bence yine de sağlıksız pek bi şey yok. kek ev yapımı ise ona da bi şey demem .yemek yiyip de üstüne bunları yemişsen o zaman olmadı t abi. akşam yemeği niyetiyle yemişsen sıkıntı yok bence.Aksam bir dilim kek kajve ve 2 kayisi bugunun pek sagliklo oldugu soylenemez
ojelerini sevsinler. erkek arkadaşın nasıl . şu ellerini öpen çocuk . nasıl gidiyor.7.35 gibi
sade türk kahvesi
sade soda
yemekten sonra türk kahvesi ile soda içmeyi seviyorum :)
kahvemi içerken dün mantar almıştm onu soteleyeyim yarın öğlene hazır kalsn diye düşündüm. çnkü mantarın ömrü kısa oluyor çabuk bozuluyor. buzlukta kavrulmuş tavuk etim de vardı. attım hemen tavaya. buzları çözülürken mantarı domatesi azıcık da salçayı ekledim 10 dk da hazır oldu :) yarın yanına salata ve yoğurt ile güzel olur :)
çok güzel bir kahvalti canım afiyet olsunGunaydin guzeller sabah 5 6 cilegi yogirda dogradim cok cok az da muz bide bi tatli kasigi badem.ceviz tozu yedim
sorma canım. neyse ki dün tuttum kendimi. akşam yemeğini patlıcan yoğurt falan sağlıklı şekilde yedim.regl bizi mahvediyor diyettaşım
keki aksam niyetine ywdim.cnm kendim yalmistim.canim istedginden de degil aslinda karnim.acti o an ondan yedim naska bisey yoktu yiyebilecegim yuruyus de yaptimbence yine de sağlıksız pek bi şey yok. kek ev yapımı ise ona da bi şey demem .yemek yiyip de üstüne bunları yemişsen o zaman olmadı t abi. akşam yemeği niyetiyle yemişsen sıkıntı yok bence.
sana da afiuet olsun cnm cok guzel gorunuyorlarEki Görüntüle 1996631
günaydın kızlar sabah sabah bahçede ne varsa topladım dün akşamda yemek yemedim sabah namazdan sonra bir elma yedim yaş pasta yapmıştım sadece iki çatal tadina baktım
supersin canım tebrikler keşke birinin yanına o ilk fotoğrafın varya onu koysaydinbuda son halim :)
seylacim ben de bahce de yetiştirdim bir ara yabanisi çıkıyor ama diğerini de ektik tohumu orada bulunur mu bilmem ama gelirsen burda al götür ekimi bakımı maydanoz roka gibi hiç zor değilSu semizotunu yetistirmeyi ogrenmem lazim cok seviyorum cunku. bahcemde yagmur ve gunes fazla geldi curudu yetismedi ama belki lanayda yani havuzun kenarindaki alanda saksida yetisebilir. cunku maydanoz dere otu falanda bahcede yagmurdan curuyor gunesten yaniyor ama lanayda cok guzel yetisiyorlar. Turkiyeden getirdigim semizotu tohumlardan hala var. hafta sonu saksi alip yeniden ekcem. insallah cabucak buyurler ramazanda iftarlik yaparim. en azindan ramazanin sonuna dogru yetisse yine raziyim.
afiyet olsun hersey cok nefis gorunuyor.
Bence sadece cig kofte ye en masumu o cunku.
sağol canım sabah sabah sogan sarmısak kokacamsana da afiuet olsun cnm cok guzel gorunuyorlar
süper . çok sağlıklı bomba gibi kahvaltı. nefisGunaydin guzeller sabah 5 6 cilegi yogirda dogradim cok cok az da muz bide bi tatli kasigi badem.ceviz tozu yedim
canım harika görünüyor fotoraftaki mama. taze taze yiyorsun ne güzel. çok şanslısın.Eki Görüntüle 1996631
günaydın kızlar sabah sabah bahçede ne varsa topladım dün akşamda yemek yemedim sabah namazdan sonra bir elma yedim yaş pasta yapmıştım sadece iki çatal tadina baktım
bi şey olmaz .ben hafta sonu yiyorum bol bol.sağol canım sabah sabah sogan sarmısak kokacam
sorma canım. neyse ki dün tuttum kendimi. akşam yemeğini patlıcan yoğurt falan sağlıklı şekilde yedim.
ardından bir sürü pasta börek yaptık. sadece poğaçadan bir tane yedim. o da tam buğday unundan. o da annem ikram edince kıramadım, üzülür öyle şeylere.
akşam eve gittim .1.5 saat dans dans dans .
serdar ortaç açtım yutube den .
shakira açtım. sevdiğim parçalarını açarak dans ediyorum .
Eki Görüntüle 1996631
her zaman gücüm olmuyor ama dün aşırı kalori alınca enerjim yüksekti. ondan yaptım zaten .ne kadar da güzell imrendimmmm harikasınnnn :))))
afiyet olsun . gayet güzel menülerin . sabah menün de güzelmiş . sandiviçleri severim .Günaydınnn.... Dün akşam 1 tabak yaz türlüsü ve yanında koca bir kase dereotu+semizotu yoğurtlusu yedim.. saat 11 gibi de biberiye çayımı içtim.. günü kapattım.. Günü 1050 kalori ile kapatmışım dün.. fena sayılmaz
Bu sabah : 2 ince dilim tam tahıllı ekmek ile peynirli yağsız tost+ ince dilim sepet peyniri yedim.. şimdide üstüne şekersiz çayımı içiyorum...
tskler canım.. aceleyle hazırlayıp çıkıyorum evden.. olduğu kadar en pratik ne ise öyle.. Tost kolay geliyor açıkcası..hem tok tutuyor.afiyet olsun . gayet güzel menülerin . sabah menün de güzelmiş . sandiviçleri severim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?