Ama birinci olmak için çok uğraştım adacım ve oldumEVET KIZLAR BU HAFTAKİ LİSTEMİZİ YAPIYORUM
KİLO VERENLER
KİLO ALANLAR
- hayallperisi
- nadalvanos
- aaadddaaa
- mesmeser
- daydream
- okuyucu
- ficans
- sabahvesen
- svlty
Haftaya sen olursun canım ben bu hafta kilo vermeye değil korumaya çalışacağım 6 Nisan hedefime ulaştım sayılır 100 g kaldı onu versem yeteryeniden yaptım nadalcım tebrik ederim beni geçmene çok sinirlendim bileisnnnnnnnn
[/QUOTE]EVET KIZLAR BU HAFTAKİ LİSTEMİZİ YAPIYORUM
KİLO VERENLER
KİLO ALANLAR
- nadalvanos
- hayallperisi
- aaadddaaa
- mesmeser
- daydream
- okuyucu
- ficans
- sabahvesen
- svlty
evet iste ondan snra bnde zaten 5 te bes topiginde grdum.en son yogundur sanirim:)Yok işte sonra yine geldi, burda iyi zayıfladım tekrar geldim dedi. Nişan elbisem yakışsın istiyorum filan dedi:)
bravo sana canim cok iyi masallahHaftaya sen olursun canım ben bu hafta kilo vermeye değil korumaya çalışacağım 6 Nisan hedefime ulaştım sayılır 100 g kaldı onu versem yeter
3 saatlik mesafe canimyakın mı oturuyordunuz ki. doğum gününde sizi yalnız bırakmıyorlar maşallah.
özel sözel kutlayasınız diye
Hayırlı uğurlu olsun
Kızlar yarın akşam nişanım var o yüzden giremiyorum kusura bakmayın olur mu. Son 1 günüm kaldı evi temizlemekle uğraşıyoruz nişan evde olacak diye.
57.1 ile başlamıştım 55.1 oldum. Şansıma dün yani cuma günü adetim başladı. Yapacak birşey yok nişanı regl halde geçiricem. Kilomda muhtemelen 54 küsürlerde şuan ama reglden ötürü yüksek gösteriyor.
Bugün full ödem atıcı kürler yapacağım. Sürekli hareket halindeyim birde maydanoz dereotu ve naneyi pul biber ile karıştırıp yağsız pirinç lapası diyeti yapıcam tek günlük ödemi atmak amaçlı.
Hızlı ödem atıcı önerisi olan varsa alabilirim 1 günüm var yarına ne kadar ödem atsam iyidir. :/
canim adetsen ozellille simdi dediklerimi yap bugunu sebzeyle degil sadece yumurta veya tavuk haslamayla gecir seydanun saf protein gnu bu agzina asla maydonoz bile koyma saf pro direk odem atar
Kızlar yarın akşam nişanım var o yüzden giremiyorum kusura bakmayın olur mu. Son 1 günüm kaldı evi temizlemekle uğraşıyoruz nişan evde olacak diye.
57.1 ile başlamıştım 55.1 oldum. Şansıma dün yani cuma günü adetim başladı. Yapacak birşey yok nişanı regl halde geçiricem. Kilomda muhtemelen 54 küsürlerde şuan ama reglden ötürü yüksek gösteriyor.
Bugün full ödem atıcı kürler yapacağım. Sürekli hareket halindeyim birde maydanoz dereotu ve naneyi pul biber ile karıştırıp yağsız pirinç lapası diyeti yapıcam tek günlük ödemi atmak amaçlı.
Hızlı ödem atıcı önerisi olan varsa alabilirim 1 günüm var yarına ne kadar ödem atsam iyidir. :/
canim adetsen ozellille simdi dediklerimi yap bugunu sebzeyle degil sadece yumurta veya tavuk haslamayla gecir seydanun saf protein gnu bu agzina asla maydonoz bile koyma saf pro direk odem atar
mamalar enfes canım. çok güzel görünüyorlar .
yok cnm protein al saf pro ama yagsiz tavuk mesela sadece odem atsin sebze asla yok limon yok maydonoz bile yokŞu vakte kadar hiçbir şey yemedim. Yeşil çay içtim sadece. Maydanozlu kür yapacaktım yapmayayım mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?