Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

2 yk yoğurt
2 yk diyet kahvaltılık mısır gevreği yedim

inşallah erkenden de en geç 1 saat sonra uyurum
canım . bu akşam yemeğin miydi.
afiyet olsun.

dün ben nezle olmuştum.
inan yediğimin ne tadını ne kokusunu aldım.
dün buğday haşlama yemiştim. kısır gibi yapmıştım.
onu yedim arkasından didoo yedim. 1 tane.
kakao olsun çikolata olsun . zerre kadar koku almadan yedim. saman yesem iyiydi. bi şey anlamadım ama kaloriyi aldım vucuda.

Gunaydin kizlae sabah probiyotigimle yogurt yedim ustune turk kahvesi ve yesilcay
afiyet bal olsun. ödem ne durumda attın mı acaba.
gunaydinkizlar dün gelemedim benim alt katı su bastı aksama kadar şu çıkardım su an kollarim tutmuyor çok yoruldum
dün yoktun . özlem de yoktu . baya baya kimseler yoktu dün . kıyamam yaa. yağmur çok yağdı galiba. ne duurumda alt k at. bitti mi su .

kendiliğinden wc sorunu kalktı ortadan.
özellikle bi şey yapmadım ama şükür kurtuldum. akşam eve gidince wc ye koştum.
sabah da aynı şekilde . karnım davul gibiydi. geçti.

afiyet bal olsun. ödem ne durumda attın mı acaba.

dün yoktun . özlem de yoktu . baya baya kimseler yoktu dün . kıyamam yaa. yağmur çok yağdı galiba. ne duurumda alt k at. bitti mi su .
yok canım yağmurdan değil komşum temizlik için şu lazım dı hortum çıkmış oda benim kapattığını düşünmüş ben de onların işi var diye aşağıya inmedim tabi uzun süre musluk açık kalınca lavabodan taşmış evin içi dört parmak kadar su dolmus suyun akacagi yer de yok plastik kürekle kovalara doldurup dışarı bosalttik kadın da çok mahcup oldu iş bitene kadar yardım etti ama olan oldu

Günaydınn...
Hafta sonu misafirim vardı.. dün de işler çok yoğundu giremedim hiç sayfaya..
İyisiniz inşallah görüşmeyeli..
Sabah kahvaltı : tam tahıllı ekmek ile yağsız tost + 3 dilim peynir + 1 yumurta...
Dün geceden içine taze nane attığım suyumu içiyorum..

kıyamam . olacağı varmış . geçmiş olsun .

afiyet olsun .tost doyurmaz diye mi yumurta da yedin ayselcim.

gunaydinkizlar dün gelemedim benim alt katı su bastı aksama kadar şu çıkardım su an kollarim tutmuyor çok yoruldum
offf çok kötü. geçmiş olsun. hem de boşu boşuna olmuş.

sabah kahvaltim akşam kaynanam patatesli gözleme yapmış isim çok diye yolladı sağ olsun ondan kalmıştı yarimdan az onu yedim şekersiz cay isim çok ama kendimi yorgun hissediyorum.
@demirleke bende birkaç gün kabızlık problemi yaşadım lahana haslayip dolaba koydum onu yiyorum geçti.
Z zeze_35 yokmu ben gelemiyorum diye gözden mi kaçtı

canım akşamda patates haşlaması yedim şişirdi benii başka birşey yemedimm :)

canm hosgeldin ozledik seni nasilsim

Hoşbuldum canım,bende özledim valla.iyiyim nolsun koşturmaca:)sen nasılsın.sen çok iyi gidiyodun,fazla kilon kalmamıştır artık?

Geçmiş olsun canım...

leylak84 hoşgeldin canım ozlemistik seni

Hoşbuldum canım,bende çok özledim sizleri...

leylak84 hoş geldin. olacak . gidecek kilolar inşallah .
kız nasıl . büyümüştür artık.
ben eskilerden . adilemir.

Hoşbuldum canımm..inşallah bu kez gidecek.büyüdü kuzum 2,5 yaşını geçti.düzgün konuşuyor artık:)

Günaydın kızlar...Bugün kararlı bi şekilde başladım,umarım böyle gider.bu sefer yavaş değil biraz hızlı gitsin istiyorum,sıkıldım artık.yürüyüş vs ihmal etmiycem.kahvaltımı yazayım...

2 haşlanmış yumurta
Zeytin
Lor peyniri
Pastırma
Domates
Salatalık
1 çay bardağı çiğ badem
Şekersiz çay

afiyet olsun canım .
kız büyümüş maşallah .
benim de 3 çocuğum kız oldu.
21 aylık

bu sabah ben de 1 avuç taze fındık yedim. onu yazmayı unutmuştum sanıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…