Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım çocuk oldu 4 yaşında ben al ver derken hep yerimde saydım chip işine gelince acıkıyorum allaha şükür tok tutuyor hem chip hem yumurta

Canım çocuk oldu 4 yaşında ben al ver derken hep yerimde saydım chip işine gelince acıkıyorum allaha şükür tok tutuyor hem chip hem yumurta
oovvv büyütmüşsün. 35 kilonun hepsi duruyor mu şu an .
kaçamak yapma sakın . ve ne yersen yaz buraya.

Merhaba kızlar ben geldimbaya zaman oldu gelmeyeli.bu arada taşındık,ailevi sorunlar sorunlar...bu yüzden gelemedim.diyet de yapmadım tabi.başladığım yere geri döndüm maalesef.sersumum yazdı da bi gayret buldum kendimde.hergün aburcubur yiyiyorum aynı zamanda da kızıyorum,üzülüyorum kilolarımainşallah bu kez gidecek.

Canım seni aramızda yeniden görmek çok güzel. Iyi yaptın gelmekle olsun vazgeçme canım önemli olan istemek biliyorsun. Bir basladin mi gerisi gelir.
Tekrar hoşgeldin

akşam yemeğim

mercimek çorbası
yoğurtlu semizotu
salata

Afiyet olsun canım

İnşallah yapmayacağım ben menüyü sabit tutmaya çalışıcam yoksa kaçar ucu diyet özürlüyüm birazcık :)
tamam canım . sen yediğini yaz buraya

günaydın arkadaşlar
dün akşam gittim ve 1 bardak süt içtim.
biraz lor yedim .
1 kayısı
3 erik
5 adet fındık.
karışık menü oldu ama . işte oturdukça bunları atıştırdım.

sabah 100 gr lor ile 2 yumurtalı omlet.

öğlen için domates salatalık 15 zeytin 1 kibrit kutusu kadar izmir tulum peyniri yiycem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…