Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

afiyet olsun canım bir türlü sevemedim şu ciğer türü şeyleri

yemekten sonra aşırı uylkum geliyor yaaa yatasım var

öğlen yemeğim;

çorba
bulgur pilavı 2 kaşık yanına salata

çay içtim şimdi kızlar uykum var kalkasım yok yerimden bugün

afiyet olsun canım mide doyunca beden gevşiyor

Kızlar bende sabah çay yumurta peynir atıştırdım öğlen ayran çünkü bugün yemek yemeye ayıracak vaktim yoktu akşamda yoğurt düşünüyorum

afiyet olsun öğünden kısınca gece acıkıyor insan sonra deli gibi yemeğe saldırası geliyor.

farketmediğin an mermer merdivenlerden çıkmaya çalışırken aşağıya geri inerdim artık birde sokak kapısı da ahşap kalın kapı artık su aldıkça şişerdi
ay çok kötü olmuş yahu.
bizim de yeni evliyken olmuştu
mutfak musluğu açık kalmış .
lavabo taşmıştı. mutfak su içinde kalmıştı. hali yüzüyordu .
hamileydim üstelik . temizlerken söylenmiştim çok feci.
kocam en son mutfaktan çıkmıştı çünkü.
yemekten sonra aşırı uylkum geliyor yaaa yatasım var

öğlen yemeğim;

çorba
bulgur pilavı 2 kaşık yanına salata

çay içtim şimdi kızlar uykum var kalkasım yok yerimden bugün
afiyet olsun. ben ikinci kaçamağımı yedim . 1 paket daha etii rondo çilekli yedim . 2. paketi yemiş oldum. pişmanım bu kez
soğuk soğuk bir şeyler içesim var yaz geldi resmen artık bu arada salataya sıktığım limonların kabuklarını atmıyorum ben limonata yapıyorum ama bu sene içemem limonata
nasıl yapıyorsun ki kabuğu ile canımcım
oh oh . nefis yapmışsın
Kızlar bende sabah çay yumurta peynir atıştırdım öğlen ayran çünkü bugün yemek yemeye ayıracak vaktim yoktu akşamda yoğurt düşünüyorum
oy oy . bu gidişle çok hızlı vereceksin . aç kalma da . dikkat et kendine.

@demirleke zor oluyor temizlemesi canım birde gider yoksa.

limon kabukları dondurucuya atıyorum 5-6 tane birikince blendara atıyorum içine de donmuş kesilmiş sulu 1 limon daha ekliyorum. göz kararı şeker. kaynar su ekleyip 1 gece bekletiyorum ertesi sabah süzüp su ilavesi yaparak dolaba koyuyorum.

yoğurtlu sarımsaklı semizotu o canım :)

sağol canım benim
bende işleri oructan önce bitireyim diye cirpindim ama öğlen regl oldum zaten ilk gün tutamam artık.

çok kötü birşey Allahtan öyle zarar görecek pek bişey yoktu

soğuk soğuk bir şeyler içesim var yaz geldi resmen artık bu arada salataya sıktığım limonların kabuklarını atmıyorum ben limonata yapıyorum ama bu sene içemem limonata
burası bugün o kadar soğuktu ki dağlara kar yagmis bogazli kazak gittim ben bugün

afiyet olsun canım bir türlü sevemedim şu ciğer türü şeyleri

r.
sağol canım..ama ben çok güzel yapıyorumm...bol karabiber kırmızı biber ve pul biberi unla karıştırıp öyle kızartıyorum..kokusu da gidiyor tabii üstüne bol soğan maydanoz sumaklı pul biberli gene...yoksa sade ben de yiyemem...
afiyet olsun. ben ikinci kaçamağımı yedim . 1 paket daha etii rondo çilekli yedim . 2. paketi yemiş oldum. pişmanım bu kez

oh oh . nefis yapmışsın
e.
sen bugün kaçırdın fazlaca kaçamağı
tadı da nefis di

abimler geçenlerde tup bebek yapmışlardı döllenme olmuş ama bebek tutunamamiş gelinimiz düşük yapmış o kadar üzüldüm ki kızlar anlatamam abimde arama birkaç gün morali çok bozuk dedi
ah yazık yaa çok meşakkatli bir süreç ..çok üzüldüm geçmişler olsun..zor valla..Allah isteyen herkese nasip etsin çocuk..

İzmir şort ve askılı drumluk canım sıcak yani.

Üzüldüm rabbim hayırlısı ile bir bebiş verir inşallah abinlere. Rabbim isteyen herkese evlat versin kimseyi evlat ile sınamasn inşallah

ah yazık yaa çok meşakkatli bir süreç ..çok üzüldüm geçmişler olsun..zor valla..Allah isteyen herkese nasip etsin çocuk..
haklısın canım çok zahmet ve masraflı oldu şehir dışında git gel maddi manevi Allah bu sure teki herkese kolaylık versin insallah
İzmir şort ve askılı drumluk canım sıcak yani.

Üzüldüm rabbim hayırlısı ile bir bebiş verir inşallah abinlere. Rabbim isteyen herkese evlat versin kimseyi evlat ile sınamasn inşallah
amin canım sen bir uçta ben bir uçta memleketimizin güzelliği

abimler geçenlerde tup bebek yapmışlardı döllenme olmuş ama bebek tutunamamiş gelinimiz düşük yapmış o kadar üzüldüm ki kızlar anlatamam abimde arama birkaç gün morali çok bozuk dedi
Canım çok üzüldüm geçmiş olsun
Allah olmayan isteyen herkese nasip etsin inşallah.

afiyet olsun canım .
kız büyümüş maşallah .
benim de 3 çocuğum kız oldu.
21 aylık

bu sabah ben de 1 avuç taze fındık yedim. onu yazmayı unutmuştum sanıyorum .

Sağol canım..
Ooo seninki de kocaman olmuş,çok çabuk büyüyolar gerçekten..

çok geçmiş olsun canım..ah ne yorulmuşsundur hem de...Allah kolaylık versin
hadi geçmiş olsun

hoşgeldin bebeeemmbaşarıcaz gidecek bu sefer..

Hoşbuldum canım..
Gidecek sersumum

Güzel menü afiyet olsun kuzum..

Kesinlike

Geçmiş olsun canım..allah tez zamanda bir daha nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…