Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar dün kahvaltıdan sonra saat 16 gibi tavuk durum yedim ve günü kapattım.
Bugünde kahvaltıda 1 dilim ekmek ve süzme peynir sadece.
Sonra da kuzenimin bebek Mevlüt u vardı oraya gittim orda da pilav üstü kavurma ile 1 dilim baklava yedim. Bugünde böyle kapandı. Kaçamak hakkımı bugün kullanmış oldum.

7.35 gibi

sade türk kahvesi
sade soda

yemekten sonra türk kahvesi ile soda içmeyi seviyorum :)

kahvemi içerken dün mantar almıştm onu soteleyeyim yarın öğlene hazır kalsn diye düşündüm. çnkü mantarın ömrü kısa oluyor çabuk bozuluyor. buzlukta kavrulmuş tavuk etim de vardı. attım hemen tavaya. buzları çözülürken mantarı domatesi azıcık da salçayı ekledim 10 dk da hazır oldu :) yarın yanına salata ve yoğurt ile güzel olur :)

canım haklısın. ben de senin gibiyim aslında. meyve yemek lazım.

vucudun k omple değişti canımcım. süper kilo verdin. ama bence yine şöyle 3-4 kilo daha versen tamam bu iş . sonra yine vermek istersen yine verirsin ama çok daha kolay olacaktır .öğünlerine imreniyorum. kaçamaksız ve mamaların ev yapımı . tebrikler

yabani semiz otu her yerde var burda. yetişiyor . ama sizin oraların iklimi farklı anladığım kadarıyla. fasülye domates yetişen yerde onu da halledersin seyla sen .

http://umutsepetim.com/2014/05/kumpir-tarifi-evde-kumpir-yapilisi.html
Aksam icin bunu yapmaya karar verdim. kasar cok az koycam ve mayonez tereyagi yada sosis gibi benim icin zararli maddeleri koymadan yapacagim. 300 kaloriyi gecmiyor hesapladim
ben kumpiri fazla kolaya kaçarak yapıyorum. patatesi haşlıyorum. ez iyorum. bol tereyağı bol kaşar rende , tu z . çocuklara koyuyorum . isterlerse ketçap mayonez koyarlar diye düşünüyorum ama kumpir yemediler dışarıda ketçapla yenilceğini bilmiyorlar .o nedenle sade (tereyağı ,kaşar) yaptığımı severek yiyorlar.
sebze yemiyor oğlanlar yalnız . onlarla başım dertte bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…