- 30 Ocak 2013
- 29.576
- 44.125
- 798
Canım çocuk oldu 4 yaşında ben al ver derken hep yerimde saydım chip işine gelince acıkıyorum allaha şükür tok tutuyor hem chip hem yumurtaakşam oldu 1 öğün ile halletmişsin maşallah . akşam ne yiyceksin canım
hoş geldin . bebeğin kaç aylık . 35 kilo duruyor mu hala
yardımlaşırız . verirsin merak etme.
gayet iyi maşallah . chia lı menü iyidir. gayet menülerin kalorisi düşük. bu şekilda dayanabiiyor musun peki.
oovvv büyütmüşsün. 35 kilonun hepsi duruyor mu şu an .Canım çocuk oldu 4 yaşında ben al ver derken hep yerimde saydım chip işine gelince acıkıyorum allaha şükür tok tutuyor hem chip hem yumurta
Canım seni aramızda yeniden görmek çok güzel. Iyi yaptın gelmekle olsun vazgeçme canım önemli olan istemek biliyorsun. Bir basladin mi gerisi gelir.Merhaba kızlar ben geldimbaya zaman oldu gelmeyeli.bu arada taşındık,ailevi sorunlar sorunlar...bu yüzden gelemedim.diyet de yapmadım tabi.başladığım yere geri döndüm maalesef.sersumum yazdı da bi gayret buldum kendimde.hergün aburcubur yiyiyorum aynı zamanda da kızıyorum,üzülüyorum kilolarıma inşallah bu kez gidecek.
Afiyet olsun canımakşam yemeğim
mercimek çorbası
yoğurtlu semizotu
salata
Hoşbuldum canımCanım seni aramızda yeniden görmek çok güzel. Iyi yaptın gelmekle olsun vazgeçme canım önemli olan istemek biliyorsun. Bir basladin mi gerisi gelir.
Tekrar hoşgeldin
Afiyet olsun canım
hoşgeldin canımHoşbuldum canımKesinlikle öyle canım,inş bu sefer olacak,inanıyorum..
İnşallah yapmayacağım ben menüyü sabit tutmaya çalışıcam yoksa kaçar ucu diyet özürlüyüm birazcık :)oovvv büyütmüşsün. 35 kilonun hepsi duruyor mu şu an .
kaçamak yapma sakın . ve ne yersen yaz buraya.
İnşallah yapmayacağım ben menüyü sabit tutmaya çalışıcam yoksa kaçar ucu diyet özürlüyüm birazcık :)oovvv büyütmüşsün. 35 kilonun hepsi duruyor mu şu an .
kaçamak yapma sakın . ve ne yersen yaz buraya.
canm hosgeldin ozledik seni nasilsimHoşbuldum canımKesinlikle öyle canım,inş bu sefer olacak,inanıyorum..
tamam canım . sen yediğini yaz burayaİnşallah yapmayacağım ben menüyü sabit tutmaya çalışıcam yoksa kaçar ucu diyet özürlüyüm birazcık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?