çökeleğin tereyağı ile yorğulduğunu ilk duydum. çok sağlıklı lezzettli olur eminim . çocuklar yesin ama sen onu o şekilde tüketmemelisin.
ben sade kullanıyorum.
lezzetine diyecek yok tabi.cokelekbiraz kuru olduğu için tat versin diye biraz koydum kalorisini çok arttıracak kadar değil böyle daha lezzetli oluyor canim
tam buğday ekmeği yiyorum canım ekmek çekince.. onun dışında gayet dikkatli olduğumu düşünüyorum.. Akşam yemeği çok önemli aslında.. sebze yemeği yanında cacık veya salata tüketiyorum genelde..sonrada biberiye yada yeşil çay..dediğin gbii hamur işine olan hassasiyetine bi çözüm bulursan olmuş bu iş . ki başarıyorsun maşallah.
sebze ağırlıklı git canım. özellikle akşamları. öğlen ve sabah protein yüklen.
afiyet olsun canım.tam buğday ekmeği yiyorum canım ekmek çekince.. onun dışında gayet dikkatli olduğumu düşünüyorum.. Akşam yemeği çok önemli aslında.. sebze yemeği yanında cacık veya salata tüketiyorum genelde..sonrada biberiye yada yeşil çay..
bence ağır değil.. hatta güzel bir aroması var. tavsiye derim denemeni..yeşil çaydan daha güzel sanki..afiyet olsun canım.
ben bu akşam için semiz otu ve salatalık yoğurtladım. sarımsaklı. gidince yiycem inşallah. biberiye çayı hiç içmedim. içimi nasıl. ağır mı tadı
ben 68'den 60'a indim canım. iki ay kadar zamanda. darısı sana olsun.70 kiloyum. 57-58 olmam lazım...ama inmiyor bi türlü
akdardan aldın değil mi. sallama olarak .bence ağır değil.. hatta güzel bir aroması var. tavsiye derim denemeni..yeşil çaydan daha güzel sanki..
Amiinnnnnn :)ben 68'den 60'a indim canım. iki ay kadar zamanda. darısı sana olsun.
Aktardan evet ama ben sallama halini kullanmadım hiç.. kuru halini aldım ben.. demleyip, süzüyorum.. yada bitki çayı aparatıyla demliyorum. sende istediğin gibi yaparsın artık..akdardan aldın değil mi. sallama olarak .
anladım canım. evimizin etrafında çok fazla biberiye bitkisi var . o zaman onu alıp kurutup yapabilirim sanırım. öyle bi deneme yapayım. bi tutam kadar kullanacağım sanırım değil mi.Aktardan evet ama ben sallama halini kullanmadım hiç.. kuru halini aldım ben.. demleyip, süzüyorum.. yada bitki çayı aparatıyla demliyorum. sende istediğin gibi yaparsın artık..
evet daha güzel...tazecik topla kurut..süper olur.. bir kupa suya yaklaşık 1-1,5 tatlı kaşığı yeterli oluyor. parmak uçlarınla ayarlarsın bir süre sonra zaten..anladım canım. evimizin etrafında çok fazla biberiye bitkisi var . o zaman onu alıp kurutup yapabilirim sanırım. öyle bi deneme yapayım. bi tutam kadar kullanacağım sanırım değil mi.
Evet canm bnde cok swvdim ve cidden doyurucu olduçok doyuucu olacak emin olabilirsin .
gerçekten besleyici olmuş krepin.
malesef oyle cnm ahin ve hashas dunyanim en yagli en kalorili seyleri cikolata yesen cok cok daha iyidirgünaydın hanımlar.
ben de aynenokuyucuu diyetdaşım senin gibi çerez olayıyla bozdum. yoksa ben de sadece patlıcan ve yoğurt yemiştim ne güzel. ama sonra haşhaş ezmesi yedim. o da yağlı tohum, çerezle aynı hesap. deli gibi kalorili. bir haftadır sürekli yiyorum. bundan sonra ağzıma sürmiycem.
canm bizimde burda cok az da olsa tutan var orucluyken ama bizlee tutmuyoruzmerak ettiğim bi konu var . adetli iken oruç tutanlar oluyor . kayınvalidem tutar mesela.
borçlanmamak için .
bi dönem onlara yakın otururken ben de tutuyordum öyle iken .
ama buralara geldim 3 yıldır adetli iken tutmuyorum.
acaba tutuluyor mu adet iken . bi araştırmak istiyorum. belki sizden bilen vardır .
yemek cok hos bende cok fazla otlu yumurta yerdim yaaa bizim ordayken ama cereze dikkat et kuzum
o bana da oluyor çoğu zaman
dün akşam fındıklı kakaoulu kek yaptım azıcık azıcık tırtıkladım .
sabah kahvaltım.
bol lor . 1 büyük tarla domates . 1 yumurta ile omlet
şimdi işe geldim.
2 adet saklıköy kremalı bisküvi yedim. çay içiyorum.
günaydın hanımlar.
ben de aynenokuyucuu diyetdaşım senin gibi çerez olayıyla bozdum. yoksa ben de sadece patlıcan ve yoğurt yemiştim ne güzel. ama sonra haşhaş ezmesi yedim. o da yağlı tohum, çerezle aynı hesap. deli gibi kalorili. bir haftadır sürekli yiyorum. bundan sonra ağzıma sürmiycem.
haklısın. hibiskus da duruyor bi köşede . ne çok içerdim oysa.
akşam çok kaçmış sanki canım . çok hareketli mi geçiyor nöbetin. o nedenle mi akşamları sağlam yiyorsun.
nane limonluyu öyle deneyeyim bir kere de canım :)ben yazın çayları soğutup içiyorum canım. hatta içine ekstra su ekliyorum. senin sodalı yeşil çayın gibi ama soda yerine içme suyuyla sulandırarak da güzel oluyor. ice tea gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?