Hoşbuldum canımKesinlikle öyle canım,inş bu sefer olacak,inanıyorum..
canım . bu akşam yemeğin miydi.2 yk yoğurt
2 yk diyet kahvaltılık mısır gevreği yedim
inşallah erkenden de en geç 1 saat sonra uyurum
afiyet bal olsun. ödem ne durumda attın mı acaba.Gunaydin kizlae sabah probiyotigimle yogurt yedim ustune turk kahvesi ve yesilcay
dün yoktun . özlem de yoktu . baya baya kimseler yoktu dün . kıyamam yaa. yağmur çok yağdı galiba. ne duurumda alt k at. bitti mi su .gunaydinkizlar dün gelemedim benim alt katı su bastı aksama kadar şu çıkardım su an kollarim tutmuyor çok yoruldum
yok canım yağmurdan değil komşum temizlik için şu lazım dı hortum çıkmış oda benim kapattığını düşünmüş ben de onların işi var diye aşağıya inmedim tabi uzun süre musluk açık kalınca lavabodan taşmış evin içi dört parmak kadar su dolmus suyun akacagi yer de yok plastik kürekle kovalara doldurup dışarı bosalttik kadın da çok mahcup oldu iş bitene kadar yardım etti ama olan olduafiyet bal olsun. ödem ne durumda attın mı acaba.
dün yoktun . özlem de yoktu . baya baya kimseler yoktu dün . kıyamam yaa. yağmur çok yağdı galiba. ne duurumda alt k at. bitti mi su .
kıyamam . olacağı varmış . geçmiş olsun .yok canım yağmurdan değil komşum temizlik için şu lazım dı hortum çıkmış oda benim kapattığını düşünmüş ben de onların işi var diye aşağıya inmedim tabi uzun süre musluk açık kalınca lavabodan taşmış evin içi dört parmak kadar su dolmus suyun akacagi yer de yok plastik kürekle kovalara doldurup dışarı bosalttik kadın da çok mahcup oldu iş bitene kadar yardım etti ama olan oldu
afiyet olsun .tost doyurmaz diye mi yumurta da yedin ayselcim.Günaydınn...
Hafta sonu misafirim vardı.. dün de işler çok yoğundu giremedim hiç sayfaya..
İyisiniz inşallah görüşmeyeli..
Sabah kahvaltı : tam tahıllı ekmek ile yağsız tost + 3 dilim peynir + 1 yumurta...
Dün geceden içine taze nane attığım suyumu içiyorum..
ekmeğin en küçük dilimi kalmıştı.. evet doyurmazdı canım..afiyet olsun .tost doyurmaz diye mi yumurta da yedin ayselcim.
Ayvalık hatırası...
gunaydinkizlar dün gelemedim benim alt katı su bastı aksama kadar şu çıkardım su an kollarim tutmuyor çok yoruldum
offf çok kötü. geçmiş olsun. hem de boşu boşuna olmuş.yok canım yağmurdan değil komşum temizlik için şu lazım dı hortum çıkmış oda benim kapattığını düşünmüş ben de onların işi var diye aşağıya inmedim tabi uzun süre musluk açık kalınca lavabodan taşmış evin içi dört parmak kadar su dolmus suyun akacagi yer de yok plastik kürekle kovalara doldurup dışarı bosalttik kadın da çok mahcup oldu iş bitene kadar yardım etti ama olan oldu
teşekkür ederim canimkıyamam . olacağı varmış . geçmiş olsun .
maşallah sana çok iyisinAyvalık hatırası...
maalesef işin içinden iş çıktı bana su evi toparlayıp bir düzene koysam çok sıkıldım artikofff çok kötü. geçmiş olsun. hem de boşu boşuna olmuş.
akşam oldu 1 öğün ile halletmişsin maşallah . akşam ne yiyceksin canım
hoş geldin . bebeğin kaç aylık . 35 kilo duruyor mu hala
yardımlaşırız . verirsin merak etme.
gayet iyi maşallah . chia lı menü iyidir. gayet menülerin kalorisi düşük. bu şekilda dayanabiiyor musun peki.
canm hosgeldin ozledik seni nasilsim
gunaydinkizlar dün gelemedim benim alt katı su bastı aksama kadar şu çıkardım su an kollarim tutmuyor çok yoruldum
leylak84 hoşgeldin canım ozlemistik seni
leylak84 hoş geldin. olacak . gidecek kilolar inşallah .
kız nasıl . büyümüştür artık.
ben eskilerden . adilemir.
afiyet olsun canım .Günaydın kızlar...Bugün kararlı bi şekilde başladım,umarım böyle gider.bu sefer yavaş değil biraz hızlı gitsin istiyorum,sıkıldım artık.yürüyüş vs ihmal etmiycem.kahvaltımı yazayım...
2 haşlanmış yumurta
Zeytin
Lor peyniri
Pastırma
Domates
Salatalık
1 çay bardağı çiğ badem
Şekersiz çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?