Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bebişim . afiyet olsun

ben bugünü hep cuma sanıyorum.
yarın tatil sanıyorum.

bugün açık büfe vardı yemekhanede .
ve getirdiğim yemeği yemedim.
aşağı inelim dedi arkadaşlar illa.
mercimek köfte.
gül böreği
tavuk
daha köfte. az patates kızartma
1 büyük revani
biraz rus salatası
biraz cacık aldım.
bunları hep yedim.

akşam yemek yemiycem tabi. daha ne yiyim dünyayı yedim.
spor yapmak istiyorum . kendimi kötü hisediyorum .

kendime kırmızı kart gösteriyorum .

gelsin kitaplar.
hadi bakalım.
sen üni okumuştun demi.
bu kadar kitap seviyorsan açıktan üni okuyabilirsin yine. kitaplarla aran iyi.

şu an . nescayfe içiyorum. kahvesi çok şekeri az olan paketten yaptım.
son abur cuburum bu akşam için .

öğle yemeğim,

patlıcanı közledim sarımsaklı yoğurtla karıştırdım.
üzerine kavrulmuş kıyma
1 dilim ekmek
salata

hiç üşenmemişsin .
ben evde olsam mümkün değil yapmam . kendime yapmam . ama eve yapmışsam o başka.
sen bunları eve mi yaptın . sadece kendin için mi yaptın. bu kadar küçük porsiyon için uğraşmaya değmez çünkü.

canım benim , Allah sabır versin . Allah mekanını cennet etsin inşallah.
belki baban gelir . ama onun da geleni olur bayramda . sen gitsen belki daha iyi olacak .
tşkler canım... babam ramazanda gelecek yanıma.. bayrama birlikte gideceğiz Giresun'a..

kendime yaptım canım ama kıymadan arttı yarın yemek olur o :) patlıcan salatasından akşama yine yerim kıymasız olarak :) maksatım diyetten bıkmamak klasik şeyleri değiştirip yenilebilir yapmak :)

afiyet olsun canım :) cuma gibi hisseden tek ben değilmişim demek ki

kendime yaptım canım ama kıymadan arttı yarın yemek olur o :) patlıcan salatasından akşama yine yerim kıymasız olarak :) maksatım diyetten bıkmamak klasik şeyleri değiştirip yenilebilir yapmak :)
süper fikir. diyet değil de herşeyden yemek lazım demi . az . az

Merhaba kızlar uzun süredir giremedim gezme tozma temizlik derken anca gelebildim aslında telefonumda da bir sorun oldu okudum yazdıklarınızı ama yazamadım mesmeser cim beni merak eden tek kişi olduğun için teşekkürler canım düşünmen çok hoşuma gitti sağol

hoş geldin . bahar temizliği mi yaptın ne yaptın . nereleri gezdin tozdun.

hoş geldin . bahar temizliği mi yaptın ne yaptın . nereleri gezdin tozdun.
Deniz piknik kahvaltı hepsini yaptık ayrı ayrı günlerde bol bol yandım güneşte :) temizliğe gelince dip köşe temizlik yaptım halıları yıkatmaya verdim tüm camları sildim perdeler yıkandı mutfakta da buzdolabını temizledim dolaplar falan öldüm ama ayrıca annemlerle yufka yaptık erişte ve çorbalık hamur kestik bugün veya yarın da sarma ve sigara böreği Sarıcam öyle işte:)

bu kadar kısa z amanda bunları nasıl yaptın.
nerede oturuyorsun . denize nereye gittin . yufka ramazan için mi yaptınız. elinize sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…