mamalar harika. az yemişsin ama güzel yemişsin.tebrik ederim. git bakalım. bulursan resmini at . yine parmaklar ojeli ojeli . harikasın.tünaydın kızlar bu bahar bana yaramadı kafamı kaldıramıyorum yataktan.
sabah kahvaltım 7.45 gibi
mantarlı omlet
domates
peynir
öğlen
3 yk barbunya
2 yk yoğurt
salata
bizim burada salı günleri giyim pazarı kuruluyor geçen hafta bir tişört beğenmiştim yemeğimi yiyip gidip ona bakacağım azıcık hareket etmiş olurum :)
canım ben de öğlen yemeğinden sonra 1 paket bisküvi yedim malesef.Öğlen yemeğim toplamda 350 kcal... Gün içinde alınan toplam: 720 kcal oldu...
teşekkür ederim cnm :) seviyorum ojeyi :) ameliyata bile ojeli giden biriyimmamalar harika. az yemişsin ama güzel yemişsin.tebrik ederim. git bakalım. bulursan resmini at . yine parmaklar ojeli ojeli . harikasın.
bende semizotu yoğurtlayacam sanırım akşama.. azcıkta sebze yemeğim var.. bakalım duruma göre bi ayar çekerim. mümkün olduğunca az yemeliyim..canım ben de öğlen yemeğinden sonra 1 paket bisküvi yedim malesef.
sabah 150 kalori kadar almışımdır.
öğlen 300 kalori yediklerimden almışsan. bisküviden 426 kalori aldım.
toplamda 876 kaloriyi güplettiğim için akşam yemiycem. sadece semizotu yoğurtlamasından yerim. 1 kase yesem olur.
spor yapmam lazım. çünkü bugün abarttım.
lezzetine diyecek yok tabi.
ben kuru olarak kullanıyorum . domates ile soteliyorum. yumurta kırıyorum.
bazen az zeytin yağı koyuyorum. bazen onu da koymuyorum.
bazen tavaya koyuyorum. kuruluğu gitsin diye yarım su bardağı su ilave ederek pişirip yumurta kırıyorum.
ben farklı yöntem uyguluyorum.
çocuklar olsun eşim olsun öyle yemezler asla. onlara bol tereyağlı , bol zeytin yağlı. ne denk gelirse
canım ayvalık tarafında da çok yaparlar bunu . çok everim. olsa da yesek .anneannem şey yapıyor lora :) süt ile açıyor azıcık cıvıklaştırıyor tuz ve biber koyuyor biberi doğrayıp kapatığını kapatıp 15 gün falan bekletiyor kavanozda dha sonra kahvaltılarda yumurta kırıyorlar :) şu tarz birşey oluyor ama biber lorun suyunu çekiyor kendi suyunu bırakıyor ya mükemmel oluyor :) göçmenlerin çökelekli yumurtası meşhur zaten :)
bende bayılırım ne zaman anneannemler de kahvaltı yapsam bana çökelekli yumurta yapın derimcanım ayvalık tarafında da çok yaparlar bunu . çok everim. olsa da yesek .
acıktınız galiba...durun bi durun..bende bayılırım ne zaman anneannemler de kahvaltı yapsam bana çökelekli yumurta yapın derimbirde domat böreği yapardı anneannem ben kçükken şimdi yaşlandı açamıyor gerçi ama o tadı halen damağımda. :) ah birde pirinç ve tavuk eti ile kapama yapardı
yeni yedim yemeği de gerçiacıktınız galiba...durun bi durun..
giritliler yapar bizim oralarda . patlıcanlı yedin mi canım . patlıcanı dilimlerler. kızartıp üst üste koyarlar. ama araya lor koyarlar . sütle açıyorlar ve yumurta kırıyorlar sanıyorum lora . yumuşak oluyor çünkü.anneannem şey yapıyor lora :) süt ile açıyor azıcık cıvıklaştırıyor tuz ve biber koyuyor biberi doğrayıp kapatığını kapatıp 15 gün falan bekletiyor kavanozda dha sonra kahvaltılarda yumurta kırıyorlar :) şu tarz birşey oluyor ama biber lorun suyunu çekiyor kendi suyunu bırakıyor ya mükemmel oluyor :) göçmenlerin çökelekli yumurtası meşhur zaten :)
ay şekercim. okulumuzda öğrenciler mezuniyet eğlencesi yapıyor . birazdan pasta kescekler. kurupasta içecek de var . nasıl dayanılırki. poff.acıktınız galiba...durun bi durun..
yok onu yemedim işte canım :)giritliler yapar bizim oralarda . patlıcanlı yedin mi canım . patlıcanı dilimlerler. kızartıp üst üste koyarlar. ama araya lor koyarlar . sütle açıyorlar ve yumurta kırıyorlar sanıyorum lora . yumuşak oluyor çünkü.
tepsiye dizip . fırınlarlar. çok severim onu da girit yemeği sanıyorum bu da .
senin niyet bozuk anlaşıldı..ay şekercim. okulumuzda öğrenciler mezuniyet eğlencesi yapıyor . birazdan pasta kescekler. kurupasta içecek de var . nasıl dayanılırki. poff.
bugün de böyle mi olsun ne. pasta yemem . tatlı canım istemiyor ama kurabiyeye hayır diyemem ben pek.
çiğ köfte de varmış onu da yemem . öğrenciler yesin .senin niyet bozuk anlaşıldı..mümkün olduğunca az hasarla kapatmaya çalış günü..
domat böreğini merak ettim. domates hastasıyım da ben . çok yerim yazın . derim hatta 10 kg. yetmez 1 hafta içinde. yeriz . 6 kg ben yiyorumdur ama.bende bayılırım ne zaman anneannemler de kahvaltı yapsam bana çökelekli yumurta yapın derimbirde domat böreği yapardı anneannem ben kçükken şimdi yaşlandı açamıyor gerçi ama o tadı halen damağımda. :) ah birde pirinç ve tavuk eti ile kapama yapardı
kabak çiçeği çoktan olmuştur orda. bitmiştir bile belki. onu da yapardım orda otururken de. şimdi burlarda yok .satılmıyor hiç bir yerde. bilen yok çünkü. toplamıyorlar çiçekleriniyeni yedim yemeği de gerçi
sağlık olsun. yarın telafi edersin artık..çiğ köfte de varmış onu da yemem . öğrenciler yesin .
ama haklısın niyeti bozdum . şimdi durduk yere . unutmuşum bu eğlenceyi. unutmasaydım bisküviyi kesinlikle yemezdim .
ramazan geleydi de nefislere bi hakim olmayı öğreneydik . nefis terbiyesi lazım banasağlık olsun. yarın telafi edersin artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?