Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

gunaydinkizlar dün gelemedim benim alt katı su bastı aksama kadar şu çıkardım su an kollarim tutmuyor çok yoruldum
çok geçmiş olsun canım..ah ne yorulmuşsundur hem de...Allah kolaylık versin
kendiliğinden wc sorunu kalktı ortadan.
özellikle bi şey yapmadım ama şükür kurtuldum. akşam eve gidince wc ye koştum.
sabah da aynı şekilde . karnım davul gibiydi. geçti.
hadi geçmiş olsun

hoşgeldin bebeeemmbaşarıcaz gidecek bu sefer..

ay ay yağsız canım çekti. yazını görünce gittim patlıcan aldım. bugün okulun karşısına pazar kuruluyor .

Ayvalık hatırası...
cok guzel cnm masi ozledim oralari yazin artik cunda adasini dusunuoruz bakalim odem bikac gune anca iner canm regl de geldi ustune bitcek ins

maalesef işin içinden iş çıktı bana su evi toparlayıp bir düzene koysam çok sıkıldım artik
canm cok gecmis olsun kiyamam sana ben gelip yardim edim

bnde artik hizli gitsin istiorum cnm cok haklisin ramazan da gelio tatilden onceki son cikis:)

ben de cunda da otelde kalmak istiyorum 3-4 gün . kv de kalmak sıkıntı değil ama çocuklar erken kalkıyor . kahvaltı erkenden hazırlamam lazım. çocukları yedirmem lazım. büyükler yatarken de kahvaltı hazırlıyorum yavaştan.
tatile mi gidiyorum bilmiyorum. zor oluyor . kv de perdeler güneşi içeri alıyor . saat 5 de gün ağarıyorsa çocuklar 5 de kalkıyor . otelde perdeler güneş geçirmiyor . hazır kahvaltıya iniyoruz vs . artısı bu yönden iyi oluyor. kahvaltı sonrası havuza giryoruz . öğlenden sonra kv ya da annemlere geçiyoruz . böyle memnun kaldık.

geçmiş olsun canım

11 falandı onu yediğimde midem bulandı acıkınca bende yoğurt ile diyet kahvaltılık gevrek yedim

mesmeser geçmiş olsun çok kötü oluyor su basması.

bayramın 3. günü ufaklıkla ikimiz yazlığa gitmiştik abla kardeş kafa dinleyelim diye. suyu ana vanadan açınca yukardan şofbeni de açtık. meğerse o basınçla banyonun musluk hortumu patlamış bende uyuyakaldım serin evin içi diye. üşüdüm de pike alayım diye yukarı çıkayım dedim merdivenlerin başında bir su sesi. bir baktım banyo da yüzme havuzu olmuş banyodan taşıp merdivenlerden inmeye başlayacakmış az daha

Ayy sonunu düşünemiyorum

soğuk soğuk bir şeyler içesim var yaz geldi resmen artık bu arada salataya sıktığım limonların kabuklarını atmıyorum ben limonata yapıyorum ama bu sene içemem limonata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…