çok geçmiş olsun canım..ah ne yorulmuşsundur hem de...Allah kolaylık versingunaydinkizlar dün gelemedim benim alt katı su bastı aksama kadar şu çıkardım su an kollarim tutmuyor çok yoruldum
hadi geçmiş olsunkendiliğinden wc sorunu kalktı ortadan.
özellikle bi şey yapmadım ama şükür kurtuldum. akşam eve gidince wc ye koştum.
sabah da aynı şekilde . karnım davul gibiydi. geçti.
hoşgeldin bebeeemmGünaydın kızlar...Bugün kararlı bi şekilde başladım,umarım böyle gider.bu sefer yavaş değil biraz hızlı gitsin istiyorum,sıkıldım artık.yürüyüş vs ihmal etmiycem.kahvaltımı yazayım...
2 haşlanmış yumurta
Zeytin
Lor peyniri
Pastırma
Domates
Salatalık
1 çay bardağı çiğ badem
Şekersiz çay
ay ay yağsız canım çekti. yazını görünce gittim patlıcan aldım. bugün okulun karşısına pazar kuruluyor .günaydın kızlar....
dün akşam
actifryda kızarmış
2 tombul patlıcan yuvarlak dilimi
üstüne yapılan oturtma
semizotu salatası
şalgam suyu
çayın yanında 1 avuç leblebi ve çekirdek
bu sabah
yumurta salatası
cok guzel cnm masi ozledim oralari yazin artik cunda adasini dusunuoruz bakalim odem bikac gune anca iner canm regl de geldi ustune bitcek insAyvalık hatırası...
canm cok gecmis olsun kiyamam sana ben gelip yardim edimmaalesef işin içinden iş çıktı bana su evi toparlayıp bir düzene koysam çok sıkıldım artik
bnde artik hizli gitsin istiorum cnm cok haklisin ramazan da gelio tatilden onceki son cikis:)Günaydın kızlar...Bugün kararlı bi şekilde başladım,umarım böyle gider.bu sefer yavaş değil biraz hızlı gitsin istiyorum,sıkıldım artık.yürüyüş vs ihmal etmiycem.kahvaltımı yazayım...
2 haşlanmış yumurta
Zeytin
Lor peyniri
Pastırma
Domates
Salatalık
1 çay bardağı çiğ badem
Şekersiz çay
ben de cunda da otelde kalmak istiyorum 3-4 gün . kv de kalmak sıkıntı değil ama çocuklar erken kalkıyor . kahvaltı erkenden hazırlamam lazım. çocukları yedirmem lazım. büyükler yatarken de kahvaltı hazırlıyorum yavaştan.cok guzel cnm masi ozledim oralari yazin artik cunda adasini dusunuoruz bakalim odem bikac gune anca iner canm regl de geldi ustune bitcek ins
canm cok gecmis olsun kiyamam sana ben gelip yardim edim
bnde artik hizli gitsin istiorum cnm cok haklisin ramazan da gelio tatilden onceki son cikis:)
geçmiş olsun canımcanım . bu akşam yemeğin miydi.
afiyet olsun.
dün ben nezle olmuştum.
inan yediğimin ne tadını ne kokusunu aldım.
dün buğday haşlama yemiştim. kısır gibi yapmıştım.
onu yedim arkasından didoo yedim. 1 tane.
kakao olsun çikolata olsun . zerre kadar koku almadan yedim. saman yesem iyiydi. bi şey anlamadım ama kaloriyi aldım vucuda.
yap valla güzel oluyor...ay ay yağsız canım çekti. yazını görünce gittim patlıcan aldım. bugün okulun karşısına pazar kuruluyor .
Ayy sonunu düşünemiyorummesmeser geçmiş olsun çok kötü oluyor su basması.
bayramın 3. günü ufaklıkla ikimiz yazlığa gitmiştik abla kardeş kafa dinleyelim diye. suyu ana vanadan açınca yukardan şofbeni de açtık. meğerse o basınçla banyonun musluk hortumu patlamış bende uyuyakaldım serin evin içi diye. üşüdüm de pike alayım diye yukarı çıkayım dedim merdivenlerin başında bir su sesi. bir baktım banyo da yüzme havuzu olmuşbanyodan taşıp merdivenlerden inmeye başlayacakmış az daha
Ayy sonunu düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?