Afiyet olsun canımHava cok soguk kizlar burda da resmen donuyorum aksam yulafla bir yumrtayi karistirip omlet yaptm leynir ve uesillikle yedim snrasnra 4 5 tane erik
sağol canım :)Afiyet olsun tatlımbenide acıktırdın
geçmiş olsun canım. bi dahakine tutar inşallah alırlar kucaklarınaabimler geçenlerde tup bebek yapmışlardı döllenme olmuş ama bebek tutunamamiş gelinimiz düşük yapmışo kadar üzüldüm ki kızlar anlatamam abimde arama birkaç gün morali çok bozuk dedi
amin canim insallahCanım çok üzüldümgeçmiş olsun
Allah olmayan isteyen herkese nasip etsin inşallah.
insallah canimallah yardimcilari olsun insallah
insallahgeçmiş olsun canım. bi dahakine tutar inşallah alırlar kucaklarına
tesekkur ederim.kuzumAfiyet olsun canım
damak tadı tabii canım..sersum yine De yiyemem sanmıyorum :)) kokoreç e bayılırım bak mesela ama işkembe ciğer yürek kelle falan yiyemiyorum :)
aminnhaklısın canım çok zahmet ve masraflı oldu şehir dışında git gel maddi manevi Allah bu sure teki herkese kolaylık versin insallah
i
Hoşbuldum canım..
Gidecek sersumum
Güzel menü afiyet olsun kuzum..
.
aynen canim insanin cani regl oncesi herseyi istio o gelince de bisey yemek istemiosunGünaydın kızlar akşam bir kase mercimek çorbası ekmeksiz sonra bir bardak sütlü menengic kahvesi ictim.
regl olunca canım bişey yemek istemiyor kahvalti yapmadım daha erken kalktım ama
ay çok kötü olmuş yahu.
bizim de yeni evliyken olmuştu
mutfak musluğu açık kalmış .
lavabo taşmıştı. mutfak su içinde kalmıştı. hali yüzüyordu .
hamileydim üstelik . temizlerken söylenmiştim çok feci.
kocam en son mutfaktan çıkmıştı çünkü.
afiyet olsun. ben ikinci kaçamağımı yedim . 1 paket daha etii rondo çilekli yedim . 2. paketi yemiş oldum. pişmanım bu kez
nasıl yapıyorsun ki kabuğu ile canımcım
oh oh . nefis yapmışsın
oy oy . bu gidişle çok hızlı vereceksin . aç kalma da . dikkat et kendine.
kuzum . akşam eve gidince akşam yemeği yemedim . tolere ettim sanıyorum .pişman olma nasıl bugün yakabilirim diye düşün canısı daha çok motive oluyosunn
ben de ara öğün kahve düşünüyorum .Günaydıınnnn...
Evde kahvaltı yapmaya vaktim olmadı.. peynirli yağsız tost yedim. çay içiyorum. ara öğünde sade kahve içerim..
dans olayını ben de çok seviyorum. en sevdiğim parçaları açıpgünaydın kızlar :)
dün akşam çiğköfte yedim 2 sıkımlık marulla kefir almıştım eve yürürkwn 3 fırt çektim yemekten önce tabi
birde akşam yatmadan dans ettim enerjim yerindeydii sonrasında uyudum ve fark ettim ki göbeğim bayağı varmışş
şimdi 1 bardak su içtim. kahvaltı biraz erteliyorum malesef
günaydın kızlar :)
dün akşam çiğköfte yedim 2 sıkımlık marulla kefir almıştım eve yürürkwn 3 fırt çektim yemekten önce tabi
birde akşam yatmadan dans ettim enerjim yerindeydii sonrasında uyudum ve fark ettim ki göbeğim bayağı varmışşbnde en cok dans etmeyi seviorum cidden
şimdi 1 bardak su içtim. kahvaltı biraz erteliyorum malesef
afiyet olsun cnmmmmkuzum . akşam eve gidince akşam yemeği yemedim . tolere ettim sanıyorum .
sabah kahvaltıya omlet yaptım ama yiyemedim.
2 bardak süt içtim. biri kahveliydi. diğeri sade.
1 avuç taze fındık yedim.
öğlen için 1 büyük kavanoz kabak yemeği.
1,5 saatte su koymadan çok kısık ateşte pişirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?