Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

aslında dikkat ettiysen biz 800-900 kalori ile günü kapatıyoruz .
bu kalorilerin çoğunu sabah ve öğlen öğününüde alıyoruz . akşama 200 kalori kadar yiyoruz maksimum .ben öyleyim yani.
1000-1200 kalori alıyorsan şayet . eğzersiz yaparak 500-600 kalorisini vermen lazım .

günlük 30-40 dk yürüyüş+ Squat+ mekik + plank yapıyorum... en az 2-2,5 litre su içiyorum ki normalde de suyu çok içen bi insanım..1000 kalori altı çok sağlıklı değil diye okudum birkaç yerde.. onun için bu sınırda tutuyorum..sanırım biraz daha kısacağım bu gidişle.. Eliptik bisiklet alma planım var inşallah... onuda halledersem daha iyi olacak diye düşünüyorum..

yok canım. biz de 250 gr 250 gr veriyoruz. bazen de oluyor bir haftada 1 kg gidiveriyor.

benim de düşük tiroid sorunum var. kilo vermek bizim için kat kat daha zor . ama vazgeçmek yok

yok canım. biz de 250 gr 250 gr veriyoruz. bazen de oluyor bir haftada 1 kg gidiveriyor.

benim de düşük tiroid sorunum var. kilo vermek bizim için kat kat daha zor . ama vazgeçmek yok
Canım vazgeçme planım yok zaten.. hep diyorum.. öyle ayda 4-5 kilo vereyim modunda değilim.. ayda 2 kilo gitsin ama gelmesin bidaha yeter ki.. ama önümüz ramazan malum. biraz sıkıntı benim için.. gerçi hepimiz için sıkıntılı.. uzun süre yemeyeceksin.. sonra haydaaa yemeğe.. gece vakit hareket etmekte sıkıntı.. evde takıl dur öyle.. Sorunsuz şekilde bi atlatırsak ramazanı.. gerisi kolay.. inşallah tabi

afiyet olsun bende dün kendimi tuttum arkadaşlarla buluştuk akşam yemeği yemedim 2 çay içtim 1 de milkshake :))))))))
akşamı öyle kapattım bu sabah karnım o kadarda şiş değill daha rahat :)
bende ise aynı sebepten iki gündür çıkkın bir göbek var. hadi hayırlısı

yok canım asla vazgeçeceğini düşünerek demedim. işimiz zor ama kararlıyız yılmıyoruz manasında söyledim. ramazana kadar düzenli beslenmeye alıştığın için hiç sıkıntı çekmezsin sen bence.

yalnız yaşıyorum.. bunun içinde öğünlerimde (hafta sonu kahvaltılar hariç) iyi ayarlayabiliyorum kendimi.. ama ramazanda babam yanımda olacak büyük ihtimal. o olunca yemek olayı biraz daha düzenli olmak zorunda..benim yediklerimle öğün geçirmez çünkü.. elimden geldiğince hasarsız atlatırız inşallah..

yaptığın bu egzersizlerle 500-600 kalori veriyor musun sence.
eğer veriyorsan her gün bu kadar kalori almanda sakınca yoktur diye düşünürüm .

sağlıklı beslenirsen. proteinini alırsan . Ymurta, süt , yoğurt , lor , peynir
günlük olarak ceviz . fındık, ketentohumu. gibi tohumları taze olarak yersen . sebzeni de tüketirsen 800-900 kalorinin az olduğunu düşünmüyorum.

dr da gdersin cnm ama m etme yavas gitsin az gitsin saglam giysin ins

acele etme . hızlı kilo vermek doğru değil ki.
az az gitsin ama gitsin.
ben de 2-3 ayda 2 kilo ancak vermişimdir.
57 kilodan 55 e düştüm . o yani.

açıkcası 500-600 kalori yaktığımı sanmıyorum yaptığım sporlarla..tahminen 250-300 ancadır..Beslenme açısından sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum ama.. sadece birazcık daha porsiyonları mı küçültmeliyim sanırım..onuda yaptım mı oldu bu iş...

acele etme . hızlı kilo vermek doğru değil ki.
az az gitsin ama gitsin.
ben de 2-3 ayda 2 kilo ancak vermişimdir.
57 kilodan 55 e düştüm . o yani.
aynen canım... az olsun öz olsun demişler.. sağlığımız yerinde olsun yeterki... herşey hallolur..

porsiyon küçültmeye git.
özellikle pilav makarna ekmek kısmında kesinti yap, yiyorsan şayet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…