kuzum . akşam eve gidince akşam yemeği yemedim . tolere ettim sanıyorum .
sabah kahvaltıya omlet yaptım ama yiyemedim.
2 bardak süt içtim. biri kahveliydi. diğeri sade.
1 avuç taze fındık yedim.
öğlen için 1 büyük kavanoz kabak yemeği.
1,5 saatte su koymadan çok kısık ateşte pişirdim.
pişman olma nasıl bugün yakabilirim diye düşün canısı daha çok motive oluyosunn
ben de ara öğün kahve düşünüyorum .
dans olayını ben de çok seviyorum. en sevdiğim parçaları açıp
kahvalti için bahcemden taze nane topladım biraz yufkanin içine çökelek peynirle dürüm yaptım bir tane küçük domatesle yedim sanırım ramazan da böyle yapacam hem midem de rahatsız olmaz bir kase de yogurt yerim
kesinlikle en doğru yöntem diyetdaşım
of of . nefis olmuştur . afiyet olsun canım . bahcende başka neler var . domates biber fasulye var mıkahvalti için bahcemden taze nane topladım biraz yufkanin içine çökelek peynirle dürüm yaptım bir tane küçük domatesle yedim sanırım ramazan da böyle yapacam hem midem de rahatsız olmaz bir kase de yogurt yerim
canım afiyet ol sun .çok güzel. ben kabak yemeği yedim çok doymuştum ama hiç tok tutmadı. şu an çok açım.öğle yemeğim
köfteli patates
mercimek çorbası
salata
1 tatlı kaşığı yoğurt
afiyet olsun . ne ilacı alıyorsuntünaydın kızlar.
biraz önce sade türk kahvesi içtim
1.30 gibi öğle yemeğimi yer ilacımı alırım
afiyet olsun canımcım. yumurta salatası çooookkk severimselam kızlar...bu sabah sabah 4 de hortladım...6.5-7 ye kadar dolandım..bizimkiler gitti sızmışım..
10.30 da kalktım şimdi kahvaltım bitti
kahvaltım
yumurta salatası(bu sefer içine roka ve dere otu da ekledim)
1 dilim kızarmış çavdar ekmeği
çayın yanında 1 adedi 91 kalori olan 1 adet kavala kurabiyesi
canım afiyet ol sun .çok güzel. ben kabak yemeği yedim çok doymuştum ama hiç tok tutmadı. şu an çok açım.
afiyet olsun . ne ilacı alıyorsun
canım . getirmemişim yanımda. kendimi nasıl evden atıyorum bilmiyorum. aslında aklıma geldi yoğurt . ama almaya fırsatım olmadı.teşekkür ederim sana da afiyet olsun canım. keşke yanında yoğurt falan yeseydin
sağol canım damar toparlayıcı hap kullanıyorum
ara öğün olarak tıkayacak birşeyler atıştır istersen canım açlığını bastırırcanım . getirmemişim yanımda. kendimi nasıl evden atıyorum bilmiyorum. aslında aklıma geldi yoğurt . ama almaya fırsatım olmadı.
1 paket çubuk kraker buldum çekmecemde ve yedim canımara öğün olarak tıkayacak birşeyler atıştır istersen canım açlığını bastırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?