- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
yok canım perşembeye kadar evdeyim çok şükür..sık sık tutunca ara oldu..bahaneyle düzene de giricem..nöbetler bozuyor dengemi..nöbetçi olunca ben de erken yapıyorum kahvaltıyı..ama evde olunca uyuyorum malum..evet canım kahvaltımı 6.30 da yapıyorum
bu akşam çalışacak mısın . nöbet var mı.
aynen canım bitirdim rahatladım...ayy orası bile soğuksa biz şikayet etmeyelim..ısınacak inşallahbaya kolaylamışın canım işleriben bu aralar devamlı dışardayım ramazan öncesi hiç iş yapamadım üzülüyorum ramazandada zor oluyor ama yapabilirsem yapıcam sersum kıs burası bile soğuk canım
kolay gelsin canımslm kızlar
sabah nesfit
öğlen=peynirli omlet 1 yumurtalı
türk kahvesi
akşam belli deyil
birazdan dişçiye gidicem yolum uzun ordanda kızımın okuluna yine dışardayım eve gelmem 6 yı bulur heralde
tamam canım .teşekkürederim canım resim koymayı sevmiyorum biliyosun
baya kolaylamışın canım işleriben bu aralar devamlı dışardayım ramazan öncesi hiç iş yapamadım üzülüyorum ramazandada zor oluyor ama yapabilirsem yapıcam sersum kıs burası bile soğuk canım
teşekkürler canım
teşekkürler canım
bencede
kolay gelsin canım
ben temizlik yaptım hafta sonu. çektim koltukları altlarını sildim süpürdüm . tv ünitesi vs .teşekkürederim canım resim koymayı sevmiyorum biliyosun
nerdesin şeker .59-60 arasında gidip geliyorum şu döngüyü bir kırabilsem :)
tünaydın canım ancak gelebildim ancak öğle yemeğimi de yiyorum :)nerdesin şeker .
arkadaşlar nerede . gelen yok sabah beri .
sayılı kişiler haricinde .
o değilmiş canım kps ye girecek olan..başkası dediydi heralde..haberleştik gelecek leylak..giderken demişti canım bende sınav gelince artık o da döner aramıza diye düşündüm özledik valla
oooo süpersinnnAY CANIMM HARİKASINN :) BENDE PAZAR SABAHI 60 OLMUŞTUM BAKALIM BENDE BOMBA GİBİ GELİYORUM :))))
tabii ki hoşgeldin..kendine bir beslenme programı seç menülerini bizimle paylaş ..takıldığın yerler de herkes yardımcı olur..başarılar..kızlar merhaba beni de aranıza kabul edermisiniz doğum sonrası üzerime yapışan 35 kiloyu vermem lazım
oooo süpersinnn. cuma günü kesinlikle 50'li kilolarda olacağız . 60'ları mazide bıraktık diyetdaşım
hoş geldinkızlar merhaba beni de aranıza kabul edermisiniz doğum sonrası üzerime yapışan 35 kiloyu vermem lazım
oooo süpersinnn. cuma günü kesinlikle 50'li kilolarda olacağız . 60'ları mazide bıraktık diyetdaşım
akşam oldu 1 öğün ile halletmişsin maşallah . akşam ne yiyceksin canımkızlarrrrr bugünümü anlatmak istiyorum :))
sabah kahvaltım;
geç yaptım 10 da o saate kadar 15 kere merdiven inip çıktım metabolizmam hızlandı maşaallah :)))
10 da
yarım haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
domates
salata
1 dilim ekmek
1 bardak çay
sonra eğitimim vardı ayakta faal halde ona koşturdum müşterilerim geldi bir 10 kere daha inip çıktım tabi halim kalmadı ama mutlu oldum :)))))))
şimdi de kendimi türk kahvesi soda 1 çikolatayla ödüllendirdim :)) şimdi tekrar başlıyorummm koşturmaya hadi bana kolay gelsin :) yorumlarınızı bekliyorum
hoş geldin . bebeğin kaç aylık . 35 kilo duruyor mu halakızlar merhaba beni de aranıza kabul edermisiniz doğum sonrası üzerime yapışan 35 kiloyu vermem lazım
gayet iyi maşallah . chia lı menü iyidir. gayet menülerin kalorisi düşük. bu şekilda dayanabiiyor musun peki.kızlar ben chia tohumu kullanmaya başladım
çalışıyorum kahvaltıyı okulda yapıyoruım kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta chialı süt
öğlen 1 haşlanmış yumurta chialı yoğurt
akşam ne pişirdiysem 1 tabak yemek chialı yopurt umarım başarılı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?