yemek cok hos bende cok fazla otlu yumurta yerdim yaaa bizim ordayken ama cereze dikkat et kuzumhayırlı sabahlar canlar akşam yemeğim;
ananemin yaptğı pazı gibi bir otu yumurtalamış onu yedim
çay içtim birde azıcık çerez
akşamları dayanamıyorum resmennnn yaaaaaaa azıcık azıcık diyorum yine yiyorummm
o bana da oluyor çoğu zamanhayırlı sabahlar canlar akşam yemeğim;
ananemin yaptğı pazı gibi bir otu yumurtalamış onu yedim
çay içtim birde azıcık çerez
akşamları dayanamıyorum resmennnn yaaaaaaa azıcık azıcık diyorum yine yiyorummm
çok doyuucu olacak emin olabilirsin .Gunaydin kizlar sabah kahve icip ciktim acikinca kahvaktimi yapcam kahvaltim da 2 yumirta ve bi kasik yulaf kepegiyle krep yaptim buyuk arasina da peynir koydum hem gozum hem midem doycak ins
merak ettiğim bi konu var . adetli iken oruç tutanlar oluyor . kayınvalidem tutar mesela.Seylanin Gunlugu rehl yaklasimca oruc zor oluo cnm cnku insanin karni inanilmaz dercede acikio o donem oruc zor gecio o yuzden
keşke bunları gündüzden yesek. ben de aynı şeyleri yapıyoırum. gündüz çok güzel gidiyor ama akşam olunca can çekiyor ve gündüz olan irade nereye gidiyor bilmiyorum .günaydın hanımlar.
ben de aynenokuyucuu diyetdaşım senin gibi çerez olayıyla bozdum. yoksa ben de sadece patlıcan ve yoğurt yemiştim ne güzel. ama sonra haşhaş ezmesi yedim. o da yağlı tohum, çerezle aynı hesap. deli gibi kalorili. bir haftadır sürekli yiyorum. bundan sonra ağzıma sürmiycem.
haklısın. hibiskus da duruyor bi köşede . ne çok içerdim oysa.hava ısındı ısınalı yeşilçayda içilmiyor
akşam çok kaçmış sanki canım . çok hareketli mi geçiyor nöbetin. o nedenle mi akşamları sağlam yiyorsun.selam kızlar...nöbetlerdeyim
sabah çavdar ekmeği tostu
öğlen 1 kıymalı biber dolma mercimek çorbası
akşam 3 kıymalı biber dolma mercimek çorbası ayran
gece 12 kepek ekmekten tost..
saatler 4-4.5 olur da az uyurum belkimmm
ben yazın çayları soğutup içiyorum canım. hatta içine ekstra su ekliyorum. senin sodalı yeşil çayın gibi ama soda yerine içme suyuyla sulandırarak da güzel oluyor. ice tea gibi.hava ısındı ısınalı yeşilçayda içilmiyor
kiz kaç yaşına döneceksin sen maşallah sanaregl idim cnm 60 çıktım tartıda ama nedense inceldiğimi hissediyorum tartıda fark etmesede.
14 yaşında iken giydiğim pantolonu şort yaptım onu giyiyorum o bile bol geliyor
canım bu yağ bağırsak mi çalıştırıyor ben de bu aralar tikandm yine resmen onun için kilo verme sürecin sarkıyorTablet değilde yağını öneriyorlar okuduğum yazılarda.. Zeytinyağ kadar sağlıklı olduğu yazıyor.. yemeklerde salatalarda kullanılabiliyor ayrıca..ben yemeklerden 30 dk önce 1 tatlı kaşığı içiyorum.. bakalım göreceğiz faydası olacak mı?
bak şimdi ben de böyle mi yapsam dedim kendime benim bahçede taze nane de varcacık veya semizotu yoğurtlu... yaz akşamlarının en güzel, en ideal yemeği...
canım istersen tanıdığın bir hoca varsa ona da zor ama adetliyken oruc namaz olmuyor Allahın verdiği hakkı kafamıza göre değiştirmek olmaz hocalar bile tutmuyor.merak ettiğim bi konu var . adetli iken oruç tutanlar oluyor . kayınvalidem tutar mesela.
borçlanmamak için .
bi dönem onlara yakın otururken ben de tutuyordum öyle iken .
ama buralara geldim 3 yıldır adetli iken tutmuyorum.
acaba tutuluyor mu adet iken . bi araştırmak istiyorum. belki sizden bilen vardır .
evet canım... bağırsak çalıştırıcı özeliği de mevcut.. ben buradan ne kadar söylesem de eksik bilgi veririm.. netten bi araştırın derim size..canım bu yağ bağırsak mi çalıştırıyor ben de bu aralar tikandm yine resmen onun için kilo verme sürecin sarkıyor
çok teşekkür ederim canım.. elimden geldiğince bişeyleri başardığımı düşünüyorum ama bazen yorulduğumuda hissetmiyor değilim artık..sana da Allah yardım etsin..maşallah güçlü bir yapın var belli..Amin
yok canım, aksine harika bir kahvaltı olmuş.Günaydın kızlar..
Kahvaltı: tam buğday ekmeği ile yağsız, peynirli tost+ 1 yumurta+1 bardak süt (370 kcal) Biraz fazla olmuş olabilir ama benim için kahvaltı çok önemli.. tüm günümü etkiliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?