domat böreğini merak ettim. domates hastasıyım da ben . çok yerim yazın . derim hatta 10 kg. yetmez 1 hafta içinde. yeriz . 6 kg ben yiyorumdur ama.
kabak çiçeği çoktan olmuştur orda. bitmiştir bile belki. onu da yapardım orda otururken de. şimdi burlarda yok .satılmıyor hiç bir yerde. bilen yok çünkü. toplamıyorlar çiçeklerini
ay ay . yapcam bunu . çok güzel olur .domates soğan kavruluyor canım ama ne çok büyük ne çok küçük. hatırladığım kadarıyla tuz karabiber kekik konuyor. börek içi olmuş oluyor işte :)
hiç yemedim kabak çiçeğini :)
reğl günüme çok var .Regl cidden bepimizi mahvedio bnde olcam kizlar deli.gbi acikiorum oglen bi lahmacun 4 tane rulokat
mükemmel vermisin. harika ya. hem de çok hızlı vermişsin . tebrikler.Merhaba kizlar haftasonu yazamadim cunku evde olmuyorum ve menulerim cok iyi olmuyor.
Bugun tartildim 50 kilo olmusum. Toplamda 4 kilo verdim 18 nisandan bu yana. Belim gobegim kuculdu fark ediyorum ama ust bacaklarim hala.cok kalin onlari.nasi incelticem hic bilmiyorum bana misin demiyorlar.
Cok tesekkurler cok moral oldu bana :)mükemmel vermisin. harika ya. hem de çok hızlı vermişsin . tebrikler.
Sen zaten zayifsin fazla kilon yok gibi varsa da ciplakken sen farkediyosundur bence. Spor yapsan kilo vermeden bile bi beden kuculebilirsin. Masallahin var 3 cocuk annesi olmana gore.resim çekildik az önce dışarıda. kendimi çok zayıf buldum bu kez .
sarı hırkalı benim .
vallahi gayet iyi görünüyorsun...resim çekildik az önce dışarıda. kendimi çok zayıf buldum bu kez .
sarı hırkalı benim .
egeye özgü biliyorum cnm satılıyor gördüm kabak çiçeği :) yani neye benzediğini biliyorumay ay . yapcam bunu . çok güzel olur .
kabak çiçeğini nasıl yemezsin . sizin oralarda yapıyorlar
sade olarak bende icemiyorum. illa icine tarcin, karanfil atarim ve limon dilimi eklerim.ah ne güzel ben nedense içemiyorum ya tadlarııı çok kötü geliyor bana
Kesinlikle namaz kilinmaz ve oruc tutulmaz canimcim. namazin kazasi yoktur adetli gunler icin ama orucun kazasi var. ilmihali acip bakin orda yaziyor zaten.merak ettiğim bi konu var . adetli iken oruç tutanlar oluyor . kayınvalidem tutar mesela.
borçlanmamak için .
bi dönem onlara yakın otururken ben de tutuyordum öyle iken .
ama buralara geldim 3 yıldır adetli iken tutmuyorum.
acaba tutuluyor mu adet iken . bi araştırmak istiyorum. belki sizden bilen vardır .
Su semizotunu yetistirmeyi ogrenmem lazim cok seviyorum cunku. bahcemde yagmur ve gunes fazla geldi curudu yetismedi ama belki lanayda yani havuzun kenarindaki alanda saksida yetisebilir. cunku maydanoz dere otu falanda bahcede yagmurdan curuyor gunesten yaniyor ama lanayda cok guzel yetisiyorlar. Turkiyeden getirdigim semizotu tohumlardan hala var. hafta sonu saksi alip yeniden ekcem. insallah cabucak buyurler ramazanda iftarlik yaparim. en azindan ramazanin sonuna dogru yetisse yine raziyim.afiyet olsun canım.
ben bu akşam için semiz otu ve salatalık yoğurtladım. sarımsaklı. gidince yiycem inşallah. biberiye çayı hiç içmedim. içimi nasıl. ağır mı tadı
afiyet olsun hersey cok nefis gorunuyor.tünaydın kızlar bu bahar bana yaramadı kafamı kaldıramıyorum yataktan.
sabah kahvaltım 7.45 gibi
mantarlı omlet
domates
peynir
öğlen
3 yk barbunya
2 yk yoğurt
salata
bizim burada salı günleri giyim pazarı kuruluyor geçen hafta bir tişört beğenmiştim yemeğimi yiyip gidip ona bakacağım azıcık hareket etmiş olurum :)
Bence sadece cig kofte ye en masumu o cunku.çiğ köfte de varmış onu da yemem . öğrenciler yesin .
ama haklısın niyeti bozdum . şimdi durduk yere . unutmuşum bu eğlenceyi. unutmasaydım bisküviyi kesinlikle yemezdim .
bence gayet iyi görünüyorsun...buda son halim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?