Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın
Aksama kadar bunlarla durabilir misin ?
Beni köy sütü biraz tok tutuyor ama market sütü dişinin kabuğuna bile gelmiyor :)
durabilir miyim bilmiyorum.
markete gideceğim öğlende
oradan da bi şeyler alırım sanırım.
tok tutmayabilir .
şu an iyiyim.
saat 7 ye geliyordu kahveli sütüm bittiğinde.
3 saat geçmiş.
öğlen arası 12 de başlıyor bizim.
acıkmadım daha
aslında vardı evde bi şeyler .en azından greyfurt alabilirdim. onu da almayı unuttum. pazartesileri böyle oluyor. tatil modundan dolayı .
hava çok soğuk.
yağmurlu
hafta sonu harikaydı.
çocuklar dondurma bile yedi
market sütü kesinlikle tok tutmuyor evet.

sen neler yaptın.
kız nasıl. sen nasılsın. miden düzeldi mi.
kv geldi mi.

yakınmış.
üzülme. gider gelir hayırlısıyla. sen de oğluşunla takılırsın.
biz de yapış yapış çift değiliz ama ben de burulurum. özlerim.
pazar günü hep çalıştı. oraya buraya gitti.
ben yalnız kaldım.
kahvaltı yaptık bi
gece de 5 gibi aradı arkadaşı. sezaryen yapacağım yardıma ihtiyacım var diye. öyle gitmişti. 11 de gelmişti.
kahvaltıdan sonra uyudu 3 saat . sonra yine gitti.
böyle .sağlık olsun da . gönüller bir olsun .

Aynen canım sağlıklı olsunlar huzurumuz olsun gerisi oluyor inşallah, aynen oğluşumun gönlünü yapacağım bende

yeşil çayı içtim .

şimdi hibiskus yaptım . onu içecğim. zaten 1 saat kadar kaldı yemek vaktine.iyiyim. açıkmadım

Yağlamayı hayatımda bir defa yedim aman allahım nasıl bir lezzet bir tane yiyip kaldıysan iyi, ben olsam gömerdim
ya bnde cok merak ettim.smdi tadini

Ben neden listede yokum, kayda değer görülmedi mı verdiğim kilo [/QUOTE]
Xanimcim ya olur mu oyle sey o kadar kntrol ettim ama gozumdrn kacmis demkki
sen bunu firsat bil azcik erirsin esine de supriz olur hem:)

Bnde regl oldum sonunda insan rahatliyor cidden benim daha ucuncu gun ama bitsin iyice iner sislikler diye dusunuyorum sabah daha dgrusu simdi okula 2 dilim hindi fume arasi cokelek sarmistim bir domates ce bir salatalikla onu yedim

Kaynanam cuma sabah geldi
Ben de aşırı halsizlik var, kulak enfeksiyonun hala geçmedi

Dün eşimin doğum günüydü yemeğe gittik, bir gol kenariydi, balıklara ödemelere ekmek attı kızım.baya eğlendi

Ben köfte istedim ızgarada
6 tane geldi, 3 tane yedim ekmeksiz salatayla, 1 ini De kızım yedi

Sonra bir pastaneye gittik, ben trilice istedim, yarısını ben yedim, yarısını kızım, kızım.bir kulakta 1 top dondurma yedi, sabah öksürükle uyandı, hemen pekmez verdim, inşallah devam etmez.

Ocak ayindaydi kızımın doğum günü, biz o gün Kayseri'ye giderken kaza yaptık gidemedik, ondan kaynanam kızımın hediyesini verememişti. Kızıma bir çeyrek takti, eşime de doğum günü hediyesi olarak bir çeyrek takti

Ondan bu gelişi çok yük olmuyor

oy oy böyle kaynanaya gelme denmez . yük olmamak için yapmış belli.
düşünceli kadınmış bari.
gezmişsiniz . süper olmuş .
ama 6 tane köfte gelmiş. 3 tane sen yedin. 1 tane kızın. geri kalan 2 köfte nereye gitti. akıl oyunları gibi olmuş senin köfte meselesi.

öksürük için soğan ve bal karışımı kullanıyorum. kısa sürede geçiyor. yeni başlayan bi öksürük ise 2 kez verdiğim zaman bitiyor.

Sabah
2 haşlanmış yumurta
zeytin ve peynir
2 kupa çay

kahvaltıyı geç yaptım onun için öğle arası canım istemedi, öğlen içinde;
1 kase yoğurt
1 elma
1 paket buğday ruşeymi getirdim

Birini eşim birini kaynanam yedi, yemeğe gittiğimizde masada birşey bırakmama huyumuz var :)

canım bende barbunya var.
yanına pilav yaparım gidince.

dün pizza yaptım.

sen ne düşünüyorsun .
Canım bende fırın yemeği düşünüyorum bezelyeli top köfteli türlüye benziyor kendim pratik uydurduğum bişey eşim ondan istedi patlıcanımda var karnıyarıkta düşündüm aslında, kıyma çıkardım öğlen eve gideyim bakalım ayarlarım yanına da pilav muhtemelen firik pilavı yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…