Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

abimler geçenlerde tup bebek yapmışlardı döllenme olmuş ama bebek tutunamamiş gelinimiz düşük yapmış o kadar üzüldüm ki kızlar anlatamam abimde arama birkaç gün morali çok bozuk dedi
geçmiş olsun canım. bi dahakine tutar inşallah alırlar kucaklarına

sersum yine De yiyemem sanmıyorum :)) kokoreç e bayılırım bak mesela ama işkembe ciğer yürek kelle falan yiyemiyorum :)
damak tadı tabii canım..
haklısın canım çok zahmet ve masraflı oldu şehir dışında git gel maddi manevi Allah bu sure teki herkese kolaylık versin insallah

i
aminn
Hoşbuldum canım..
Gidecek sersumum

Güzel menü afiyet olsun kuzum..
.

Günaydın kızlar akşam bir kase mercimek çorbası ekmeksiz sonra bir bardak sütlü menengic kahvesi ictim.
regl olunca canım bişey yemek istemiyor kahvalti yapmadım daha erken kalktım ama

Günaydın kızlar akşam bir kase mercimek çorbası ekmeksiz sonra bir bardak sütlü menengic kahvesi ictim.
regl olunca canım bişey yemek istemiyor kahvalti yapmadım daha erken kalktım ama
aynen canim insanin cani regl oncesi herseyi istio o gelince de bisey yemek istemiosun

pişman olma nasıl bugün yakabilirim diye düşün canısı daha çok motive oluyosunn

günaydın kızlar :)

dün akşam çiğköfte yedim 2 sıkımlık marulla kefir almıştım eve yürürkwn 3 fırt çektim yemekten önce tabi

birde akşam yatmadan dans ettim enerjim yerindeydii sonrasında uyudum ve fark ettim ki göbeğim bayağı varmışş

şimdi 1 bardak su içtim. kahvaltı biraz erteliyorum malesef

Günaydıınnnn...
Evde kahvaltı yapmaya vaktim olmadı.. peynirli yağsız tost yedim. çay içiyorum. ara öğünde sade kahve içerim..

pişman olma nasıl bugün yakabilirim diye düşün canısı daha çok motive oluyosunn
kuzum . akşam eve gidince akşam yemeği yemedim . tolere ettim sanıyorum .

sabah kahvaltıya omlet yaptım ama yiyemedim.

2 bardak süt içtim. biri kahveliydi. diğeri sade.
1 avuç taze fındık yedim.

öğlen için 1 büyük kavanoz kabak yemeği.
1,5 saatte su koymadan çok kısık ateşte pişirdim.

Günaydıınnnn...
Evde kahvaltı yapmaya vaktim olmadı.. peynirli yağsız tost yedim. çay içiyorum. ara öğünde sade kahve içerim..
ben de ara öğün kahve düşünüyorum .
dans olayını ben de çok seviyorum. en sevdiğim parçaları açıp

afiyet olsun cnmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…