Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

slm kızlar
sabah nesfit
öğlen=peynirli omlet 1 yumurtalı
türk kahvesi
akşam belli deyil
birazdan dişçiye gidicem yolum uzun ordanda kızımın okuluna yine dışardayım eve gelmem 6 yı bulur heralde

evet canım kahvaltımı 6.30 da yapıyorum
bu akşam çalışacak mısın . nöbet var mı.
yok canım perşembeye kadar evdeyim çok şükür..sık sık tutunca ara oldu..bahaneyle düzene de giricem..nöbetler bozuyor dengemi..nöbetçi olunca ben de erken yapıyorum kahvaltıyı..ama evde olunca uyuyorum malum..

aynen canım bitirdim rahatladım...ayy orası bile soğuksa biz şikayet etmeyelim..ısınacak inşallah

slm kızlar
sabah nesfit
öğlen=peynirli omlet 1 yumurtalı
türk kahvesi
akşam belli deyil
birazdan dişçiye gidicem yolum uzun ordanda kızımın okuluna yine dışardayım eve gelmem 6 yı bulur heralde
kolay gelsin canım

teşekkürederim canım resim koymayı sevmiyorum biliyosun
tamam canım .

teşekkürederim canım resim koymayı sevmiyorum biliyosun
ben temizlik yaptım hafta sonu. çektim koltukları altlarını sildim süpürdüm . tv ünitesi vs .
her yeri sildim .
salonda büyük duvarı boyadım.
eşim rulo fırça almıştı. onunla boyadım.
pazar günü eşimle diğer duvarları boyarız dedik salonun .
ama yağmur olunca vazgeçtik . kurumaz dedik. koku olur diye düşündük.
boya işi hoşuma gitti.

kızlar ben chia tohumu kullanmaya başladım
çalışıyorum kahvaltıyı okulda yapıyoruım kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta chialı süt
öğlen 1 haşlanmış yumurta chialı yoğurt
akşam ne pişirdiysem 1 tabak yemek chialı yopurt umarım başarılı olurum

kızlarrrrr bugünümü anlatmak istiyorum :))

sabah kahvaltım;
geç yaptım 10 da o saate kadar 15 kere merdiven inip çıktım metabolizmam hızlandı maşaallah :)))

10 da
yarım haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
domates
salata
1 dilim ekmek
1 bardak çay

sonra eğitimim vardı ayakta faal halde ona koşturdum müşterilerim geldi bir 10 kere daha inip çıktım tabi halim kalmadı ama mutlu oldum :)))))))

şimdi de kendimi türk kahvesi soda 1 çikolatayla ödüllendirdim :)) şimdi tekrar başlıyorummm koşturmaya hadi bana kolay gelsin :) yorumlarınızı bekliyorum

akşam oldu 1 öğün ile halletmişsin maşallah . akşam ne yiyceksin canım
kızlar merhaba beni de aranıza kabul edermisiniz doğum sonrası üzerime yapışan 35 kiloyu vermem lazım
hoş geldin . bebeğin kaç aylık . 35 kilo duruyor mu hala
yardımlaşırız . verirsin merak etme.

gayet iyi maşallah . chia lı menü iyidir. gayet menülerin kalorisi düşük. bu şekilda dayanabiiyor musun peki.

Ben grip, kızım boğaz enfeksiyonu. Bugün ikimizde evde.
Çok nescafe içtim sabah o yüzden sabah kahvaltısını 11 gibi yaptım. 2 yumurta, 4 tane küçük grisini, 2 çatal süzme peynir ve 2 çatal fıstık ezmesi.
Öğlen yemeği de 15.30 da 4 kaşık bulgur pilavı ile 3 kaşık taze fasulye. Sonrasında kızım zorla bana küçük bir kek yedirdi ne yazık ki.
Akşam a çay ile devam. Yeşil çayımı içtim.
Çok acıkırsam bir kaç grisini yerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…