durabilir miyim bilmiyorum.Günaydın
Aksama kadar bunlarla durabilir misin ?
Beni köy sütü biraz tok tutuyor ama market sütü dişinin kabuğuna bile gelmiyor :)
yakınmış.Maşşalh seninde aynı ben gibi tempon hiç bitmiyor canım zaten 3 çocukla Allah esirgesin hepsini ayrı düşünüyorsun, Romanyaya gidiyor canım hayvan seçimine yurtdışı görevi, ne bilim işte eşim gitti mi bi tuhaf oluyorum ben eksik kalıyorum sanki, aslında çok yapış yapış bir çift değilizdir ama işte o yokken buruğumsağlıkla gidip gelsin inşallah dediğin gibi, uyuyacam birazdan yav
Aynen canım sağlıklı olsunlar huzurumuz olsun gerisi oluyor inşallah, aynen oğluşumun gönlünü yapacağım bendeyakınmış.
üzülme. gider gelir hayırlısıyla. sen de oğluşunla takılırsın.
biz de yapış yapış çift değiliz ama ben de burulurum. özlerim.
pazar günü hep çalıştı. oraya buraya gitti.
ben yalnız kaldım.
kahvaltı yaptık bi
gece de 5 gibi aradı arkadaşı. sezaryen yapacağım yardıma ihtiyacım var diye. öyle gitmişti. 11 de gelmişti.
kahvaltıdan sonra uyudu 3 saat . sonra yine gitti.
böyle .sağlık olsun da . gönüller bir olsun .
ya bnde cok merak ettim.smdi tadiniYağlamayı hayatımda bir defa yedim aman allahım nasıl bir lezzetbir tane yiyip kaldıysan iyi, ben olsam gömerdim
sen bunu firsat bil azcik erirsin esine de supriz olur hem:)Hayırlı sabahlar kızlaaarr, mutlu huzurlu bir hafta olur inşallah, ay benim enerjim pek düşük bu ara yaa, haftasonnuda kaynanamdaydık epey yoruldum, eşim yurtdışına gidiyor yarın 12 gün yok onunda burukluğu çöktü sanırım o yokken kilo veririm gibi geliyor tabi arkadaşlarım beni bana bırakırsa :))) bide regl geliyor tabi herkes gibi bende biraz şişim ama sabah tartıldım 67,1 dim aslında vermişim 200 gr ama listeye artıya yazdırdım kendime ne olur ne olmaaazzzben artık bir önceki haftaya göre yine hesaplarım
Sizin haftasonunuz nasıl geçtiiii ?
Kaynanam cuma sabah geldidurabilir miyim bilmiyorum.
markete gideceğim öğlende
oradan da bi şeyler alırım sanırım.
tok tutmayabilir .
şu an iyiyim.
saat 7 ye geliyordu kahveli sütüm bittiğinde.
3 saat geçmiş.
öğlen arası 12 de başlıyor bizim.
acıkmadım daha
aslında vardı evde bi şeyler .en azından greyfurt alabilirdim. onu da almayı unuttum. pazartesileri böyle oluyor. tatil modundan dolayı .
hava çok soğuk.
yağmurlu
hafta sonu harikaydı.
çocuklar dondurma bile yedi
market sütü kesinlikle tok tutmuyor evet.
sen neler yaptın.
kız nasıl. sen nasılsın. miden düzeldi mi.
kv geldi mi.
oy oy böyle kaynanaya gelme denmez . yük olmamak için yapmış belli.Kaynanam cuma sabah geldi
Ben de aşırı halsizlik var, kulak enfeksiyonun hala geçmedi
Dün eşimin doğum günüydü yemeğe gittik, bir gol kenariydi, balıklara ödemelere ekmek attı kızım.baya eğlendi
Ben köfte istedim ızgarada
6 tane geldi, 3 tane yedim ekmeksiz salatayla, 1 ini De kızım yedi
Sonra bir pastaneye gittik, ben trilice istedim, yarısını ben yedim, yarısını kızım, kızım.bir kulakta 1 top dondurma yedi, sabah öksürükle uyandı, hemen pekmez verdim, inşallah devam etmez.
Ocak ayindaydi kızımın doğum günü, biz o gün Kayseri'ye giderken kaza yaptık gidemedik, ondan kaynanam kızımın hediyesini verememişti. Kızıma bir çeyrek takti, eşime de doğum günü hediyesi olarak bir çeyrek takti
Ondan bu gelişi çok yük olmuyor
Birini eşim birini kaynanam yedi, yemeğe gittiğimizde masada birşey bırakmama huyumuz var :)oy oy böyle kaynanaya gelme denmez . yük olmamak için yapmış belli.
düşünceli kadınmış bari.
gezmişsiniz . süper olmuş .
ama 6 tane köfte gelmiş. 3 tane sen yedin. 1 tane kızın. geri kalan 2 köfte nereye gitti. akıl oyunları gibi olmuş senin köfte meselesi.
öksürük için soğan ve bal karışımı kullanıyorum. kısa sürede geçiyor. yeni başlayan bi öksürük ise 2 kez verdiğim zaman bitiyor.
biz de bırakmayız . günah. yeriz illa ki.Birini eşim birini kaynanam yedi, yemeğe gittiğimizde masada birşey bırakmama huyumuz var :)
canım bende barbunya var.Kızlar akşama ne yapıyorsunuz ?
Canım bende fırın yemeği düşünüyorum bezelyeli top köfteli türlüye benziyor kendim pratik uydurduğum bişey eşim ondan istedi patlıcanımda var karnıyarıkta düşündüm aslında, kıyma çıkardım öğlen eve gideyim bakalım ayarlarımcanım bende barbunya var.
yanına pilav yaparım gidince.
dün pizza yaptım.
sen ne düşünüyorsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?