Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

akşam yemeğim

bayılıyorum bu tavuğa nar ekşili kekikli tavuk. 2 kg tavuktan bile olsa bıkmadan yerim bunu

afiyet olsun canım ben de eşim akşam yemeğine yoktu kızlar kısır istedi bol yesillikle yaptım zeytinyağlı bende roma yere ve taze nane topladım yesillikle birkaç kasik yedim regl olmadan yürüyüş yapardım ama olmaz battaniye yikayacam şimdi spor niyetine

kolay gelsin ev işleriyle ne yordun kendini bu arasu basması cabası oldu..

kızlar Z zeze_35 sen haberi olan var mi kaç zamandır yok sanki
evet yok ne zamandır..

çok geçmiş olsun canım çok zor olmuştur

hoşgeldin kıs vericeksin tabi istirarlısındır sen takıl bize

yap valla güzel oluyor...
patlıcan közlemesini çok sveriim bende almıştım henüz yapamadım

abimler geçenlerde tup bebek yapmışlardı döllenme olmuş ama bebek tutunamamiş gelinimiz düşük yapmış o kadar üzüldüm ki kızlar anlatamam abimde arama birkaç gün morali çok bozuk dedi
allah isteyen herkeze versin üzüldüm canım

adamı tanıyorduk bizim karşı tarafta çalışıyordu hapse girip çıktı borçları yüzünden. hapse girince eski karısı kızını satıyor diye haber dolaşmaya başladı. sonra da işte kız babasını öldürmüş dün gece

Diyet topiklerini takipliyorum resimli menüler hoşuma gidiyor. Bizlerden ırak Allah korusun neler olmuş

Günaydınn...
Sabah geç kaldığım için evde bişey hazırlayamadım.. dışarıdan poğaça almak zorunda kaldım.. uzun zamandır da yemiyordum gerçi.. iyi de oldu özlemişim.. Öğlende artık bakalım neler varsa yemekhane de ona göre bi ayarlama yapacam.. Zaten ramazan geldi.. nasıl olacak, nasıl bir düzen oluşturacam bilemedim halaa... tam tahıllı ekmek ile tost ve yumurtaya talim olacak sanırım sahurda..

kız babasını mı öldürmüş . dedesini yazıyor haberde canım.
cuma gününe bomba gibi gelicem inşaallah diyettaşım ne alemdesin regl oldunmu izole

malesef ramazanın ilk günleri tutamıycam. çünkü adet oldum. sonunda da olacağım sanırım.

sabah 2 yumurtalı menemen
1 avuç fındık.

işe gelince arkadaş ikram etti. kuru ekmek . kendisi siirt li.

cuma gününe bomba gibi gelicem inşaallah diyettaşım ne alemdesin regl oldunmu izole
günaydın diyetdaşım. oldum kurtuldum. bu cumaya ödemimi atmış, kilomu vermiş olarak bildirim yapacağım inşallah.

İşyerine geldim, nasıl fiziken ve ruhen yorgun olduğumu düşünüyordum tam da, senin mesajlarını gördüm. izne ayrılacağım inşallah. hem içsel birdinlenme, hem de fiziken bir toparlanma amaçlıyorum. inşallah dilediğim gibi nasip olur. çünkü hiç bir şey planlandığı gibi gitmiyor tatillerimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…