Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Aksam bir dilim kek kajve ve 2 kayisi bugunun pek sagliklo oldugu soylenemez
bence yine de sağlıksız pek bi şey yok. kek ev yapımı ise ona da bi şey demem .yemek yiyip de üstüne bunları yemişsen o zaman olmadı t abi. akşam yemeği niyetiyle yemişsen sıkıntı yok bence.

ojelerini sevsinler. erkek arkadaşın nasıl . şu ellerini öpen çocuk . nasıl gidiyor.

kahvaltım.
100 gr lor . ( az süt ile açtım , biraz su )
3 adet taze soğan
2 yumurta ile omlet

işe geldim . çay aldım . 1 paket tuzlu çubuk açtım. 5-10 adet yedim . gerisini yiyemiyorum.

öğlen için yoğurt .
taze fasülye var.

ara öğün yapmak üzere 2 adet küçük boy havuç aldım yanıma.

havuç yemeli arkadaşlar . gerçekten çok faydalı. şeker içerdiği için bu ihtiyacı da karşılarn

regl bizi mahvediyor diyettaşım
sorma canım. neyse ki dün tuttum kendimi. akşam yemeğini patlıcan yoğurt falan sağlıklı şekilde yedim.

ardından bir sürü pasta börek yaptık. sadece poğaçadan bir tane yedim. o da tam buğday unundan. o da annem ikram edince kıramadım, üzülür öyle şeylere.

bence yine de sağlıksız pek bi şey yok. kek ev yapımı ise ona da bi şey demem .yemek yiyip de üstüne bunları yemişsen o zaman olmadı t abi. akşam yemeği niyetiyle yemişsen sıkıntı yok bence.
keki aksam niyetine ywdim.cnm kendim yalmistim.canim istedginden de degil aslinda karnim.acti o an ondan yedim naska bisey yoktu yiyebilecegim yuruyus de yaptim

Eki Görüntüle 1996631
günaydın kızlar sabah sabah bahçede ne varsa topladım dün akşamda yemek yemedim sabah namazdan sonra bir elma yedim yaş pasta yapmıştım sadece iki çatal tadina baktım
sana da afiuet olsun cnm cok guzel gorunuyorlar

buda son halim :)

supersin canım tebrikler keşke birinin yanına o ilk fotoğrafın varya onu koysaydin

seylacim ben de bahce de yetiştirdim bir ara yabanisi çıkıyor ama diğerini de ektik tohumu orada bulunur mu bilmem ama gelirsen burda al götür ekimi bakımı maydanoz roka gibi hiç zor değil

Eki Görüntüle 1996631
günaydın kızlar sabah sabah bahçede ne varsa topladım dün akşamda yemek yemedim sabah namazdan sonra bir elma yedim yaş pasta yapmıştım sadece iki çatal tadina baktım
canım harika görünüyor fotoraftaki mama. taze taze yiyorsun ne güzel. çok şanslısın.

akşam neden yemedin canımcım.
ben yatsıyı kıldım. yattım. 11 de yattım
sabah abdest aldım ama kılamadım çıktım. okulda kılarım diye düşündüm . mümkün olmadı. müsait yer bulamadım.

afiyet olsun bende dün kendimi tuttum arkadaşlarla buluştuk akşam yemeği yemedim 2 çay içtim 1 de milkshake :))))))))
akşamı öyle kapattım bu sabah karnım o kadarda şiş değill daha rahat :)

Günaydınnn.... Dün akşam 1 tabak yaz türlüsü ve yanında koca bir kase dereotu+semizotu yoğurtlusu yedim.. saat 11 gibi de biberiye çayımı içtim.. günü kapattım.. Günü 1050 kalori ile kapatmışım dün.. fena sayılmaz
Bu sabah : 2 ince dilim tam tahıllı ekmek ile peynirli yağsız tost+ ince dilim sepet peyniri yedim.. şimdide üstüne şekersiz çayımı içiyorum...

ne kadar da güzell imrendimmmm harikasınnnn :))))
her zaman gücüm olmuyor ama dün aşırı kalori alınca enerjim yüksekti. ondan yaptım zaten .
afiyet olsun . gayet güzel menülerin . sabah menün de güzelmiş . sandiviçleri severim .

afiyet olsun . gayet güzel menülerin . sabah menün de güzelmiş . sandiviçleri severim .
tskler canım.. aceleyle hazırlayıp çıkıyorum evden.. olduğu kadar en pratik ne ise öyle.. Tost kolay geliyor açıkcası..hem tok tutuyor.
Elimden geldiğince kısıyorum ama çok bariz bi etki göremiyorum kilo kaybı anlamında.. neden bilemiyorum. sizler haftalık 1 kilo felan veriyorsunuzya, o bende olmuyor nedense.. günlük 1000-1200 kalori alıyorum ortalama ki bu durumda haftada 500 gr olsun vermem lazım ama yok.. gitmiyor.. tuhaf.. Ramazanı bi atlatayım da.. tiroid kontrolüne gideceğim.. o zaman drla konuşacağım tekrar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…