Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hayırlı sabahlar kızlarım dün bel ağrısından işyerinde duramadım eve gittim . ama bugün yine geldim işe ama Allah kerim bu ay regl beni mahvetti

Kahvaltım
1 dılım peynırlı ekmek
1 dılım srımsaklı yogurtlu,ustune acı bıber,salatalık

Eklentiler

• image.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 42
Yok işte sonra yine geldi, burda iyi zayıfladım tekrar geldim dedi. Nişan elbisem yakışsın istiyorum filan dedi:)
evet iste ondan snra bnde zaten 5 te bes topiginde grdum.en son yogundur sanirim:)

Haftaya sen olursun canım ben bu hafta kilo vermeye değil korumaya çalışacağım 6 Nisan hedefime ulaştım sayılır 100 g kaldı onu versem yeter
bravo sana canim cok iyi masallah

Slm kizlar sabah kahvaltim
Biraz peynir
2 ceviz 3 4 badem
2 kayisi
1 dioim ekmek
1 tatli k zeytinyagi
2 adet minio yagsiz sekersiz yulafla yapilmis pankek
Domates salatalik
Esim evdeydi birlikte yedik sanirim.iki ogun yapicam kahvaltim tam olsun dedim bakmayin botle durduguna cok kalorili degiller

Kızlar yarın akşam nişanım var o yüzden giremiyorum kusura bakmayın olur mu. Son 1 günüm kaldı evi temizlemekle uğraşıyoruz nişan evde olacak diye.

57.1 ile başlamıştım 55.1 oldum. Şansıma dün yani cuma günü adetim başladı. Yapacak birşey yok nişanı regl halde geçiricem. Kilomda muhtemelen 54 küsürlerde şuan ama reglden ötürü yüksek gösteriyor.

Bugün full ödem atıcı kürler yapacağım. Sürekli hareket halindeyim birde maydanoz dereotu ve naneyi pul biber ile karıştırıp yağsız pirinç lapası diyeti yapıcam tek günlük ödemi atmak amaçlı.

Hızlı ödem atıcı önerisi olan varsa alabilirim 1 günüm var yarına ne kadar ödem atsam iyidir. :/

Hayırlı uğurlu olsun

canim adetsen ozellille simdi dediklerimi yap bugunu sebzeyle degil sadece yumurta veya tavuk haslamayla gecir seydanun saf protein gnu bu agzina asla maydonoz bile koyma saf pro direk odem atar

Seyda coskun ozellikle ragl donemindeyken calisanlarina bunu veriormus ki hic odem olmasin

canim adetsen ozellille simdi dediklerimi yap bugunu sebzeyle degil sadece yumurta veya tavuk haslamayla gecir seydanun saf protein gnu bu agzina asla maydonoz bile koyma saf pro direk odem atar

Şu vakte kadar hiçbir şey yemedim. Yeşil çay içtim sadece. Maydanozlu kür yapacaktım yapmayayım mı canım?

Bugünkü menüm:

10.00
2 dilim çavdar ekmeği
Sucuklu yumurta
Peynir-zeytin
Domates-salatalık

14.30
1 çay bardağı süt
Kahvaltıdan kalan sucuklu yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
1 üçgen peynir

16.00
Türk kahvesi

18.00
2 adet yaprak sarması

Bugünü böyle kapattım.

Şu vakte kadar hiçbir şey yemedim. Yeşil çay içtim sadece. Maydanozlu kür yapacaktım yapmayayım mı canım?
yok cnm protein al saf pro ama yagsiz tavuk mesela sadece odem atsin sebze asla yok limon yok maydonoz bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…