Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sıkı bi dönüşüm olması için enerjini nasıl yükseltebilirsin. herşeyi nasıl tersine çevirebilirsin.
bi yerden kendine bi başlangıc mı yapmalısın. eskiyi çöpe atıp önüne mi bakmalısın. bi şeyler yapman lazım.

evet. bu tatil de tüm bunlar için güzel bir fırsat olacak inşallah. tembellik yok. hareket var

Tünaydın kızlar bize 20 dk uzaklıkta doğal kaynak suyu var oradan su doldurduk geldik arabayayerleştir taşı 2. kata kadr derken iyi spor oldu bana :)

daha yemek yemedim birazdan yiyeceğim öğle yemeğimi. bu cicileri aldım a 101den :) sözde fuar sonrası kitap almayacaktım ancak 50lere yakın okunacak kitabım var :)

Herkeste ramazan heycani baslamis ne guzel kizlar bnde dun esimle alisveris yaptim yarin da insallh bos gunum oldgu icin evde olcam ve temizlik yapmayi planliyorum temiz temiz grelim ramazana
Bu yil ins sahira da kalkmayi planliorum cok cok ac kalinca kilo veremiorum bem kalio oyle 2 ogun hem tok tutar hmde daha rahat kilo veririm die dusunuorim:)

şans bizdeki işte.

bayramda memlekete gidersin sanırım demi.
Evet canım inşallah.. En son eylülde Kurban bayramında gidememiştim.. Annemin geçirdiği son bayrammış meğer..
bilememişim.. Bundan sonra Allah'tan bi engel olmadığı sürece bayramda evimde olmak istiyorum..
Ramazanda babama yanıma gel dedim ama bakalım.. gelirim diyor da bi hareket yok..

olay gelsin canım dondurucuya mi attin
evet canım dondurucuya attım sar sar bitmedi kızım çok seviyor

aynen bende canım aç kalmak yaramıyo ama iftarda kaçırmamak lazım

ah canım çok üzüldüm acı verici allah sana uzun ömür versin inşallah gelir babacında

slm kızlar
burda yol çalışması var gürültü çok balkon devamlı toz oluyor bıktım yahu
kahvaltım= nesfit sütlü
öğlen= koca bi kase yumurta salatası+1 patlıcan közleme+3 küçük kırmızı biber közleme
üstüne sade türk kahvesi
akşam= nesfit meyveli
yarın liste bende bol eksili bir liste olur umarım

canım benim , Allah sabır versin . Allah mekanını cennet etsin inşallah.
belki baban gelir . ama onun da geleni olur bayramda . sen gitsen belki daha iyi olacak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…