afiyet olsun canım ben de eşim akşam yemeğine yoktu kızlar kısır istedi bol yesillikle yaptım zeytinyağlı bende roma yere ve taze nane topladım yesillikle birkaç kasik yedim regl olmadan yürüyüş yapardım ama olmaz battaniye yikayacam şimdi spor niyetineakşam yemeğim
bayılıyorum bu tavuğa nar ekşili kekikli tavuk. 2 kg tavuktan bile olsa bıkmadan yerim bunu
kolay gelsin ev işleriyle ne yordun kendini bu araafiyet olsun canım ben de eşim akşam yemeğine yoktu kızlar kısır istedi bol yesillikle yaptım zeytinyağlı bende roma yere ve taze nane topladım yesillikle birkaç kasik yedim regl olmadan yürüyüş yapardım ama olmaz battaniye yikayacam şimdi spor niyetine
evet yok ne zamandır..
çok geçmiş olsun canım çok zor olmuşturyok canım yağmurdan değil komşum temizlik için şu lazım dı hortum çıkmış oda benim kapattığını düşünmüş ben de onların işi var diye aşağıya inmedim tabi uzun süre musluk açık kalınca lavabodan taşmış evin içi dört parmak kadar su dolmus suyun akacagi yer de yok plastik kürekle kovalara doldurup dışarı bosalttik kadın da çok mahcup oldu iş bitene kadar yardım etti ama olan oldu
hoşgeldin kıs vericeksin tabi istirarlısındır sen takıl bizeGünaydın kızlar...Bugün kararlı bi şekilde başladım,umarım böyle gider.bu sefer yavaş değil biraz hızlı gitsin istiyorum,sıkıldım artık.yürüyüş vs ihmal etmiycem.kahvaltımı yazayım...
2 haşlanmış yumurta
Zeytin
Lor peyniri
Pastırma
Domates
Salatalık
1 çay bardağı çiğ badem
Şekersiz çay
patlıcan közlemesini çok sveriim bende almıştım henüz yapamadımyap valla güzel oluyor...
allah isteyen herkeze versin üzüldüm canımabimler geçenlerde tup bebek yapmışlardı döllenme olmuş ama bebek tutunamamiş gelinimiz düşük yapmışo kadar üzüldüm ki kızlar anlatamam abimde arama birkaç gün morali çok bozuk dedi
afiyet olsun canımafiyet olsun canım ben de eşim akşam yemeğine yoktu kızlar kısır istedi bol yesillikle yaptım zeytinyağlı bende roma yere ve taze nane topladım yesillikle birkaç kasik yedim regl olmadan yürüyüş yapardım ama olmaz battaniye yikayacam şimdi spor niyetine
dün girmiş ama topikte görmedim bende
biraz fazla uğraşıyorum maaalesefkolay gelsin ev işleriyle ne yordun kendini bu arasu basması cabası oldu..
evet yok ne zamandır..
olay gelsin canım dondurucuya mi attingelemedim kızlar temizlik yaptım dün
bugünde yufka almıştım sıgara böreği sardım çok almışım sar sar bitmedi
kızımda gezmeye gitti kocişle oturuyoruz çay içiçez
diyete devam ediyorum
Diyet topiklerini takipliyorum resimli menüler hoşuma gidiyor. Bizlerden ırak Allah korusun neler olmuşadamı tanıyorduk bizim karşı tarafta çalışıyorduhapse girip çıktı borçları yüzünden. hapse girince eski karısı kızını satıyor diye haber dolaşmaya başladı. sonra da işte kız babasını öldürmüş dün gece
Eki Görüntüle 1999714
onlardan ben de yıldım. allahlarından bulsunlar diyorum artık.
kız babasını mı öldürmüş . dedesini yazıyor haberde canım.adamı tanıyorduk bizim karşı tarafta çalışıyorduhapse girip çıktı borçları yüzünden. hapse girince eski karısı kızını satıyor diye haber dolaşmaya başladı. sonra da işte kız babasını öldürmüş dün gece
Eki Görüntüle 1999714
cuma gününe bomba gibi gelicem inşaallah diyettaşım ne alemdesin regl oldunmuizole
malesef ramazanın ilk günleri tutamıycam. çünkü adet oldum. sonunda da olacağım sanırım.Günaydınn...
Sabah geç kaldığım için evde bişey hazırlayamadım.. dışarıdan poğaça almak zorunda kaldım.. uzun zamandır da yemiyordum gerçi.. iyi de oldu özlemişim..Öğlende artık bakalım neler varsa yemekhane de ona göre bi ayarlama yapacam.. Zaten ramazan geldi.. nasıl olacak, nasıl bir düzen oluşturacam bilemedim halaa... tam tahıllı ekmek ile tost ve yumurtaya talim olacak sanırım sahurda..
günaydın diyetdaşım. oldum kurtuldum. bu cumaya ödemimi atmış, kilomu vermiş olarak bildirim yapacağım inşallah.cuma gününe bomba gibi gelicem inşaallah diyettaşım ne alemdesin regl oldunmuizole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?