- 30 Ocak 2013
- 29.576
- 44.125
- 798
afiyet olsun canım bir türlü sevemedim şu ciğer türü şeyleriEki Görüntüle 1999303 öğlen
arnavut ciğeri
bol dere otlu cacık
alışverişe gittim kasapta et alırken hazır doğranmış ciğerleri görünce canım çekti gelip yaptım..akşama yemem heralde..yesem de az yerim...
yemekten sonra aşırı uylkum geliyor yaaa yatasım var
öğlen yemeğim;
çorba
bulgur pilavı 2 kaşık yanına salata
çay içtim şimdi kızlar uykum var kalkasım yok yerimden bugün
Kızlar bende sabah çay yumurta peynir atıştırdım öğlen ayran çünkü bugün yemek yemeye ayıracak vaktim yoktu akşamda yoğurt düşünüyorum
ay çok kötü olmuş yahu.farketmediğin an mermer merdivenlerden çıkmaya çalışırken aşağıya geri inerdim artıkbirde sokak kapısı da ahşap kalın kapı artık su aldıkça şişerdi
afiyet olsun. ben ikinci kaçamağımı yedim . 1 paket daha etii rondo çilekli yedim . 2. paketi yemiş oldum. pişmanım bu kezyemekten sonra aşırı uylkum geliyor yaaa yatasım var
öğlen yemeğim;
çorba
bulgur pilavı 2 kaşık yanına salata
çay içtim şimdi kızlar uykum var kalkasım yok yerimden bugün
nasıl yapıyorsun ki kabuğu ile canımcımsoğuk soğuk bir şeyler içesim varyaz geldi resmen artık bu arada salataya sıktığım limonların kabuklarını atmıyorum ben limonata yapıyorum ama bu sene içemem limonata
oh oh . nefis yapmışsınEki Görüntüle 1999303 öğlen
arnavut ciğeri
bol dere otlu cacık
alışverişe gittim kasapta et alırken hazır doğranmış ciğerleri görünce canım çekti gelip yaptım..akşama yemem heralde..yesem de az yerim...
oy oy . bu gidişle çok hızlı vereceksin . aç kalma da . dikkat et kendine.Kızlar bende sabah çay yumurta peynir atıştırdım öğlen ayran çünkü bugün yemek yemeye ayıracak vaktim yoktu akşamda yoğurt düşünüyorum
nasıl güzel menü . yoğurtlu yeişillikli olan mama ne .öğle yemeğim
bana da yapsan kahve keşkemara öğün
3 kayısı
birazdan sade türk kahvesi yapacağım
bende sana kiyamam canım benimcanm cok gecmis olsun kiyamam sana ben gelip yardim edim
sağol canım benimmesmeser canım çok üzüldüm ya boşu boşuna neler olmuş: (
Keşke yardıma gelebilsem valla bi defa bizim de başımıza geldi böyle bir olay çok zor yani.
Dinlen biraz canım yoksa rahatsız olursun hastalanma aman dikkat et
çok kötü birşey Allahtan öyle zarar görecek pek bişey yoktumesmeser geçmiş olsun çok kötü oluyor su basması.
bayramın 3. günü ufaklıkla ikimiz yazlığa gitmiştik abla kardeş kafa dinleyelim diye. suyu ana vanadan açınca yukardan şofbeni de açtık. meğerse o basınçla banyonun musluk hortumu patlamış bende uyuyakaldım serin evin içi diye. üşüdüm de pike alayım diye yukarı çıkayım dedim merdivenlerin başında bir su sesi. bir baktım banyo da yüzme havuzu olmuşbanyodan taşıp merdivenlerden inmeye başlayacakmış az daha
burası bugün o kadar soğuktu ki dağlara kar yagmis bogazli kazak gittim ben bugünsoğuk soğuk bir şeyler içesim varyaz geldi resmen artık bu arada salataya sıktığım limonların kabuklarını atmıyorum ben limonata yapıyorum ama bu sene içemem limonata
sağol canım..ama ben çok güzel yapıyorumm...bol karabiber kırmızı biber ve pul biberi unla karıştırıp öyle kızartıyorum..kokusu da gidiyor tabii üstüne bol soğan maydanoz sumaklı pul biberli gene...yoksa sade ben de yiyemem...afiyet olsun canım bir türlü sevemedim şu ciğer türü şeyleri
r.
