Kızlar dün kahvaltıdan sonra saat 16 gibi tavuk durum yedim ve günü kapattım.
Bugünde kahvaltıda 1 dilim ekmek ve süzme peynir sadece.
Sonra da kuzenimin bebek Mevlüt u vardı oraya gittim orda da pilav üstü kavurma ile 1 dilim baklava yedim. Bugünde böyle kapandı. Kaçamak hakkımı bugün kullanmış oldum.
Benim yuzumden ofisteki kizlarda diyete basladilar isim kolaylasti. Birbirimize yardim ediyoruz. birimiz atistiracagi zaman digerimiz durduruyor cok iyi oldu boyle
Benim yuzumden ofisteki kizlarda diyete basladilar isim kolaylasti. Birbirimize yardim ediyoruz. birimiz atistiracagi zaman digerimiz durduruyor cok iyi oldu boyle
yemekten sonra türk kahvesi ile soda içmeyi seviyorum :)
kahvemi içerken dün mantar almıştm onu soteleyeyim yarın öğlene hazır kalsn diye düşündüm. çnkü mantarın ömrü kısa oluyor çabuk bozuluyor. buzlukta kavrulmuş tavuk etim de vardı. attım hemen tavaya. buzları çözülürken mantarı domatesi azıcık da salçayı ekledim 10 dk da hazır oldu :) yarın yanına salata ve yoğurt ile güzel olur :)
fark ettim ki eti form vs derken ara öğünlerim çok sağlıksız olmaya başladı artık aralarda meyveye yöneleceğim. yaz meyveleri çıkmaya başladı eti formlardan daha sağlıklı :)
bu resmi çektim hurma kavanozumu dolaba koyayım derken yere düşürüp kırdım allahtan 3-4 tane kalmıştı içinde de çöpe giden çok hurma olmadı
vucudun k omple değişti canımcım. süper kilo verdin. ama bence yine şöyle 3-4 kilo daha versen tamam bu iş . sonra yine vermek istersen yine verirsin ama çok daha kolay olacaktır .öğünlerine imreniyorum. kaçamaksız ve mamaların ev yapımı . tebrikler
Su semizotunu yetistirmeyi ogrenmem lazim cok seviyorum cunku. bahcemde yagmur ve gunes fazla geldi curudu yetismedi ama belki lanayda yani havuzun kenarindaki alanda saksida yetisebilir. cunku maydanoz dere otu falanda bahcede yagmurdan curuyor gunesten yaniyor ama lanayda cok guzel yetisiyorlar. Turkiyeden getirdigim semizotu tohumlardan hala var. hafta sonu saksi alip yeniden ekcem. insallah cabucak buyurler ramazanda iftarlik yaparim. en azindan ramazanin sonuna dogru yetisse yine raziyim.
yabani semiz otu her yerde var burda. yetişiyor . ama sizin oraların iklimi farklı anladığım kadarıyla. fasülye domates yetişen yerde onu da halledersin seyla sen .
ben kumpiri fazla kolaya kaçarak yapıyorum. patatesi haşlıyorum. ez iyorum. bol tereyağı bol kaşar rende , tu z . çocuklara koyuyorum . isterlerse ketçap mayonez koyarlar diye düşünüyorum ama kumpir yemediler dışarıda ketçapla yenilceğini bilmiyorlar .o nedenle sade (tereyağı ,kaşar) yaptığımı severek yiyorlar.
sebze yemiyor oğlanlar yalnız . onlarla başım dertte bu konuda.