Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hayırlı sabahlar canlar akşam yemeğim;

ananemin yaptğı pazı gibi bir otu yumurtalamış onu yedim

çay içtim birde azıcık çerez

akşamları dayanamıyorum resmennnn yaaaaaaa azıcık azıcık diyorum yine yiyorummm

yemek cok hos bende cok fazla otlu yumurta yerdim yaaa bizim ordayken ama cereze dikkat et kuzum

Gunaydin kizlar sabah kahve icip ciktim acikinca kahvaktimi yapcam kahvaltim da 2 yumirta ve bi kasik yulaf kepegiyle krep yaptim buyuk arasina da peynir koydum hem gozum hem midem doycak ins

o bana da oluyor çoğu zaman
dün akşam fındıklı kakaoulu kek yaptım azıcık azıcık tırtıkladım .

sabah kahvaltım.
bol lor . 1 büyük tarla domates . 1 yumurta ile omlet

şimdi işe geldim.
2 adet saklıköy kremalı bisküvi yedim. çay içiyorum.

Gunaydin kizlar sabah kahve icip ciktim acikinca kahvaktimi yapcam kahvaltim da 2 yumirta ve bi kasik yulaf kepegiyle krep yaptim buyuk arasina da peynir koydum hem gozum hem midem doycak ins
çok doyuucu olacak emin olabilirsin .
gerçekten besleyici olmuş krepin.

günaydın hanımlar.

ben de aynen okuyucuu diyetdaşım senin gibi çerez olayıyla bozdum. yoksa ben de sadece patlıcan ve yoğurt yemiştim ne güzel. ama sonra haşhaş ezmesi yedim. o da yağlı tohum, çerezle aynı hesap. deli gibi kalorili. bir haftadır sürekli yiyorum. bundan sonra ağzıma sürmiycem.

Seylanin Gunlugu rehl yaklasimca oruc zor oluo cnm cnku insanin karni inanilmaz dercede acikio o donem oruc zor gecio o yuzden
merak ettiğim bi konu var . adetli iken oruç tutanlar oluyor . kayınvalidem tutar mesela.
borçlanmamak için .
bi dönem onlara yakın otururken ben de tutuyordum öyle iken .
ama buralara geldim 3 yıldır adetli iken tutmuyorum.
acaba tutuluyor mu adet iken . bi araştırmak istiyorum. belki sizden bilen vardır .

akşam eve gidince 1 kase ezogelin çorbası içtim.

bugün öğlende 2 salatalık.
10 çeri domates
100 gr lor
15 zeytin

bunlar var .

keşke bunları gündüzden yesek. ben de aynı şeyleri yapıyoırum. gündüz çok güzel gidiyor ama akşam olunca can çekiyor ve gündüz olan irade nereye gidiyor bilmiyorum .

o nedenle bu sabahtan 2 saklıköy yedim. akşama cozutmamak için

hava ısındı ısınalı yeşilçayda içilmiyor
haklısın. hibiskus da duruyor bi köşede . ne çok içerdim oysa.
akşam çok kaçmış sanki canım . çok hareketli mi geçiyor nöbetin. o nedenle mi akşamları sağlam yiyorsun.

Günaydın kızlar haftasonum çok güzel geçti cumartesi dediğimiz yere gittik doğayla iç içe bir göle havası da serindi pazar da eşim anneler günü için kahvaltıya pikniğe götürdü su falan akıyordu orda da güzel geçti yani en iyi tarafı dün tartıldım kilo almamışım çok sevindim :)

regl idim cnm 60 çıktım tartıda ama nedense inceldiğimi hissediyorum tartıda fark etmesede.

14 yaşında iken giydiğim pantolonu şort yaptım onu giyiyorum o bile bol geliyor
kiz kaç yaşına döneceksin sen maşallah sana

canım bu yağ bağırsak mi çalıştırıyor ben de bu aralar tikandm yine resmen onun için kilo verme sürecin sarkıyor

cacık veya semizotu yoğurtlu... yaz akşamlarının en güzel, en ideal yemeği...
bak şimdi ben de böyle mi yapsam dedim kendime benim bahçede taze nane de var

canım istersen tanıdığın bir hoca varsa ona da zor ama adetliyken oruc namaz olmuyor Allahın verdiği hakkı kafamıza göre değiştirmek olmaz hocalar bile tutmuyor.
bazı böyle sapkın görüşler oluyor maalesef

günaydın kızlar dün öğlen yemeğine akşamdan kalan fellah kofteden bir kase yedim sonra hiç bir şey yemedim akşamda gözleme yaptım çökelek ve yeşil soğanlı sadece iki lokma tadina baktım şimdi kahvaltıda yarım yiyecem

Acıktım kahvaltımı hazırlayayım birazdan çayı koydum pikniğe giderken 1 tepsi poğaça yapmıştım ama sadece 1 tane yedim o da küçüktü zaten irademi kutluyorum:)

Günaydın kızlar..
Kahvaltı: tam buğday ekmeği ile yağsız, peynirli tost+ 1 yumurta+1 bardak süt (370 kcal) Biraz fazla olmuş olabilir ama benim için kahvaltı çok önemli.. tüm günümü etkiliyor..
yok canım, aksine harika bir kahvaltı olmuş.

yaz gelse de kahvaltıda bol bol salatalık domates de yesek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…