- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
onların o dönemde çıkmıyordur. 52-53 kilo aralığında iken karnımın regl döneminde şiştiğini bilmem . hele ki 49-50 kilodayken asla çıkmıyor karın .
pilav yemiyorum.. makarna 2-3 kere tam tahıllıdan yedim az miktarda.. ekmek olarak arada tam tahıllı ekmek yiyorum..porsiyon küçültmeye git.
özellikle pilav makarna ekmek kısmında kesinti yap, yiyorsan şayet
vucudun k omple değişti canımcım. süper kilo verdin. ama bence yine şöyle 3-4 kilo daha versen tamam bu iş . sonra yine vermek istersen yine verirsin ama çok daha kolay olacaktır .öğünlerine imreniyorum. kaçamaksız ve mamaların ev yapımı . tebrikler
ojelerini sevsinler. erkek arkadaşın nasıl . şu ellerini öpen çocuk . nasıl gidiyor.
dedğin iyi oldu atayım o resmide :)supersin canım tebrikler keşke birinin yanına o ilk fotoğrafın varya onu koysaydin
seylacim ben de bahce de yetiştirdim bir ara yabanisi çıkıyor ama diğerini de ektik tohumu orada bulunur mu bilmem ama gelirsen burda al götür ekimi bakımı maydanoz roka gibi hiç zor değil
ben de aynı şekilde adet olmak istemiyorum resmen ramazan ayında@demirleke canım geçmişi bi okudumda adet döneminde namaz kılınmaz canım kazada gerektirmez fakat oruçta kaza gerekir o tutan yakınların için üzüldüm boşuna tutmuş oluyorlar aç kalmışlar sadece nasıl kuran a dokunamıyorsak diğelerinide yapamayız temizlenmemiz gerekir benimde miyomdan dolayı uzun sürüyor 8-9 gün tutamıcam meselaçok üzülüyorum
canım şeker kullanmıyorum ben de belki 20 yıl oldu. çayımı şekersiz içerim. inan öyle daha lezzetli.çay da şekeri bırakıyorum yavaştan yani şekersiz içemezdim şimdi şekersiz içiyorum arada öyle alıştırıyorum normalde tatlı birşey yersem zaten şeker kullanmazdım . ekmeği de azaltığımı düşünüyorum bugün mesela avuö içinin yarısı kadar ince dilim yedim o da çorbayla benim derdim akşam yemeği kızlar akşam yemeğim ben gündüz bir şekilde kurtarıyorumm merdiven inip çıkarak
hayırlısı olsun.teşekkürler canım elimden geldiğince kendim yapıyorum :) fazla fastfood girmez bizim eve eh ev yemekleri pişince birde elimden gelince de iyi oluyor :) bir 4-5 kg daha vermek istiyorum.
ayrıldık canım olmadı o farklı şehirde ben farklı şehirde. birde çevresinin kalabalıklığına dayanamadım bitirdim.
enfes menu . ayfiyet olsun şeker.sabah 10 gibi
1 çay bardağı şekersiz çay
eti form kakaolu vişneli ufak 8 tane
öğlen
tavuklu mantar sote
tavuk suyuna terbiyeli şehriye çorbası
salata
ellerine sağlık. aferin sana. fastfood yemeyelim . protesto ediyoruz fastfoodu
hayırlısı olsun.
enfes menu . ayfiyet olsun şeker.
lezzetli ama bağımlılık yapıyor. içine ne koyuyorlarsa. yediriyor . ama yıllardır yemem. son 10 yılda 2-3 kez yemişimdir sanırım. çocuklar ister bazen . onları götürürüz . ama ben kendime almam bi şey. çocukları da 3-4 ayda bi götürürüz . yolumuza çok ters kalıyor çünkü.en lezzetlide onlar amabir hamburger pizza
sağol canım :)
en güzelini yapıyorsunuz ben bir ara her hafta yiyordum. birde stajda iken çok da kilo aldım ben açık büfe idi. zeytinyağlılar açık büfe tatlılar açık büfe derken şiştik tüm stajyerlerbirazdan çıkıyorum. bankaya gitmem lazım. kendinize iyiy bakın
lezzetli ama bağımlılık yapıyor. içine ne koyuyorlarsa. yediriyor . ama yıllardır yemem. son 10 yılda 2-3 kez yemişimdir sanırım. çocuklar ister bazen . onları götürürüz . ama ben kendime almam bi şey. çocukları da 3-4 ayda bi götürürüz . yolumuza çok ters kalıyor çünkü.
üüffff aynen yaaa... sonuna kadar katılıyorum sana...en lezzetlide onlar amabir hamburger pizza
üüffff aynen yaaa... sonuna kadar katılıyorum sana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?