sıkı bi dönüşüm olması için enerjini nasıl yükseltebilirsin. herşeyi nasıl tersine çevirebilirsin.günaydın diyetdaşım. oldum kurtuldum. bu cumaya ödemimi atmış, kilomu vermiş olarak bildirim yapacağım inşallah.
İşyerine geldim, nasıl fiziken ve ruhen yorgun olduğumu düşünüyordum tam da, senin mesajlarını gördüm. izne ayrılacağım inşallah. hem içsel birdinlenme, hem de fiziken bir toparlanma amaçlıyorum. inşallah dilediğim gibi nasip olur. çünkü hiç bir şey planlandığı gibi gitmiyor tatillerimde.
Sorma canım yaa... aynı sıkıntı bende de var.. olmak üzereyim bende... Belki yarın, belki yarından da yakın...malesef ramazanın ilk günleri tutamıycam. çünkü adet oldum. sonunda da olacağım sanırım.
şans bizdeki işte.Sorma canım yaa... aynı sıkıntı bende de var.. olmak üzereyim bende... Belki yarın, belki yarından da yakın...
evetsıkı bi dönüşüm olması için enerjini nasıl yükseltebilirsin. herşeyi nasıl tersine çevirebilirsin.
bi yerden kendine bi başlangıc mı yapmalısın. eskiyi çöpe atıp önüne mi bakmalısın. bi şeyler yapman lazım.
amin canımDiyet topiklerini takipliyorum resimli menüler hoşuma gidiyor. Bizlerden ırak Allah korusun neler olmuş
babasını öldürmüş canım adamın soyadı dede.kız babasını mı öldürmüş . dedesini yazıyor haberde canım.
ne iş yapıyorsun canımaynen canımmm
allah yarim eder insallah cnm sakin uzulmegünaydınnn kızlarr nasılsınız ramazana son 2 gün :)) ramazanda sahurdan sonra çalışıcam öğlene kadar 1 ay böyle tempo inşaallah alt üst olmam :)
öğle yemeğim,
patlıcanı közledim sarımsaklı yoğurtla karıştırdım.
üzerine kavrulmuş kıyma
1 dilim ekmek
salata
Evet canım inşallah.. En son eylülde Kurban bayramında gidememiştim.. Annemin geçirdiği son bayrammış meğer..şans bizdeki işte.
bayramda memlekete gidersin sanırım demi.
evet canım dondurucuya attım sar sar bitmedi kızım çok seviyorolay gelsin canım dondurucuya mi attin
aynen bende canım aç kalmak yaramıyo ama iftarda kaçırmamak lazımHerkeste ramazan heycani baslamis ne guzel kizlar bnde dun esimle alisveris yaptim yarin da insallh bos gunum oldgu icin evde olcam ve temizlik yapmayi planliyorum temiz temiz grelim ramazana
Bu yil ins sahira da kalkmayi planliorum cok cok ac kalinca kilo veremiorum bem kalio oyle 2 ogun hem tok tutar hmde daha rahat kilo veririm die dusunuorim:)
ah canım çok üzüldüm acı verici allah sana uzun ömür versin inşallah gelir babacındaEvet canım inşallah.. En son eylülde Kurban bayramında gidememiştim.. Annemin geçirdiği son bayrammış meğer..
bilememişim.. Bundan sonra Allah'tan bi engel olmadığı sürece bayramda evimde olmak istiyorum..
Ramazanda babama yanıma gel dedim ama bakalım.. gelirim diyor da bi hareket yok..
teşekkür ederim.. inşallah..ah canım çok üzüldüm acı verici allah sana uzun ömür versin inşallah gelir babacında
canım benim , Allah sabır versin . Allah mekanını cennet etsin inşallah.Evet canım inşallah.. En son eylülde Kurban bayramında gidememiştim.. Annemin geçirdiği son bayrammış meğer..
bilememişim.. Bundan sonra Allah'tan bi engel olmadığı sürece bayramda evimde olmak istiyorum..
Ramazanda babama yanıma gel dedim ama bakalım.. gelirim diyor da bi hareket yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?