bebişim . afiyet olsunslm kızlar
burda yol çalışması var gürültü çok balkon devamlı toz oluyor bıktım yahu
kahvaltım= nesfit sütlü
öğlen= koca bi kase yumurta salatası+1 patlıcan közleme+3 küçük kırmızı biber közleme
üstüne sade türk kahvesi
akşam= nesfit meyveli
yarın liste bende bol eksili bir liste olur umarım
gelsin kitaplar.Tünaydın kızlar bize 20 dk uzaklıkta doğal kaynak suyu var oradan su doldurduk geldik arabayayerleştir taşı 2. kata kadr derken iyi spor oldu bana :)
daha yemek yemedim birazdan yiyeceğim öğle yemeğimi. bu cicileri aldım a 101den :) sözde fuar sonrası kitap almayacaktımancak 50lere yakın okunacak kitabım var :)
hiç üşenmemişsin .öğle yemeğim,
patlıcanı közledim sarımsaklı yoğurtla karıştırdım.
üzerine kavrulmuş kıyma
1 dilim ekmek
salata
tşkler canım... babam ramazanda gelecek yanıma.. bayrama birlikte gideceğiz Giresun'a..canım benim , Allah sabır versin . Allah mekanını cennet etsin inşallah.
belki baban gelir . ama onun da geleni olur bayramda . sen gitsen belki daha iyi olacak .
evet üni okudum canım :) okuyorum ki zaten halen açıktan :)gelsin kitaplar.
hadi bakalım.
sen üni okumuştun demi.
bu kadar kitap seviyorsan açıktan üni okuyabilirsin yine. kitaplarla aran iyi.
hiç üşenmemişsin .
ben evde olsam mümkün değil yapmam . kendime yapmam . ama eve yapmışsam o başka.
sen bunları eve mi yaptın . sadece kendin için mi yaptın. bu kadar küçük porsiyon için uğraşmaya değmez çünkü.
afiyet olsun canım :) cuma gibi hisseden tek ben değilmişim demek kibebişim . afiyet olsun
ben bugünü hep cuma sanıyorum.
yarın tatil sanıyorum.
bugün açık büfe vardı yemekhanede .
ve getirdiğim yemeği yemedim.
aşağı inelim dedi arkadaşlar illa.
mercimek köfte.
gül böreği
tavuk
daha köfte. az patates kızartma
1 büyük revani
biraz rus salatası
biraz cacık aldım.
bunları hep yedim.
akşam yemek yemiycem tabi. daha ne yiyim dünyayı yedim.
spor yapmak istiyorum . kendimi kötü hisediyorum .
kendime kırmızı kart gösteriyorum .
süper fikir. diyet değil de herşeyden yemek lazım demi . az . azkendime yaptım canım ama kıymadan arttı yarın yemek olur o :) patlıcan salatasından akşama yine yerim kıymasız olarak :) maksatım diyetten bıkmamak klasik şeyleri değiştirip yenilebilir yapmak :)
sen değilsin bi demek ki.afiyet olsun canım :) cuma gibi hisseden tek ben değilmişim demek ki
hoş geldin . bahar temizliği mi yaptın ne yaptın . nereleri gezdin tozdun.Merhaba kızlar uzun süredir giremedim gezme tozma temizlik derken anca gelebildim aslında telefonumda da bir sorun oldu okudum yazdıklarınızı ama yazamadımmesmeser cim beni merak eden tek kişi olduğun için teşekkürler canım düşünmen çok hoşuma gitti sağol
Deniz piknik kahvaltı hepsini yaptık ayrı ayrı günlerde bol bol yandım güneşte :) temizliğe gelince dip köşe temizlik yaptım halıları yıkatmaya verdim tüm camları sildim perdeler yıkandı mutfakta da buzdolabını temizledim dolaplar falan öldüm ama ayrıca annemlerle yufka yaptık erişte ve çorbalık hamur kestik bugün veya yarın da sarma ve sigara böreği Sarıcam öyle işte:)hoş geldin . bahar temizliği mi yaptın ne yaptın . nereleri gezdin tozdun.
bu kadar kısa z amanda bunları nasıl yaptın.Deniz piknik kahvaltı hepsini yaptık ayrı ayrı günlerde bol bol yandım güneşte :) temizliğe gelince dip köşe temizlik yaptım halıları yıkatmaya verdim tüm camları sildim perdeler yıkandı mutfakta da buzdolabını temizledim dolaplar falan öldüm ama ayrıca annemlerle yufka yaptık erişte ve çorbalık hamur kestik bugün veya yarın da sarma ve sigara böreği Sarıcam öyle işte:)
İzmir'de oturuyoruz canım Gümüldür Özdere taraflarında girdik denize yaptım valla çok yoruldum amabu kadar kısa z amanda bunları nasıl yaptın.
nerede oturuyorsun . denize nereye gittin . yufka ramazan için mi yaptınız. elinize sağlık
süper fikir. diyet değil de herşeyden yemek lazım demi . az . az
sen değilsin bi demek ki.
çok geçmiş olsun canım çok zor olmuştur
hoşgeldin kıs vericeksin tabi istirarlısındır sen takıl bize
patlıcan közlemesini çok sveriim bende almıştım henüz yapamadım
allah isteyen herkeze versin üzüldüm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?