afiyet olsun . güzel mi tadı.ara öğün
ince dilim kavun
1 paket çubuk kraker buldum çekmecemde ve yedim canım
afiyet olsun . güzel mi tadı.
daha tatlanmadı demek .afiyet olsun canım :)
temmuz ağustos kavunu gibi değil ama idare ederdi canım :) sağol
niçün tükendinöğlen yemeğini 2 de yedim
ayran çorbası
2 kaşık pilav yanına kuru fasulye
salata
çay içtim
şuan tükenmiş haldeyim moralim 0
daha tatlanmadı demek .
şimdi kahvesi fazla şekeri az kahve içiyorum . çok sağlıksız ama . yarın daha tecizatlı gelirim artık.
bu akşam 7 de oğlanın gösterisi var. oraya gideceğiz. yemek yiyebilir miyim bilmem. canım hiç istemiyor.
reklamlarda gördüm. fit süt. hiç alıp deneyen oldu mu. kaç para . tadı nasıl . nedir ne değildir
canım bahcem küçük onları tarlamiza ekiyorum yazın kapının önüne sadece maydanoz sogan sarmısak nane çilek iki kok gül iki kok de ceviz ve ayva agacim varof of . nefis olmuştur . afiyet olsun canım . bahcende başka neler var . domates biber fasulye var mı
afiyet olsun canımkızlar öğlen yemegim bir tane biber bir tane patlıcan dolması bir kase de yogurtlu buğday çorbası.
aksama da yemedim daha
niçün tükendin
okuyucuu hayrola canım neyin var neden tükendin
onlardan ben de yıldım. allahlarından bulsunlar diyorum artık.Öyle kosturmali birgün du ki başım ağrıyor suan moralim bozuk insanların boş bogazligindan ben o kadar cirpinirken insanların birsey yapamıyorsun deyisi beni bitiriyor
maalesef ki iş dünyası canımYa canım o kadar cirpinirken birseyler yapıyorum insanların kalkıp birsey yapamiyosun ki hep yanlış diyip hal ve hareket leri beni bitiriyor o an çalışma sevkimi alıyorlar bitiyorum resmen
sağol canım..hem kolay hem lezizafiyet olsun canımcım. yumurta salatası çooookkk severim
ben de yerim ben deakşam yemeğim
bayılıyorum bu tavuğa nar ekşili kekikli tavuk. 2 kg tavuktan bile olsa bıkmadan yerim bunu
sağol canım..hem kolay hem leziz
ben de yerim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?