Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Acıktım kahvaltımı hazırlayayım birazdan çayı koydum pikniğe giderken 1 tepsi poğaça yapmıştım ama sadece 1 tane yedim o da küçüktü zaten irademi kutluyorum:)
bende seni kutluyorum canım maşallah keşke ben de öyle olsam
Günaydın kızlar..
Kahvaltı: tam buğday ekmeği ile yağsız, peynirli tost+ 1 yumurta+1 bardak süt (370 kcal) Biraz fazla olmuş olabilir ama benim için kahvaltı çok önemli.. tüm günümü etkiliyor..
bu konuda haklısın canim bende ne zaman sabah az yesem oglene öğlen az yesem aksama cozutuyorum mesela dün öğlen yedim akşam yemek yemedim ama hiç bilmedim galiba bundan sonra biraz bu şekil devam edecem

yok canım, aksine harika bir kahvaltı olmuş.

yaz gelse de kahvaltıda bol bol salatalık domates de yesek
hafta içi pek vaktim olmuyor kahvaltıya ama hafta sonu maydonoz+dereotu+domates+salatalık çok severim.. mutlaka yeşillik olur.. bundan sonra tam zamanı artık.. bol bollll tüketmeye başlayalım dimi..

Acıktım kahvaltımı hazırlayayım birazdan çayı koydum pikniğe giderken 1 tepsi poğaça yapmıştım ama sadece 1 tane yedim o da küçüktü zaten irademi kutluyorum:)
irade konusunda tebrikler

özellikle unlu mamül konusunda darısı başıma

bu konuda haklısın canim bende ne zaman sabah az yesem oglene öğlen az yesem aksama cozutuyorum mesela dün öğlen yedim akşam yemek yemedim ama hiç bilmedim galiba bundan sonra biraz bu şekil devam edecem
akşam yemeğini atlama konusunu ben de düşünüyorum.

kan şekeriyle ilgili sorunum olduğu için, uzun uzun ölçüp biçiyorum.

mesela:
sağlam kahvaltı + normal öğlen mi? ...
sağlam öğlen + akşam cacık mı? ...

kan şekerim nasıl etkilenir ... alışma sürecinde neler yaşarım ...

üzerine düşündüğüm bir konu yani. bakalım ...

akşam hafif yada az yiyince gece de mide açısından rahat geciyoreskiden acukiyordum ama şimdi yemek gec yesem rahatsız oluyorum. en iyisi dediğin gibi bir öğünü sağlam yapıp akşamı da olabildiğince hafif geçirmek lazım

hafta içi pek vaktim olmuyor kahvaltıya ama hafta sonu maydonoz+dereotu+domates+salatalık çok severim.. mutlaka yeşillik olur.. bundan sonra tam zamanı artık.. bol bollll tüketmeye başlayalım dimi..
çok iyi canım . maydonoz dereotu bunlar harika şifa kaynakları. bak seviyorsun hem. ye canım. bol var artık .

ben sağlam kahvaltı yanlısıyım. ama çok uyduğum söylenemez . bence senin sundunğun iki seçenek de makul.
sağlam kahvaltı - normal öğlen- akşama cacık veya salata daha makul gibi.

Eki Görüntüle 1996209
cokelegimi yeni yaptım sabah da tereyagiyla yoğurup dolaba kaldırdım ekmeksiz yemek bile sebzeyle tok tutuyor
çökeleğin tereyağı ile yorğulduğunu ilk duydum. çok sağlıklı lezzettli olur eminim . çocuklar yesin ama sen onu o şekilde tüketmemelisin.
ben sade kullanıyorum.

çok iyi canım . maydonoz dereotu bunlar harika şifa kaynakları. bak seviyorsun hem. ye canım. bol var artık .
tşkler canım. ben kışın bile hemen hemen her akşam bol salata tüketen biriyimdir.. benim kilo almamdaki tek etken aslında biraz hareketsiz yaşam tarzı ve ekmek yemekti sanırım.. (seviyorum maalesef hamurlu kalorili şeyleri..) bunları hayatımdan çıkarınca (arada kaçamaklar oluyor tabiki.) birazda hareket ekleyince herşey yoluna girecek inşallah.. ama öyle çok kısa zamanda mucizeler bekleyen biri değilim.. yavaş yavaş gitsin ama geri gelmesinler diye uğraşıyorum..
bu arada plank duruşu diye bir duruş var.. bilmeyen varsa tavsiye ederim.. ilk yaptığımda 3 gün karın içlerim acıdı..karın kaslarını çok çalıştırıyor.. zaten 5-10 dk yapabiliyorum en fazla.. basit görünen ama çok etkili bir hareket.. bilginize...

ramazanda çok yeriz karpuz. iftarda çorba. arkasından bol karpuz peynir zeytin kahvaltılık.
karpuz ve şeftali çok yeriz ramazanda. soframızda mutlaka olur.
Sahurda kardeşim genelde karpuz yer.. susuzluğa iyi geldiğini söylüyor.. ben her öğünde yiyebilirim zaten.. sıkıntı yok..

Sahurda kardeşim genelde karpuz yer.. susuzluğa iyi geldiğini söylüyor.. ben her öğünde yiyebilirim zaten.. sıkıntı yok..
evet canım . tatlı isteğine iyi geliyor . iftar ve sahur için gayet güzel. sen de yersin o zaman.
evet bu hareketi gördüm . yaptım . güzel hareket .
çok muydu senin kilon ki. kaç kiloydun ayaysel cim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…