Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kizlar
Sabah kahvaltim yarim tabak misir gevregi. sekersiz cay.
oglen icin sebzeli omlet yaptim yaninda 3-4 adet uzum.
aksam yine corba dusunuyorum corba aksamlari cok hafif oluyor midemi de rahatsiz etmiyor.
bu arada regl oldugum icin karnim cikti bu cuma icin fazla umudum yok.
Bu cuma listeyi ben yapiyorum insallah sizi fazla bekletmem bekletirsemde hakkinizi helal edin simdiden.

Merhaba kızlar sabahtan beri çocuklarla ve evle uğraşıyorum oğlsnyine erkenden hortladı oğlanı uyuttum evi temizledim sabah tambuğday ekmeğinden peynirli tost yedim daha sonra 4 5 erik yedim az önce de kahvemi içtim akşama taze fasülye yemeği yicem

yabani semiz otu her yerde var burda. yetişiyor . ama sizin oraların iklimi farklı anladığım kadarıyla. fasülye domates yetişen yerde onu da halledersin seyla sen .
Tohumunu Turkiyeden getirdim 200-300 gr kadar var. bu hafta sonu buyuk bir saksi alip ekmeyi dusunuyorum. havuzun yanindaki ustu kapali alana koyarsam yagmurdan ve asiri gunesten korumus olurum. belki buyurler o zaman. cunku maydanozum dereotumda bahcede yagmurun ve gunesin altinda kalinca curuyorlar. onlari havuzun oldugu kapali alanda saksida yetistiriyorum. insallah buda yetisir cunku cok sevdigim bir sebze. olsa sabah aksam yerim yani bikmam. hemde cok saglikli. ;-)
Bende bu buldugum tarife gore yapmayi dusunuyorum. benim cocuklar daha once hic yemediler bakalim severlermi? normalde ketcapli seyleri seviyolar belki severler. mayoneze alerjim var mayonezli yiyemem zaten kasar ve yagda cok az koycam. misir ve tursusunu bol koyarim. malum benimki diyet kumpir olacak. ;-)
Eki Görüntüle 1996631
günaydın kızlar sabah sabah bahçede ne varsa topladım dün akşamda yemek yemedim sabah namazdan sonra bir elma yedim yaş pasta yapmıştım sadece iki çatal tadina baktım
Harika gorunuyor. bende bazan boyle yapiyorum en lezzetli ogun oluyor.
burda yetisen bisey degil marketlerdede hic gormedim tohumuda satilmiyor ama neyseki bende tohum fazlasiyla var. zaten yazin geldigimde yine bir suru tohum alicam. karar verdim yetistirmek icin degisik yontemler deniycem kesinlikle. ;-)

su böreği yapasım var ama dayanamam 1 dilimden fazla yerim diye yapmıyorum :)
en sevdigim borek.
bende bu hafta sonu yapip buzluga koycam bir kac tepsi. ramazanda iftar sofrasina cok yakisiyor. genelde peynirlisi seviliyor ama ben kiymalisini seviyorum.

burda yetisen bisey degil marketlerdede hic gormedim tohumuda satilmiyor ama neyseki bende tohum fazlasiyla var. zaten yazin geldigimde yine bir suru tohum alicam. karar verdim yetistirmek icin degisik yontemler deniycem kesinlikle. ;-)
canım ben elinde üzerine naylon seriyorum eğer çok sıcakta ise önce hani su saman torbaları olur ya onla sonra naylonla kapatıyorum çıkınca da çalı cirpi koyuyorum biraz büyüyünce naylonu açıyorum

canim bu aralar akşamları yemiyorum yöntem değiştirdim mesela sabah kahvaltıdan sonra yaş pastadan yarim dilim yedim şimdiye kadar bir tane de nektarin yedim aksama da bir saat sonra bol yesillikle kısır yapacam lahana da hasliyacam eğer yetismezse sadece lahana yerim

taze pişmiş sıcacık su böreği yapacan...üstelik 1 dilim yiyecen?? hadi inşallah... sen bilirsin.. yap..

inşallah umuyorum

kıymalısını hiç yemedim açıkçası bir gün onu da denerim canım :)

canım öğlen dışarda yada evden getirerek, belli bir şeyi ölçüsüyle yiyoruz. akşam aç ve yorgun eve geliyoruz. her şey sınırsız elimizin altında. ondan ölçüsü kaçabiliyo.

tabağımı tepsimi hazırlayıp yiyorum. yemeğimi bitirince mutfak faslını kapatıyorum ben. yoksa sofradaki başka bişeye eli gidiyo insanın. ben mutfağa girip çıkmıyorum bile. çayımı alıp kaçıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…