisilmiyor ama zamanla acısı hafifler canım sen bide insallah evlenip cocuk sahibi olursan daha da düzelir. Allah sabır versin benim annemle yıllardır aram yok konuşmuyoruz ne anneler günü ne hasta ne çocuklarımı görmemiş sana o kadar ozeniyorumki benimki bir saatlik yol ama evlendigimden beri kapımı acmamis
sana da Allah yardım etsin..maşallah güçlü bir yapın var belli..ve evimden km lerce uzakta yalnız yaşıyorum. sevgilimden ve ailemden uzaktayım. ve ne zaman döneceğim memlekete bilemiyorum.. tayinimi memlekete aldırsam en azından aklım babamda kalmayacak ama şuan o da zor.. var biraz daha vakit.. Adaylık sürecindeyim halaaa.. burda herşeyimi paylaşabildiğim bir ablam var kurumdan.. saolsun.. Birde sizler varsınız..o ablamda emekli olacak yaza gidecek..artık sonrası Allah kerim..
Hayat zor herkes için... herkesin derdi var kendine göre.. kimi geçim derdinde.. kimi benim gibi kayıpların acısını yaşıyor.. herkesin farklı durumu var. herkes bişeylerle boğuşuyor maalesef.. hayatın gerçekleri bunlar. önemli bunlarla yaşamayı öğrenebilmek. yoksa hayat çekilmez.. zaman geçmez. Kafayı sıyırma noktasına geliriz Allah korusun. Bizden daha kötü durumda olan insanlar var dünyada.. Bu halimize de çok şükür diyelim..dimi..
hadi gözüm aydın gelmiş regl..geçer o şişlik nasılsa takammerhaba canlar:)
iyileştim ve sahalara dönücem inşaallah şuan regl oldum 3.günüm ama felaket şişim anlatamam hamile gibi hissediyorum kendimi :)
haftasonu aşırı karışık gitti.
sabah kahvaltı yapmadım.midem rahat etti
öğlen yemeğim;
çorba
1 kaşık pilav
cacık
izole diyettaşım neler yapıyorsun tatile mi çıkıyorsun:)@sersum canım teşekkür ederim :)
Sağol canım Allah razı olsunbaşınız saolsun canım ya yeni gördüm
afiyet olsum diyetdaşım.
ben kahveleri bırakmak için bitki çayına sardım
Allah yardımcın olsun canım..zor anneyle uzak olmak..
sana da Allah yardım etsin..maşallah güçlü bir yapın var belli..Amin
hadi gözüm aydın gelmiş regl..geçer o şişlik nasılsa takam
Sağol canım Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?