sen bugün kaçırdın fazlaca kaçamağıafiyet olsun. ben ikinci kaçamağımı yedim . 1 paket daha etii rondo çilekli yedim . 2. paketi yemiş oldum. pişmanım bu kez
oh oh . nefis yapmışsın
e.
ah yazık yaa çok meşakkatli bir süreç ..çok üzüldüm geçmişler olsun..zor valla..Allah isteyen herkese nasip etsin çocuk..abimler geçenlerde tup bebek yapmışlardı döllenme olmuş ama bebek tutunamamiş gelinimiz düşük yapmışo kadar üzüldüm ki kızlar anlatamam abimde arama birkaç gün morali çok bozuk dedi
sağol canım benim
bende işleri oructan önce bitireyim diye cirpindim ama öğlen regl oldum zaten ilk gün tutamam artık.
çok kötü birşey Allahtan öyle zarar görecek pek bişey yoktu
burası bugün o kadar soğuktu ki dağlara kar yagmis bogazli kazak gittim ben bugün
haklısın canım çok zahmet ve masraflı oldu şehir dışında git gel maddi manevi Allah bu sure teki herkese kolaylık versin insallahah yazık yaa çok meşakkatli bir süreç ..çok üzüldüm geçmişler olsun..zor valla..Allah isteyen herkese nasip etsin çocuk..
amin canım sen bir uçta ben bir uçta memleketimizin güzelliğiİzmir şort ve askılı drumluk canım sıcak yani.
Üzüldüm rabbim hayırlısı ile bir bebiş verir inşallah abinlere. Rabbim isteyen herkese evlat versin kimseyi evlat ile sınamasn inşallah
haklısın canım çok zahmet ve masraflı oldu şehir dışında git gel maddi manevi Allah bu sure teki herkese kolaylık versin insallah
amin canım sen bir uçta ben bir uçta memleketimizin güzelliği
Canım çok üzüldümabimler geçenlerde tup bebek yapmışlardı döllenme olmuş ama bebek tutunamamiş gelinimiz düşük yapmışo kadar üzüldüm ki kızlar anlatamam abimde arama birkaç gün morali çok bozuk dedi
Afiyet olsun tatlımakşam yemeğim
köfteli dürüm içi bol salatalı
yoğurtlu semizotu salatası
ayran
afiyet olsun canım .
kız büyümüş maşallah .
benim de 3 çocuğum kız oldu.
21 aylık
bu sabah ben de 1 avuç taze fındık yedim. onu yazmayı unutmuştum sanıyorum .
çok geçmiş olsun canım..ah ne yorulmuşsundur hem de...Allah kolaylık versin
hadi geçmiş olsun
hoşgeldin bebeeemmbaşarıcaz gidecek bu sefer..
Güzel menü afiyet olsun kuzum..günaydın kızlar....
dün akşam
actifryda kızarmış
2 tombul patlıcan yuvarlak dilimi
üstüne yapılan oturtma
semizotu salatası
şalgam suyu
çayın yanında 1 avuç leblebi ve çekirdek
bu sabah
yumurta salatası
Kesinlikecok guzel cnm masi ozledim oralari yazin artik cunda adasini dusunuoruz bakalim odem bikac gune anca iner canm regl de geldi ustune bitcek ins
canm cok gecmis olsun kiyamam sana ben gelip yardim edim
bnde artik hizli gitsin istiorum cnm cok haklisin ramazan da gelio tatilden onceki son cikis:)
abimler geçenlerde tup bebek yapmışlardı döllenme olmuş ama bebek tutunamamiş gelinimiz düşük yapmışo kadar üzüldüm ki kızlar anlatamam abimde arama birkaç gün morali çok bozuk dedi
allah yardimcilari olsun insallahabimler geçenlerde tup bebek yapmışlardı döllenme olmuş ama bebek tutunamamiş gelinimiz düşük yapmışo kadar üzüldüm ki kızlar anlatamam abimde arama birkaç gün morali çok bozuk dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?