Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

çökeleğin tereyağı ile yorğulduğunu ilk duydum. çok sağlıklı lezzettli olur eminim . çocuklar yesin ama sen onu o şekilde tüketmemelisin.
ben sade kullanıyorum.

cokelekbiraz kuru olduğu için tat versin diye biraz koydum kalorisini çok arttıracak kadar değil böyle daha lezzetli oluyor canim

cokelekbiraz kuru olduğu için tat versin diye biraz koydum kalorisini çok arttıracak kadar değil böyle daha lezzetli oluyor canim
lezzetine diyecek yok tabi.
ben kuru olarak kullanıyorum . domates ile soteliyorum. yumurta kırıyorum.
bazen az zeytin yağı koyuyorum. bazen onu da koymuyorum.
bazen tavaya koyuyorum. kuruluğu gitsin diye yarım su bardağı su ilave ederek pişirip yumurta kırıyorum.
ben farklı yöntem uyguluyorum.
çocuklar olsun eşim olsun öyle yemezler asla. onlara bol tereyağlı , bol zeytin yağlı. ne denk gelirse

dediğin gbii hamur işine olan hassasiyetine bi çözüm bulursan olmuş bu iş . ki başarıyorsun maşallah.

sebze ağırlıklı git canım. özellikle akşamları. öğlen ve sabah protein yüklen.
tam buğday ekmeği yiyorum canım ekmek çekince.. onun dışında gayet dikkatli olduğumu düşünüyorum.. Akşam yemeği çok önemli aslında.. sebze yemeği yanında cacık veya salata tüketiyorum genelde..sonrada biberiye yada yeşil çay..

çünkü masa başı çalıştığım için yediğimi yakma şansım yok gün içinde.
sabah 8 akşam 5 . masa başı iş .

öyle olunca yakamıyorum yediğimi.

afiyet olsun canım.
ben bu akşam için semiz otu ve salatalık yoğurtladım. sarımsaklı. gidince yiycem inşallah. biberiye çayı hiç içmedim. içimi nasıl. ağır mı tadı

afiyet olsun canım.
ben bu akşam için semiz otu ve salatalık yoğurtladım. sarımsaklı. gidince yiycem inşallah. biberiye çayı hiç içmedim. içimi nasıl. ağır mı tadı
bence ağır değil.. hatta güzel bir aroması var. tavsiye derim denemeni..yeşil çaydan daha güzel sanki..

Aktardan evet ama ben sallama halini kullanmadım hiç.. kuru halini aldım ben.. demleyip, süzüyorum.. yada bitki çayı aparatıyla demliyorum. sende istediğin gibi yaparsın artık..
anladım canım. evimizin etrafında çok fazla biberiye bitkisi var . o zaman onu alıp kurutup yapabilirim sanırım. öyle bi deneme yapayım. bi tutam kadar kullanacağım sanırım değil mi.

anladım canım. evimizin etrafında çok fazla biberiye bitkisi var . o zaman onu alıp kurutup yapabilirim sanırım. öyle bi deneme yapayım. bi tutam kadar kullanacağım sanırım değil mi.
evet daha güzel...tazecik topla kurut..süper olur.. bir kupa suya yaklaşık 1-1,5 tatlı kaşığı yeterli oluyor. parmak uçlarınla ayarlarsın bir süre sonra zaten..

çok doyuucu olacak emin olabilirsin .
gerçekten besleyici olmuş krepin.
Evet canm bnde cok swvdim ve cidden doyurucu oldu
malesef oyle cnm ahin ve hashas dunyanim en yagli en kalorili seyleri cikolata yesen cok cok daha iyidir

canm bizimde burda cok az da olsa tutan var orucluyken ama bizlee tutmuyoruz

regl bizi mahvediyor diyettaşım

tünaydın kızlar bu bahar bana yaramadı kafamı kaldıramıyorum yataktan.

sabah kahvaltım 7.45 gibi

mantarlı omlet
domates
peynir

öğlen

3 yk barbunya
2 yk yoğurt
salata

bizim burada salı günleri giyim pazarı kuruluyor geçen hafta bir tişört beğenmiştim yemeğimi yiyip gidip ona bakacağım azıcık hareket etmiş olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…