Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

mamalar harika. az yemişsin ama güzel yemişsin.tebrik ederim. git bakalım. bulursan resmini at . yine parmaklar ojeli ojeli . harikasın.

Öğlen yemeğim toplamda 350 kcal... Gün içinde alınan toplam: 720 kcal oldu...
canım ben de öğlen yemeğinden sonra 1 paket bisküvi yedim malesef.
sabah 150 kalori kadar almışımdır.
öğlen 300 kalori yediklerimden almışsan. bisküviden 426 kalori aldım.
toplamda 876 kaloriyi güplettiğim için akşam yemiycem. sadece semizotu yoğurtlamasından yerim. 1 kase yesem olur.
spor yapmam lazım. çünkü bugün abarttım.

bende semizotu yoğurtlayacam sanırım akşama.. azcıkta sebze yemeğim var.. bakalım duruma göre bi ayar çekerim. mümkün olduğunca az yemeliyim..

anneannem şey yapıyor lora :) süt ile açıyor azıcık cıvıklaştırıyor tuz ve biber koyuyor biberi doğrayıp kapatığını kapatıp 15 gün falan bekletiyor kavanozda dha sonra kahvaltılarda yumurta kırıyorlar :) şu tarz birşey oluyor ama biber lorun suyunu çekiyor kendi suyunu bırakıyor ya mükemmel oluyor :) göçmenlerin çökelekli yumurtası meşhur zaten :)

canım ayvalık tarafında da çok yaparlar bunu . çok everim. olsa da yesek .

canım ayvalık tarafında da çok yaparlar bunu . çok everim. olsa da yesek .
bende bayılırım ne zaman anneannemler de kahvaltı yapsam bana çökelekli yumurta yapın derim birde domat böreği yapardı anneannem ben kçükken şimdi yaşlandı açamıyor gerçi ama o tadı halen damağımda. :) ah birde pirinç ve tavuk eti ile kapama yapardı

acıktınız galiba...durun bi durun..

giritliler yapar bizim oralarda . patlıcanlı yedin mi canım . patlıcanı dilimlerler. kızartıp üst üste koyarlar. ama araya lor koyarlar . sütle açıyorlar ve yumurta kırıyorlar sanıyorum lora . yumuşak oluyor çünkü.
tepsiye dizip . fırınlarlar. çok severim onu da girit yemeği sanıyorum bu da .

acıktınız galiba...durun bi durun..
ay şekercim. okulumuzda öğrenciler mezuniyet eğlencesi yapıyor . birazdan pasta kescekler. kurupasta içecek de var . nasıl dayanılırki. poff.
bugün de böyle mi olsun ne. pasta yemem . tatlı canım istemiyor ama kurabiyeye hayır diyemem ben pek.

yok onu yemedim işte canım :)

senin niyet bozuk anlaşıldı.. mümkün olduğunca az hasarla kapatmaya çalış günü..

senin niyet bozuk anlaşıldı.. mümkün olduğunca az hasarla kapatmaya çalış günü..
çiğ köfte de varmış onu da yemem . öğrenciler yesin .
ama haklısın niyeti bozdum . şimdi durduk yere . unutmuşum bu eğlenceyi. unutmasaydım bisküviyi kesinlikle yemezdim .

domat böreğini merak ettim. domates hastasıyım da ben . çok yerim yazın . derim hatta 10 kg. yetmez 1 hafta içinde. yeriz . 6 kg ben yiyorumdur ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…