Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

slm kızlar
baya bi gelemedim yine herkezin geçmiş anneler gününü kutluyorum
bizde o gün denizli pamukkale yaptık kahvaltıyı orda yaptık trevertenler gezildi kızım bayıldı bidaha gidelim desek gider o derece havalardanmıdır nedir hiç iştahım yok bu aralar zorla yiyorum canım meyve soğuk şeyler istiyor
dün tartıldım 69.7 olmuşum baya bi fark etmişim bakalım cumaya ne olacak
sabah= nesfit yedim sütlü
öğlen= erişteli makarna 1 avuç gibi domatesli yaptım
bol limonlu marul yedim
2 gündür bişey yemiyodum meyve falan sağlıklı deyil ama midem kabul etmiyodu
bir de kahve içtim

porsiyon küçültmeye git.
özellikle pilav makarna ekmek kısmında kesinti yap, yiyorsan şayet
pilav yemiyorum.. makarna 2-3 kere tam tahıllıdan yedim az miktarda.. ekmek olarak arada tam tahıllı ekmek yiyorum..
Doğadan 9 lu çay aldım öğlen arası.. şimdi onu içiyorum.. diyet yapan bi arkadaşım önerdi.. hadi dedim bunu da deneyelim..

@demirleke canım geçmişi bi okudumda adet döneminde namaz kılınmaz canım kazada gerektirmez fakat oruçta kaza gerekir o tutan yakınların için üzüldüm boşuna tutmuş oluyorlar aç kalmışlar sadece nasıl kuran a dokunamıyorsak diğelerinide yapamayız temizlenmemiz gerekir benimde miyomdan dolayı uzun sürüyor 8-9 gün tutamıcam meselaçok üzülüyorum

çay da şekeri bırakıyorum yavaştan yani şekersiz içemezdim şimdi şekersiz içiyorum arada öyle alıştırıyorum normalde tatlı birşey yersem zaten şeker kullanmazdım . ekmeği de azaltığımı düşünüyorum bugün mesela avuö içinin yarısı kadar ince dilim yedim o da çorbayla benim derdim akşam yemeği kızlar akşam yemeğim ben gündüz bir şekilde kurtarıyorumm merdiven inip çıkarak

teşekkürler canım elimden geldiğince kendim yapıyorum :) fazla fastfood girmez bizim eve eh ev yemekleri pişince birde elimden gelince de iyi oluyor :) bir 4-5 kg daha vermek istiyorum.

ojelerini sevsinler. erkek arkadaşın nasıl . şu ellerini öpen çocuk . nasıl gidiyor.

ayrıldık canım olmadı o farklı şehirde ben farklı şehirde. birde çevresinin kalabalıklığına dayanamadım bitirdim.

dedğin iyi oldu atayım o resmide :)

ben de aynı şekilde adet olmak istemiyorum resmen ramazan ayında

tutan kişi kayınvalidem. namaz kılar 5 vakit. ama adetliyken kılmaz .
orucunu adetli iken tutuyor. kendisi de din konusunda araştırır . komşularından vs den böyle bilen kişiler var . din Kültürü öğretmeni arkadaşı var .ne bileyim . tatlı dilli bi komşusu var . şu an 38 yaşında sanıyorum. dünya için yaşamayan bi aile. tamamen ahret için yaşıyorlar . harika insanlar. onunla da çok yakın mesela.kızı gibi gelir kv me. ondan en azından bi bilgi de almamış mı diye düşünüyorum şu an . kime göre tutuyor . nereden ne duydu bilmiyorum. öyle işte.

canım şeker kullanmıyorum ben de belki 20 yıl oldu. çayımı şekersiz içerim. inan öyle daha lezzetli.

ellerine sağlık. aferin sana. fastfood yemeyelim . protesto ediyoruz fastfoodu
hayırlısı olsun.

birazdan çıkıyorum. bankaya gitmem lazım. kendinize iyiy bakın
en lezzetlide onlar ama bir hamburger pizza

sağol canım :)
lezzetli ama bağımlılık yapıyor. içine ne koyuyorlarsa. yediriyor . ama yıllardır yemem. son 10 yılda 2-3 kez yemişimdir sanırım. çocuklar ister bazen . onları götürürüz . ama ben kendime almam bi şey. çocukları da 3-4 ayda bi götürürüz . yolumuza çok ters kalıyor çünkü.

en güzelini yapıyorsunuz ben bir ara her hafta yiyordum. birde stajda iken çok da kilo aldım ben açık büfe idi. zeytinyağlılar açık büfe tatlılar açık büfe derken şiştik tüm stajyerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…